Sander Schimmelpenninck

Presentator Sander Schimmelpenninck

Sander Cornelis Graaf Schimmelpenninck is vooral bekend als Nederlands presentator. Hiernaast is hij ook bekend als opnieschrijver en opiniemaker. Zo is hij onder andere hoofdredacteur geweest van Quote. Hij is ook een columnist voor de Volkskrant en hij heeft een podcast genaamd Zelfspodcast. De bekendste televisieprogramma's die Sander gepresenteerd heeft zijn: Op1, Sander en de kloof, Dragons' Den en Zweden doen het anders.

Sander Schimmelpenninck vader geworden met zweedse vriendin Lotta Klemming

Sander is eind 2023 vader geworden van een dochtertje. Na een relatie van zeven jaar met zijn Zweedse vriendin Lotta Klemming waren ze klaar voor de volgende stap. Over de naam willen ze niks kwijt, hij geeft aan dat zijn privéleven privé is. Zijn vriendin is in Zweden bevallen. Sander en zijn vriendin wonen ongeveer de helft van een jaar in Amsterdam en een helft in Göteburg.

Sander Schimmelpenninck boek

In januari 2023 bracht Sander een boek uit genaamd: "Sander en de brug". Het boek komt voort uit zijn programma "Sander en de kloof". In dit programma onderzoekt Sander de kloof tussen arm en rijk in Nederland. Hij wil onderzoeken hoe het kan dat er nog steeds een kloof is tussen arm en rijk in Nederland en dat deze steeds groter wordt. Na dit programma kreeg hij een heleboel vragen die hij beantwoord in zijn boek.

Sander Schimmelpenninck Zelfspodcast

Sander Schimmelpenninck heeft een podcast met zijn jeugdvriend Jaap Reesema. In deze podcast doorlopen de jeugdvrienden dieptepunten, een hoofdonderwerp en kansloze businessideeën. Dit doen ze op een humoristische manier met natuurlijk af en toe een beetje zelfspot. Ook kijken ze vaak terug naar hun tijd bij het Rotterdamse studenten corps. De afleveringen van de podcast worden zo'n 100.000 keer beluisterd.

Nieuws

Yvonne Coldeweijer neemt op brute wijze wraak op vreemdganger Sander Schimmelpenninck

Yvonne Coldeweijer haalt gruwelijk uit naar Sander Schimmelpenninck en exposed zijn vele affaires. Maar met wie..

Op1-presentatrice Welmoed Sijtsma had affaire met man die elke week naast haar zat

De beeldschone Welmoed Sijtsma, een van de stralende gezichten van de Nederlandse televisie, bevindt zich nu in het oog van een storm dankzij opvallende speculaties van influencer Yvonne Coldeweijer...

Welmoed Sijtsma is de ideale kandidaat in ‘Wie is de Mol?’

Welmoed Sijtsma kon zaterdagavond opgelucht ademhalen. Na lang stilzwijgen mocht ze eindelijk bekend maken dat ze mee doet aan Wie is de Mol?

ZIEN: Martijn Koning blundert met roast over Baudet bij Jinek

Bekijk hier de beelden van de roast van Martijn Koning op Thierry Baudet bij Jinek!

Het beste van ‘mannenverslinder’ Welmoed Sijtsma bij Op1

Elke donderdag is het bij Op1 Welmoed Sijtsma-dag!

YES: Op1-presentatrices werken een weekje langer door

Goed nieuws voor de liefhebbers van het programma Op1. Het populaire NPO-praatprogramma wordt met één week verlengd. Dat betekent dat we alle vijf de presentatrices van Op1 nog een extra keertje mogen bewonderen!

Gaat Pauw kiezen voor Welmoed Sijtsma?

Sijtsma heeft de naam en de looks. Wie wordt haar partner in crime?
sander schimmelpenninck

Profiel

Geboortedatum: 26 juni 1984
Sterrenbeeld: Kreeft
Geboorteplaats: Hengelo
Woonplaats: Amsterdam en Zweden
Lengte: 1,78 meter
Relatie: Ja, met de Zweedse Lotta Klemming
Kinderen: Ja, een dochter
Beroep: Presentator
Instagram: De Instagram van Sander Schimmelpenninck is @sanderschimmelpenninck
Twitter (X): SanderSchimmelp

Foto's

sander schimmelpenninck
sander schimmelpenninck