Wouter de Winther

Journalist Wouter de Winther

Wouter de Winther, geboren in Amsterdam op 14 februari 1979, werkte tot 1 maart 2020 bij De Telegraaf als politiek commentator en chef parlement. Hij werd opgevolgd door Inge Lengton. Daarnaast is Wouter de Winther regelmatig te gast in diverse programma’s zoals Beau, Jinek, Vandaag Inside en Op1, waar hij zijn inzichten over politieke ontwikkelingen en gebeurtenissen deelt. Zijn werk heeft hem een prominente positie binnen de Nederlandse journalistiek opgeleverd. De Winther staat bekend om zijn scherpe analyses en diepgaande kennis van de Nederlandse politiek.

Wouter de Winther All Stars editie De Slimste Mens

In 2023 werd bekend dat Wouter de Winther een van de deelnemers zou zijn aan de All Stars-editie van De Slimste Mens in Nederland. Het grote verschil tussen de normale variant en de All Stars-versie van het programma is dat er niet drie, maar vier kandidaten per aflevering tegen elkaar strijden. De winnaar van elke aflevering krijgt een plekje in de finale. Naast Wouter de Winther zouden ook Bram Krikke, Andrea van Pol, Bart Vriends en Victor Abeln deelnemen aan het programma.

Wouter de Winther ruzie met Frank Lammers

Tijdens een aflevering van het televisieprogramma Beau kregen Wouter de Winther en acteur Frank Lammers ruzie. Dit gebeurde toen Wouter de Winther meldde dat kroonprinses Amalia mogelijk een feestje met honderd mensen had gehouden. Frank Lammers vond dit bericht "een beetje hijgerig" en vond dat hij het meisje met rust moest laten. Hij stelde dat Wouter de Winther gewoon moest zeggen dat er te veel mensen op het feestje waren, in plaats van te suggereren dat het er misschien wel honderd waren. Vervolgens liet Frank Lammers meerdere keren weten dat hij niet hield van de manier waarop Wouter de Winther over de kroonprinses sprak. Wouter de Winther sneerde hierop dat "we niet genoeg vacatures meer hebben voor de Jumbo-acteur".

Nieuws

Rico Verhoeven sleurt vriendin Naomy van Beem mee de natuur in en geniet er keihard van (foto’s)

Rico Verhoeven weet zijn vriendin Naomy van Beem mee te nemen in de natuur en hij geniet hier overduidelijk van!

Puck Moonen verpest foto van perfecte cappuccino met enorme modeflater (zien!)

Onze wielrenster Puck Moonen verbaasd iedereen met deze slechte keuze. De perfect gemaakte cappuccino kan de foto zelfs niet meer redden!

Davina Michelle probeert nieuwe standjes uit met vrouw: bekijk de privé video!

Davina Michelle heeft een keer zin in iets nieuws. Dus ze probeert allerlei verschillende standjes met een andere vrouw! Bekijk nu de privé video.

Influencer Juultje Tieleman laat haar kanonnen bijna ontsnappen op zomerse foto

Juultje Tieleman heeft erg zin in de zomer. Ze deelt dan ook een foto wanneer haar kanonnen niet meer goed in haar topje zitten!

Niets is wat het lijkt: Wie is de Mol-seizoen met onbekenden bevat stiekem tóch een bekende Nederlander!

Het nieuwe Wie is de Mol-seizoen zal dit jaar met onbekende Nederlanders zijn. Maar dan zien we tóch wel een bekende Nederlander ertussen zitten!

Gravinfluencer Eloise van Oranje laat volgers met volle teugen genieten van prachtig figuur (foto’s!)

Eloise van Oranje deelt privé beelden van haar prachtige vormen en daar kan je ook alleen maar van genieten!

Sylvia Geersen filmt zichzelf tijdens riskant ritje en de reacties zijn niet mals (video!)

Sylvia Geersen laat zich van haar stoute kant zien door het filmen van een riskant ritje. Weet ze wel waar ze mee bezig is?!

Schaatsster Pien Hersman loopt achter meerdere jongens aan met ontbloot bovenlichaam (video!)

Schaatsster Pien Hersman rent achter een stel jongens aan met een ontbloot bovenlichaam. Dit wil je echt niet missen!
Wouter de Winther

Profiel

Geboortedatum: 14 februari 1979
Geboorteplaats: Amsterdam
Werkgever: Telegraaf
Sterrenbeeld: Waterman
Beroep: Journalist

Foto's

Wouter de Winther
Wouter de Winther