Dennis Schouten

Presentator Dennis Schouten

Dennis Jan Schouten (Enschede, 20 juli 1995) is een Nederlandse verslaggever. Van 2016 tot 2020 werkte hij bij PowNed, waar hij bekend werd als verslaggever en maker van webseries als "Dennis in Albufissa" en "Dennis in Cherso". In 2020 verliet hij PowNed en startte hij samen met Jan Roos de populaire online videoserie "RoddelPraat". Schouten heeft ook incidenteel meegedaan aan diverse tv-programma's, zoals "De slechtste chauffeur van Nederland" en "Expeditie Robinson". In 2023 werd hij slachtoffer van een steekincident en in 2024 kondigde hij aan binnen enkele jaren te willen stoppen met leven, wat hij toelichtte op Instagram.

Dennis Schouten relatie, getrouwd en kinderen

Dennis Schouten heeft in zijn leven verschillende relaties gehad met diverse vrouwen, maar deze hebben ook veel negatieve ervaringen opgeleverd. Eén van deze ervaringen betrof een relatie met een vrouw genaamd Natasja Dragic, die onwaarheden over Schouten op het internet verspreidde. Dit leidde tot een rechtszaak waarin Schouten in het gelijk werd gesteld. Een andere negatieve gebeurtenis was het overlijden van Lotte van der Zee op 6 maart 2019 in München, Duitsland, vermoedelijk als gevolg van het Brugada-syndroom, een genetische hartziekte die gevaarlijke hartritmestoornissen kan veroorzaken. Van der Zee was toen ze stierf een ex-vriendin van Dennis Schouten en overleed op 20-jarige leeftijd.

Dennis Schouten doodswens

In zijn boek 'Dennis Schouten - Beschadigd, op weg naar de dood' beschrijft Dennis Schouten dat hij het leven niet meer ziet zitten. Hij is zelfs voor zijn psychische problemen naar het ziekenhuis geweest, waar onderzoek naar hem is gedaan. Uit dat onderzoek concludeerden artsen dat de klachten mogelijk worden veroorzaakt door medicatiegebruik uit het verleden, hoewel dat niet definitief kan worden vastgesteld. Verder heeft Dennis Schouten herhaaldelijk gesproken over zijn moeilijke jeugd, waarin zijn moeder hem lange tijd tegen zijn wil allerlei medicijnen heeft gegeven. Sinds zijn veertiende heeft Dennis Schouten zijn moeder overigens niet meer gezien.

Nieuws

Charly Luske wilt Dennis van Roddelpraat meppen na bedriegen Tanja Jess

Dennis Schouten slaapt voorlopig niet in zijn eigen nest. Charly Luske heeft hem serieus bedreigd na het uitlekken van gevoelige informatie...
Dennis Schouten

Profiel

Geboortedatum: 20 juli 1995
Sterrenbeeld: Kreeft
Afkomst: Glanerbrug, Nederland
Woonplaats: Enschede, Nederland
Relatie: Vrijgezel
Beroep: Presentator
Opleidingsniveau: Havo
Instagram: De Instagram van Dennis is @dennis_schouten95

Foto's

Dennis Schouten
Dennis Schouten