Laurens Dassen

Politicus Laurens Dassen

Laurens Antonius Josephus Maria (Laurens) Dassen, geboren op 19 oktober 1985 in Eindhoven, is een Nederlands politicus en sinds 31 maart 2021 fractievoorzitter van Volt Nederland in de Tweede Kamer. Dassen groeide op in Knegsel en studeerde bedrijfskunde aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Hij begon zijn carrière bij ABN AMRO en werkte in risicobeheersing en IT. Gealarmeerd door opkomend nationalisme, sloot hij zich in 2018 aan bij Volt Europa en werd een van de oprichters van Volt Nederland. Als lijsttrekker leidde hij Volt naar drie zetels in de Tweede Kamer in 2021 en zet zich in voor Europese samenwerking en politieke hervormingen.

Laurens Dassen bij Volt

Laurens Dassen sloot zich in 2018 aan als vrijwilliger bij Volt Europa, een pan-Europese politieke beweging opgericht in 2017. Volt streeft naar meer Europese integratie en samenwerking, en zet zich in voor een federale Europese Unie. De beweging wil uitdagingen zoals klimaatverandering en sociale ongelijkheid op Europees niveau aanpakken en heeft afdelingen in landen zoals Duitsland, Italië en Portugal. De oprichters van Volt in Europa zijn Andrea Venzon, Colombe Cahen-Salvador, en Damian Boeselager.

Laurens Dassen vermogen

Gedurende zijn carrière heeft Laurens Dassen aanzienlijke inkomsten gegenereerd, zowel in de bankwereld als in de politiek. Voordat hij bij Volt ging werken, was hij werkzaam bij ABN AMRO. In 2022 verdiende Laurens Dassen volgens bronnen een bruto jaarsalaris van 124.000 euro, inclusief vakantiegeld en bonussen. Dit komt neer op een maandsalaris van ongeveer 10.000 euro.

Nieuws

Jutta Leerdam is vriend Jake Paul flink aan het sjorren in drukke sportschool (video!)

Jutta Leerdam neemt het ervan in een druk bepakte sportschool. In iedereens bijzijn vindt ze het blijkbaar toch nodig om Jake Paul even flink te sjorren.

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!

Schaatssters Joy Beune, Pien Hersman, Robin Groot en Michelle de Jong poseren op strand in zomerse outfitjes (foto’s!)

Schaatssters Joy, Pien, Robin en Michelle laten zien waarom ze de mooiste schaatssters van Nederland zijn. 

Bram Krikke bevoelt andere man tijdens beschamende vertoning EK Voetbal (foto!)

Bram Krikke heeft genoeg van de beschamende vertoning op het EK Voetbal, dus gaat aan een andere man lopen voelen. Dit wil je niet missen!

Beeldschone Vandaag Inside-barvrouw trekt kijkers met knellend Duits jurkje (foto!)

Kijkers van Vandaag Inside worden elke uitzending ontzettend afgeleid! Wat er aan de talkshowtafel gebeurt is namelijk véél minder interessant dan de dame die daar achter de bar staat. Zeker als ze dit soort outfits draagt!

Beschonken Merel Ek deelt foto vanuit achtertuin in zeer opvallend kledingstukje

Merel Ek lijkt een wilde middag achter de rug te hebben. We zagen haar bovendien nog nooit met dit veelbesproken kledingstuk!

Gravin Eloise van Oranje laat zich flink onder handen nemen tijdens wilde trip in New York

Eloise van Oranje laat zich weer eens enorm goed verwennen. Ze is op een heerlijk tripje in New York. 
Laurens Dassen

Profiel

Geboortedatum: 19 oktober 1985
Geboorteplaats: Eindhoven
Sterrenbeeld: Weegschaal
Relatie: Ja (onbekend)
Beroep: Politicus
Opleiding: Bedrijfskunde aan de Radboud Universiteit in Nijmegen
Instagram: De Instagram van Laurens is @laurens.dassen

Foto's

Laurens Dassen
Laurens Dassen