Kaj Gorgels

Presentator en Youtuber Kaj Gorgels

Kaj Gorgels is een Nederlandse presentator en youtuber. Op zijn YouTube kanaal is hij begonnen met Kaj's typetjes, waarbij hij imitaties deed. Later is hij ook gaan vloggen. Nadat hij steeds bekender werd, is hij gevraagd om te presenteren voor het YouTube programma 'Concentrate'. Gorgels is ook bekend van zijn deelname aan Expeditie Robinson. Dit programma heeft hij later ook nog gepresenteerd. Een ander bekend programma wat Gorgels heeft gepresenteerd is Temptation Island VIPS.

Kaj Gorgels relatie met Jessie Jazz Vuijk

De vriendin van Kaj Gorgels is Jessie Jazz Vuijk. Jessie Jazz is een Nederlandse model en Youtuber. Zij is zelfs ooit bekroond tot de titel Miss Nederland, dit was in 2015. Het koppel heeft elkaar leren kennen, omdat ze allebei bevriend zijn met Holly Mae Brood. Sinds 2018 zijn Kay en Jessie Jazz al samen. Ze hebben samen ook een zoontje die Xavier heet. Kaj en zijn gezin wonen al een tijdje op Ibiza.

Podcast Geuze en Gorgels

Behalve YouTube en het presenteren van televisieprogramma's is Kaj nog meer bekend door zijn podcast Geuze en Gorgels die hij samen doet met Monica Geuze. Hierin kunnen luisteraars 'derde wereldproblemen' delen, waarbij Monica Geuze en Kaj Gorgels helpen met het oplossen van deze problemen. Kay Gorgels en Monica Geuze zijn al een aantal jaren beste vrienden.

Kaj Gorgels vader

De vader van Kaj Gorgels is overleden toen hij zeventien was. Zijn vader was depressief en had een alcoholverslaving, uiteindelijk overleed hij aan een hersenbloeding. Hij was meerdere keren opgenomen in een kliniek, maar viel steeds terug. Nu is Kaj sinds eind 2023 zelf vader geworden van zijn zoontje Xavier.

Kaj Gorgels vermogen

Het vermogen van Kaj Gorgels werd in januari 2024 geschat op zo'n 1,5 miljoen euro.

Nieuws

Foto: Jessie Jazz Vuijk opgelucht na delen enorm geheim over dubbelleven

Model en YouTuber Jessie Jazz Vuijk heeft online een enorm geheim gedeeld dat ze kwijt moest. Ze zei dat haar geheim leidde tot een dubbelleven. Zelfs haar vriend, presentator Kaj Gorgels, wist de details van haar tweede realiteit niet.

Video: Jessie Jazz Vuijk laat zich beetpakken door andere vrouw

Jessie Jazz Vuijk deelt een stel opvallende kiekjes via Instagram. De blondine laat zich intiem beetpakken door een andere vrouw..

Anouk Maas gebruikt eindelijk geheim wapen op meeslepende foto Expeditie Robinson

Anouk Maas is een kalm yoga meisje, maar weet Expeditie Robinson nu toch erg spannend te maken! De actrice nam terecht wraak op de achterbakse Britte Lagcher...

Maxime Meiland gaat los met de ‘courgette’ van haar vriend

Chateau Meiland-ster Maxime Meiland was gisteren in een wel hele vrolijke bui in de supermarkt. Ditmaal zette ze namelijk niet alleen zichzelf maar ook haar vriend en ja, zijn 'courgette' in de spotlights.

Freek Vonk ontdekt ‘Beast’ Badr

Freek Vonk laat zij Biologen-skills los op het kickboksen.
kaj gorgels

Profiel

Geboortedatum: 8 september 1990 Sterrenbeeld: Maagd
Geboorteplaats: Rotterdam
Woonplaats: Ibiza
Relatie: Ja, met Jessie Jazz Vuijk
Kinderen: Ja, zoontje Xavier
Beroep: Presentator en Youtuber
Instagram: De Instagram van Kaj Gorgels is @kajstypetjes

Foto's

kaj gorgels
Kaj Gorgels