Sam Hagens

Presentator Sam Hagens

Sam Hagens, zoon van tv-presentator Pieter Jan Hagens, werd geboren in 1992 en volgde zijn opleiding aan het Barlaeus Gymnasium in Amsterdam. Vervolgens studeerde hij Journalistiek aan de Hogeschool van Utrecht. In 2016 trad Sam Hagens in dienst als redacteur bij RTL Nieuws en later werkte hij als verslaggever bij Hart van Nederland. Sinds 2021 heeft Sam Hagens enkele keren de talkshow HLF8 gepresenteerd. Daarnaast is hij een regelmatige gast in Vandaag Inside en heeft hij zelfs een keer Wilfred Genee vervangen als presentator in het programma.

Sam Hagens relatie, vriendin

Als je het Instagramkanaal van Sam Hagens bekijkt, lijkt het er sterk op dat hij een relatie heeft, aangezien hij vaak te zien is met kinderen. Echter, het is niet duidelijk met wie hij een relatie zou hebben, omdat hij daarover geen informatie heeft vrijgegeven.

Sam Hagens HLF8

Sam Hagens was presentator van de Nederlandse talkshow HLF8 van 2 januari 2023 tot 7 april 2023. Deze dagelijkse talkshow werd uitgezonden op SBS6 om 19:30 uur en werd live uitgezonden. Hij deelde de presentatie met Hélène Hendriks. Het programma werd opgenomen in de studio op de begane grond van het Talpa-kantoor aan het Rietlandpark in Amsterdam.

Nieuws

Video: Johan Derksen ging vreselijk tekeer tegen Sam Hagens achter de schermen bij Vandaag Inside

Johan Derksen heeft op een felle manier laten weten wat hij nou precies vindt van politieke verslaggever Sam Hagens. Die was, als het aan Johan lag, al lang de laan uit gestuurd!

Video: Sam Hagens wachtte Pieter Omtzigt op na talkshow Humberto en zag opvallend detail

Pieter Omtzigt ontvlucht letterlijk Den Haag zonder geïnterviewd te worden. Sam Hagens zat hem op de hielen om hem in Amsterdam ná Humberto te kunnen ondervragen. Ook daar weet Omtzigt wéér te ontkomen...

Video: Boomlange Johan Derksen maakt dansje in de studio na Vandaag Inside-uitzending

Dat is een gek gezicht: een vreemd uitziende Johan Derksen gooit er een dansje uit in de wandelgangen...

Wilfred Genee noemt Pieter Omtzigt achter de schermen bij Vandaag Inside nog nét geen ‘klein kind’

Vandaag Inside-presentator Wilfred Genee uit zijn zorgen over het aanstaande SBS-lijsttrekkersdebat. "Ik heb echt het vermoeden dat die niet komt,"
Sam Hagens

Profiel

Geboortedatum: 26 januari 1992
Sterrenbeeld: Waterman
Familie: (vader) Pieter Jan Hagens, (moeder) Renske Kastelein, (zus) Suzie Hagens
Beroep: Presentator
Opleiding: Journalistiek aan de Hogeschool Utrecht
Instagram: De Instagram van Sam is @samhagens

Foto's

Sam Hagens
Sam Hagens