Frenkie de Jong

Sportman Frenkie de Jong

Frenkie de Jong is een getalenteerde Nederlandse voetballer die momenteel uitkomt voor FC Barcelona. Zijn professionele loopbaan begon bij Willem II, waar zijn uitmuntende techniek en visie al snel opvielen. Vervolgens maakte hij de overstap naar Ajax, waar hij aanzienlijk succes behaalde. In 2019 bereikte hij met zijn team de halve finale van de Champions League, maar het succes eindigde abrupt nadat Ajax met 2-3 verloor van Tottenham Hotspur. Frenkie staat bekend om zijn onovertroffen balbeheersing, dribbelvaardigheden en zijn vermogen om het spel te dicteren vanaf het middenveld. Hij vertegenwoordigde tevens het Nederlandse nationale team en speelde een essentiële rol in hun internationale successen.

Frenkie de Jong relatie, getrouwd en kinderen

Frenkie heeft niet alleen succes op het voetbalveld, maar blijkt ook geluk te hebben in de liefde, gezien zijn relatie met de prachtige Mikky Kiemeney. De professionele voetballer is verloofd met Mikky sinds 2022 en kijkt uit naar de komst van hun eerste kindje. Het paar heeft elkaar leren kennen tijdens hun middelbare schooltijd en heeft sinds 2014 een relatie. Samen heeft het koppel ook nog een zoontje, genaamd Miles

Frenkie de Jong auto

Het is evident dat een succesvolle voetballer zoals Frenkie de Jong niet in een bescheiden auto rondrijdt. Hij rijdt dan ook niet voor niks in erg luxueuze auto’s. Zo heeft de voetballer een Formentor en een Porsche Macan S. De gecombineerde waarde van deze voertuigen bedraagt naar schatting zo'n 175.000 euro. Dit bedrag is echter bescheiden voor een voetballer van het kaliber van Frenkie de Jong…

Frenkie de Jong vermogen

Frenkie de Jong heeft de afgelopen jaren aanzienlijk vermogen vergaard. Als speler bij FC Barcelona wordt geschat dat de Nederlandse middenvelder jaarlijks minstens 18 miljoen euro verdient. Met een dergelijk aanzienlijk salaris zou Frenkie de Jong naar schatting nu een vermogen van ongeveer 47 miljoen euro moeten hebben vergaard.

Nieuws

Frenkie de Jong zoekt troost bij vrouw Mikky Kiemeney na deceptie EK Voetbal

Frenkie de Jong weet niet wat hem allemaal overkomt. Hij kan niet meedoen bij het EK Voetbal. Gelukkig kan hij veel steun krijgen van zijn vrouw Mikky Kiemeney!

Dit spookt Mikky Kiemeney uit nu Frenkie de Jong eindelijk van huis is (foto’s!)

Frenkie de Jong is na een lange tijd weer eens de deur uit. Dit is wat Mikky Kiemeney dan allemaal doet wanneer Frenkie er niet is!

Frenkie de Jong smelt weg bij foto’s van mooiste plekje van Mikky Kiemeney

Mikky Kiemeney plaatst een herinnering op Instagram. Frenkie de Jong smelt helemaal als hij dit weer terugziet!

Frenkie de Jong ontvoert Mikky Kiemeney voor lange nacht vol verwennerij (foto’s!)

Mikky Kiemeney was jarig en werd op deze dag even flink verwend door haar vriend Frenkie de Jong! 

Foto’s: Mikky Kiemeney gaat eerst los met vriendinnen en geniet daarna van Frenkie de Jong

Het lijkt erop dat Mikky Kiemeney wel een hele wilde avond heeft. Het ene moment gaat ze los met haar vriendinnen, het andere moment wil ze even volop genieten van Frenkie de Jong!

Foto: Mikky Kiemeney zet Frenkie de Jong aan de kant voor andere ‘nummer 21’

Geeft Mikky Kiemeney voortaan de voorkeur aan een andere man in haar leven?

Frenkie de Jong neemt keihard revanche voor kritiek Vandaag Inside met waanzinnig Barcelona-record

Oranje-international Frenkie de Jong heeft in de wedstrijd tegen de Spaanse club Getafe geschiedenis geschreven door het 11.000ste doelpunt van FC Barcelona te scoren.

Foto: Memphis Depay neemt pasgeboren baby van Frenkie de Jong mee in Ferrari

Memphis Depay laat het zoontje van Frenkie en Mikky meteen zien hoe het moet en neemt hem mee voor een ritje in zijn Ferrari.

Profiel

Geboortedatum: 12 mei 1997
Sterrenbeeld: Stier
Lengte: 1,81 meter
Geboorteplaats: Gorinchem
Familie: (vader) John de Jong, (moeder) Marjon Schuchhard-De Bruijn, (broer) Youri de Jong
Relatie: Ja, met Mikky Kiemeney
Beroep: Professioneel voetballer
Opleidingsniveau: Havo
Instagram: De Instagram van Michael is @frenkiedejong

Foto's