Tim Hofman

Journalist Tim Hofman

Tim Hofman (Vlaardingen, 9 juli 1988) is een Nederlands programmamaker, journalist en schrijver. Bekend onder het pseudoniem debroervanroos, verwierf hij bekendheid als presentator van het online programma BOOS, waarmee hij diverse prijzen won. Na enkele mislukte studies volgde Hofman de interne opleiding van BNN, 'BNN University'. Hij begon zijn carrière bij 101 TV en werkte daarna voor programma's zoals Spuiten en Slikken en Je zal het maar hebben. Hofman won Wie is de Mol? in 2016 en staat bekend om zijn activisme, onder andere voor een ruimer kinderpardon en Coalitie-Y. In 2023 werd hij door Villamedia uitgeroepen tot Journalist van het Jaar.

Tim Hofman relatie, getrouwd en kinderen

Tim Hofman heeft een relatie met Lize Korpershoek, een bekende in de mediawereld. Lize is een bekend model en schrijft diverse columns voor bladen als Viva en Glamour. Daarnaast maakte zij de documentaire ‘Mijn seks is stuk’, waarin ze onderzoek deed naar haar eigen libido omdat haar zin in seks met haar partner na de verliefdheidsfase steeds verdween. Tim en Lize zijn tijdelijk uit elkaar geweest omdat Lize haar gevoelens voor een vrouw wilde verkennen.

Tim Hofman prijs voor misstanden The Voice

In 2022 publiceerde Tim Hofman op het YouTube-kanaal van BOOS een video waarin meerdere beschuldigingen werden geuit over seksueel grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik door medewerkers van de talentenjachtprogramma's The Voice of Holland en The Voice Kids. Deze beschuldigingen waren gericht aan Jeroen van Rietbergen, Marco Borsato, Ali B en een niet nader genoemde regisseur van het programma. De aflevering veroorzaakte veel ophef en ontving uiteindelijk de Tegel, de belangrijkste journalistieke prijs van het jaar.

Nieuws

Dit is waarom Ali B ondanks schuld in zedenzaak sowieso niet direct twee jaar de gevangenis ingaat

De spanning loopt hoog op rondom rapper en tv-persoonlijkheid Ali B, die momenteel verwikkeld is in een zedenzaak waarin hij schuldig is bevonden.

Tim Hofman deelt in nieuwe aflevering BOOS opvallend feit over moordpoging: ‘Tim voor zijn sodemieter schieten’

Heel Nederland is opgeschut door de moordpoging op Tim Hofman. De presentator deelt daar nu zelf een opvallend feitje over.

Foto: Maan de Steenwinkel kletsnat na tropische storm

Maan de Steenwinkel heeft op haar vakantieadres niet alleen een mediastorm, maar ook een letterlijke storm voor haar kiezen gehad. 

Gelukkig: In BOOS ontdekt Tim Hofman niks over The Voice Senior

Tim Hofman heeft eindelijk zijn beruchte BOOS aflevering uitgebracht over het programma The Voice of Holland. 
Tim Hofman

Profiel

Geboorteplaats: Vlaardingen
Relatie: Ja, met Lize Korpershoek
Familie: (vader) Bob Hofman (moeder) Jolanda Hofman, (zus) Roosmarijn Hofman, (broers) Rijk Hofman en Sam Hofman
Beroep: Journalist
Opleiding: interne opleiding van BNN, ofwel ‘BNN University’
Instagram: De Instagram van Tim is @debroervanroos

Foto's

Tim Hofman
Tim Hofman