Harrie Snijders

Influencer Harrie Snijders

Harrie Snijders is een influencer die bekend is geworden door zijn deelname aan het programma 'Ex On The Beach'. Anderen en hijzelf noemen hem vaak bij de afkorting HVK, wat staat voor Harrie van het kamp. Harrie is namelijk geboren en getogen op een kamp in Eindhoven. Tijdens zijn deelname aan het programma Ex On The Beach heeft hij de bijnaam Harrie de hengst gekregen. Waar deze bijnaam vandaan komt zul je vast zelf wel in kunnen vullen. Na zijn populaire deelname in seizoen 4 van het programma, werd hij ook gevraagd voor het all-star seizoen. Hier heeft hij zijn bijnaam Harrie de hengst zeker waargemaakt.

Heeft Harrie Snijders een vriendin?

Harrie Snijders heeft met enorm veel vrouwen het bed mogen delen, maar een echte serieuze relatie heeft de influencer nooit gehad. Hij heeft wel eens wat korte relaties gehad, maar nooit een die echt stand heeft mogen houden. Hij heeft dus geen vriendin. Veel kijkers van het programma Ex On The Beach kunnen dit goed geloven na alle verhalen die hijzelf en zijn exen vertellen over hem. Toch lijkt Harrie eindelijk klaar te zijn voor een echte relatie. Hij heeft namelijk een eigen programma gekregen genaamd: "Daten op het kamp." Harrie Snijders programma Harrie Snijders heeft zijn eigen programma gehad genaamd "Daten op het kamp: Harrie zoekt een vrouw". In dit programma proberen zestien knappe singles het hart van Harrie te veroveren. Ze mogen op dates met hem en ontmoeten de familie van Harrie. Er zijn een aantal rondes, waarbij er steeds kandidaten afvallen. Als je een tiara krijgt van Harrie dan ben je door naar de volgende ronde. Zal Harrie zijn echte liefde hebben gevonden? Dat lijkt echter een onmogelijke opgave voor Harrie, aangezien hij bekendstaat als iemand die zeker niet van vaste relaties houdt. Wij kunnen dan ook wel verklappen dat hem dit niet is gelukt.

Harrie Snijders kamp en ouders

Harrie Snijders is geboren en getogen op een woonwagen kamp in Eindhoven. Harrie heeft zijn eigen wagen gekocht op het kamp, hij woont hier dus al zijn hele leven. Zijn familie woont hier ook nog steeds. De vader van Harrie heet Sjef Snijders en zijn moeder heet Lilian Snijders. Harrie heeft ook een knappe zus genaamd Milana Snijders. Daarnaast heeft de familie ook nog een hondje die vernoemt is naar het dure kledingmerk "Gucci".

Nieuws

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...

Johan Derksen fileert uiterlijk Hélène Hendriks: “Wat heeft ze met haar lippen gedaan?”

Als Hélène Hendriks met een nieuwe look op tv verschijnt, staat Johan Derksen voor een raadsel. Heeft de presentatrice fillers genomen?

Deze beelden bewijzen dat Lies Zhara zonder kleding slaapt (Foto!)

Lies Zhara laat in een video zien dat ze geen kleren draagt in bed. Ze slaapt bovendien niet alleen!

Omstreden topmodel Rikkie Kolle vergeet broek op uitdagende selfie

Rikkie Kollé weet haar volgers flink te verassen met een opvallende foto waarbij ze haar broek niet aanheeft!

Schaatsster Joy Beune eindigt hete sportsessie met flinke striemen op haar benen (foto’s)

Joy Beune weet iedereen te verassen door haar flinke striemen te laten zien nadat ze klaar is met sporten.

Suzanne Schulting gooit haar benen veel te ver uit elkaar op martelwerktuig (foto’s)

Suzanne Schulting laat haar volgers even zien hoe lenig ze is. Zó ver krijg jij je benen niet uit elkaar, zeker niet met een gebroken enkel!
Harry Snijders bio

Profiel

Geboortedatum: 31 december 1996
Sterrenbeeld: Steenbok
Geboorteplaats: Eindhoven
Woonplaats: Eindhoven
Relatie: Nee
Kinderen: Geen
Beroep: Influencer
Instagram: De Instagram van Harrie Snijders is @harriesnijders

Foto's

Harry Snijders influencer
Harry Snijders