3 redenen om tóch naar de nieuwe K3-film Dans van de Farao te gaan

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

K3 is terug met een nieuwe film net op tijd voor de opening van de bioscopen. Hanne, Marthe en Klaasje maken de bioscopen onveilig.

De gloriedagen van Karen, Kristel en Kathleen zijn al een tijdje voorbij. Maar hun opvolgers doen het ook erg leuk. Hanne, Marthe en Klaasje, het nieuwe K3, komt namelijk met een bioscoopfilm. En net op tijd voor de opening van de Nederlandse bioscopen. Dus vaders opgelet, dit is de film waar je straks met je kinderen naartoe moet gaan. Dan hebben zowel jullie, als jullie kinderen, iets leuks om naar te kijken.

Lees ook: Vaders zijn massaal fan van Marthe De Pillecyn van K3

De 3 redenen om naar de nieuwe K3-film te gaan

Dans van de Farao is natuurlijk een kinderfilm, maar er zijn toch drie grote redenen om hier heen te gaan. Namelijk Hanne, Marthe en Klaasje. De dames doen het hartstikke leuk op scherm. Je hebt wel een kind nodig om schaamteloos naar deze bioscoopfilm te kunnen gaan. Dus voor alle niet-vaders onder jullie, misschien is het tijd om even wat quality time op te nemen met jullie neefjes en nichtjes. Dan heb je namelijk weer een geldig excuus om de dames van K3 in actie te mogen zien.

K3 in Egyptische Farao pakjes

Mocht je nog een extra reden nodig hebben om naar de film te willen, kijk dan snel de clip die bij de titelsong van de film hoort. In de videoclip van het nummer dansen de meiden verleidelijk in Egyptische pakjes. Nu zal er ook zo’n soort optreden aan het einde van de film zitten, dus daar kan je dan naar uitkijken tijdens jouw bioscoopbezoek. De dames van K3 hebben allerlei leuke pasjes en dansjes voorbereid waar je flink van kan gaan genieten!

Gaat de film nog ergens over?

Je zou het bijna niet verwachten, maar de  film heeft zowaar een spannend plot waar jouw kinderen van gaan smullen, terwijl jij smult van de zangeressen. In de film presenteren Hanne, Marthe en Klaasje hun nieuwe album in een Egyptisch museum. Ze bereiden een grandioos optreden voor en stuiten tijdens de voorbereidingen op een Egyptische Wenskat. Die geeft hen tot grote verbazing van de meiden alle drie een wens. Hanne kan de gedachten lezen van mensen en dieren, Marthe kan alles kopen wat ze voor wil, en Klaasje kan blijven wensen wat ze maar wil. Alleen de wensen zijn vervloekt en zorgen voor een flinke ruzie tussen de meiden.

Plezier voor het hele gezin

Met de nieuwe K3-film heb je dus een mooi uitje waar het hele gezin van kan genieten. Niet alleen hebben je kinderen een leuke middag, maar je zal jezelf ook prima vermaken met de knappe koppen van de K3 dames. Met een beetje geluk hebben je kinderen straks de smaak te pakken en moet je noodgedwongen mee naar alle concerten van K3. Dat zou geen straf zijn natuurlijk.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam knalt bijna uit haar extreem krappe sporttopje

Jutta Leerdam gedraagt zich ondeugend in de kleedkamer en maakt video waarbij ze een wel héél krap sporttopje draagt!

Lies Zhara schokt Nederland met heetste vakantiebeelden tot nu toe (Foto’s!)

Lies Zhara laat ons massaal watertanden met deze prachtige beelden tijdens haar zonnige vakantie. Je hebt zelf een lange vakantie nodig om van deze foto's bij te komen!

Sylvana IJsselmuiden moet handdoekje goed vasthouden in verlaten zwembad (foto’s!)

Sylvana IJsselmuiden gooit graag haar pluspunten in de strijd. Na een duik in het water is ze kletsnat en moet ze haar handdoekje goed vasthouden...