Barend van Deelen

Presentator Barend van Deelen

Barend van Deelen, geboren op 19 juni 1988 in Amersfoort, is een Nederlandse radiopresentator. Hij startte zijn carrière bij lokale omroep Midland FM en vervolgde zijn weg naar 3FM, waar hij diverse programma's presenteerde. Met Wijnand Speelman ontwikkelde hij het succesvolle programma 'Barend en Wijnand', bekroond met de Marconi Award. Na avonturen bij Radio 538 en AVROTROS keerde hij terug naar 3FM, waar hij sinds 2022 de middagshow 'Barend & Benner' samen met Nellie Benner en Jelmer Gussinklo presenteert. Barend blijft een vertrouwd geluid in de Nederlandse radiowereld met zijn energieke stijl en passie voor radio.

Barend van Deelen relatie, getrouwd en kinderen

Barend van Deelen heeft een relatie met Lisa-Marie, die hij al kent van de middelbare school. Ze volgden beiden de HAVO en zaten in dezelfde klas. De relatie tussen hen begon in het vierde jaar van de middelbare school. Het stel heeft twee zonen, genaamd Boaz Teun en Abel Jared. Het koppel woont momenteel samen in Amersfoort, de stad waar Barend van Deelen ook geboren is.

Barend van Deelen Glazen Huis in Nijmegen

Van 17 tot 24 december 2023 bevond het Glazen Huis van Serious Request zich op de Grote Markt in Nijmegen, waar drie radio-DJ’s, waaronder Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Wijnand Speelman, zich lieten opsluiten en vanuit die locatie radio maakten om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel. Dit goede doel was Stichting ALS Nederland, die zich richt op mensen met de spierziekte ALS, een progressieve neurologische aandoening die de zenuwcellen aantast die de spieren aansturen, wat leidt tot verlamming en uiteindelijk tot ademhalingsfalen. Barend van Deelen en zijn collega’s wisten samen maar liefst 7.502.981 euro op te halen voor dit goede doel.

Nieuws

PSV’er Joey Veerman hoopt dat zijn vriendin deze stiekeme video van Ibiza-trip niet te zien krijgt

PSV-speler Joey Veerman heeft wat uit te leggen aan zijn vriendin. De middenvelder kon zijn handen namelijk niet thuishouden tijdens het kampioensfeestje op Ibiza..

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!

Suzanne Schulting laat zich van onderkant filmen tijdens diepgaande workout (video’s)

Suzanne Schulting is hard aan het sporten voor het herstel en geeft een mooi beeld van de onderkant aan ons!

Max Verstappen heeft geen oog voor zeer luchtig geklede Kelly Piquet (foto’s)

Max Verstappen heeft het iets te druk met zijn eigen carrière. Hij let daardoor totaal niet op zijn vriendin die hier wel erg luchtig gekleed is!

Atlete Lieke Klaver gaat diep met korte stootjes in strak sportpakje (video’s!)

Lieke Klaver weet alle aandacht te trekken wanneer ze hartstikke diep naar beneden zakt in een heerlijke outfit!

Katja Schuurman ontwerpt spannende setjes en gebruikt eigen kanonnen voor promotie (foto’s)

Katja Schuurman ontwerpt tegenwoordig ook spicy onderkleding, en kiest ervoor om de mooiste setjes zelf aan te prijzen!

Dit is het recordbrekende kijkcijfergeheim achter De Oranjezomer met Hélène Hendriks (foto’s)

Hélène Hendriks breekt het kijkcijferrecord met de eerste aflevering van De Oranjezomer dit jaar. Waar dat aan ligt? Experts wijzen op dit detail!

Hélène Hendriks laat temperatuur bij De Oranjezomer stijgen met zeer vraag (video)

Hélène Hendriks zet de mannen voor het blok bij De Oranjezomer en stelt een zeer interessante en onverwachte vraag aan iedereen in de zaal!
Barend van Deelen

Profiel

Geboortedatum: 19 juni 1988
Sterrenbeeld: Tweelingen
Afkomst: Amersfoort, Nederland
Relatie: Ja met Lisa-Marie
Kinderen: Boaz Teun en Abel Jared
Beroep: Radiopresentator
Opleidingsniveau: Havo
Instagram: De Instagram van Barend is @barendvandeelen

Foto's

Barend van Deelen
Barend van Deelen