Robbert Rodenburg

Presentator Robbert Rodenburg

Robbert Rodenburg is op 11 februari 1998 geboren in Bergambacht. Hij is presentator, acteur en youtuber. In 2023 heeft hij het populaire programma 'Good Luck Guys' gepresenteerd. Met YouTube is hij vooral bekend geworden met zijn serie 'Open Kaart. Hier stelt hij diepgaande vragen aan bekende Nederlanders die hij uitnodigt voor zijn serie. Robbert is erg populair in de Nederlandse 'influencer wereld'. Zo is hij onder andere bevriend met Monica Geuze, Anna Nooshin, Rijk Hofman, Julia Heetman en Stefan de Vries.

Robbert Rodenburg relatie met Daan Hoogervorst?

Er zijn echt énorm veel speculaties en geruchten rondom het liefdesleven van Robbert Rodenburg. Heel veel mensen vragen zich af of hij nu een vriend heeft of niet. Het is algemeen bekend dat Robbert op mannen valt, maar verder laat hij niks los over zijn liefdesleven. Althans, bijna niks. Er wordt door velen gezegd dat hij een relatie heeft met Daan Hoogervorst, maar dat is niet het geval. Daan valt ook op mannen. De twee hebben samen een podcast en gaan vaak samen op vakantie. Ze hebben zelf ook toegegeven dat ze het er wel atlijd op doen laten lijken dat ze een relatie hebben, omdat ze dit grappig vinden, maar dit is dus niet zo.

Robbert Rodenburg Spangas en Brugklas

Naast het presenteren van programma's en het maken van YouTube video's, is Robbert ook bekend van de populaire jeugdseries Spangas en Brugklas. In 2014 speelde hij de rol van Bart in Brugklas. In de serie Spangas heeft hij niet gespeeld, maar is hij wel stemacteur geweest. Hij vertolkte Leroy.

Robbert Rodenburg interview met Jutta Leerdam

In 2023 heeft Robbert een best wel heftig interview gehad met schaatsster Jutta Leerdam. In dit interview van Robbert voor zijn serie 'Open Kaart' bespreken ze het heftige eetprobleem waar Jutta vroeger mee kampte. Ze had zichzelf helemaal gebrainwasht. Ze mocht niet te veel eten en al helemaal niets ongezonds eten. Hier is ze helemaal in doorgeslagen. Uiteindelijk had ze totaal geen energie meer en is ze zelfs vier jaar lang niet ongesteld geweest. Dit was best een heftige tijd voor haar, gelukkig is ze er nu weer bovenop en kerngezond. Toch zegt ze soms nog wel last te hebben van dat stemmetje in haar hoofd die haar verteld dat ze te dik is. Hier spreekt ze veel over met vrienden en familie die haar hiermee helpen, waardoor ze toch zo gezond mogelijk blijft.

Robbert Rodenburg winnaar Expeditie Robinson

Naast al deze bekende programma's heeft hij ook nog eens meegedaan aan het programma Expeditie Robinson. En niet alleen maar meegedaan, maar zelfs gewonnen. Robbert geeft aan enorm trots te zijn op zichzelf, dat zegt hij niet vaak, maar na de winst van dit programma zeker wel. Vooral omdat voor het begin van het programma de deelnemers al bekend waren. Hierbij hadden velen verwacht dat die ... in die roze trui er zo uit zou liggen. Toch weet hij te winnen en hoopt dat dit een voorbeeld mag zijn voor iedereen. Zo wil hij laten zien dat je niet per sé sterk, sportief en mannelijk hoeft te zijn om een echte Robinson te worden.

Nieuws

Video: Monica Geuze heeft los knietje tijdens workout met vriend

Monica Geuze laat haar vriend flink zweten in de sportschool! Pas wel op voor rondzwaaiende knietjes...

Britte Lagcher bewijst dat live Expeditie Robinson-finale in studio een heel slecht idee is

De finale van Expeditie Robinson werd ook dit jaar weer uitgebreid besproken vanuit een livestudio. Hoewel winnaar Robbert de meeste aandacht verdiende, was actrice Britte Lagcher het onderwerp van gesprek...

Deze foto bewijst dat Britte en Robbert uitslag finale Expeditie Robinson al wisten

Britte Lagcher en Robbert Rodenburg vierden voordat ze hun proef wonnen al op zeer ongebruikelijke manier de overwinning. Wisten ze al veel langer dat ze in de finale van Expeditie Robinson 2021 zouden komen?

Boerin Annemiek deelt geheimen op foto Expeditie Robinson

Pikante praat in Expeditie Robinson! Boerin Annemiek Koekoek speelde open kaart in een openhartig gesprek. Het imago van de boerin veranderde flink nadat ze haar slaapkamer geheimen openbaar maakte...
Robbert rodenburg

Profiel

Geboortedatum: 11 februari 1998
Sterrenbeeld: Waterman
Geboorteplaats: Bergambacht
Woonplaats: Amsterdam
Relatie: Nee
Kinderen: Geen
Beroep: Presentator
Instagram: De Instagram van Robbert Rodenburg is @robbertrodenburg

Foto's

Robbert rodenburg
Robbert rodenburg