Enzo Knol

YouTuber Enzo Knol

Enzo Knol is een Nederlandse Youtuber die vooral vlogt. Begin 2024 gaat hij al flink in de richting van de drie miljoen abonnees op zijn hoofdkanaal: "EnzoKnol". Hiernaast heeft hij ook nog andere YouTube kanalen waar hij filmpjes van videogames plaatst en nog een kanaal met korte hoogtepunten uit zijn dagelijkse vlogs. Na zijn moeilijke jeugd is Enzo uitgegroeid tot een van de rijkste mensen in Nederland. Zo bezit hij meerdere huizen en appartementen, luxe auto's en heeft hij een eigen sportkleding bedrijf met zijn vriendin Myron Koops.

Enzo Knol woonplaats

Enzo Knol woont in een villa die na verbouwing een waarde heeft van zo'n 1.2 miljoen euro. Deze villa staat in Soesterberg. Verder heeft Enzo nog een appartement in het centrum van Zeist en twee appartementen in Italië aan het Gardameer. Deze kun je huren. Ook heeft hij nog een huis in Assen voor als hij zijn familie wil bezoeken.

Enzo Knol relatie met Myron Koops

De vriendin van Enzo Knol is Myron Koops. De twee hebben al een relatie sinds 2020. In 2018 leerden ze elkaar kennen tijdens een kartwedstrijd. Hierna heeft Myron Koops nog schaatsles gegeven aan Enzo. Ze zijn sinds eind 2023 samen in verwachting van hun eerste baby.

Enzo Knol vader

Enzo Knol heeft een moeilijke jeugd gehad. Toen hij jong was heeft zijn vader laten weten dat hij zijn zoons, Enzo en Milan niet meer wil zien. Hierdoor heeft hij zijn achternaam van Erkelens veranderd naar de achternaam van zijn moeder, Knol. Nadat hij ook bij zijn moeder en stiefvader problemen kreeg, heeft hij een tijdje bij zijn opa en oma gewoond. Ook hier ging het niet goed. Enzo Knol heeft zelfs een tijdje in een internaat gezeten, mede vanwege agressieproblemen. Intussen heeft hij weer een goede band met zijn moeder. Zijn vader spreekt hij niet meer.

Enzo Knol auto

Enzo Knol is in het bezit van een Lamborghini Urus. Deze luxe auto kost zo'n €275.000 euro. Enzo laat zijn auto regelmatig 'wrappen', zo heeft hij de kleuren wit, rood, zwart, grijs, paars en blauw allemaal al een keer op zijn Lamborghini gehad. Hij heeft zelfs een keer een 'wrap' van John Deere op zijn auto gehad. Hierdoor leek zijn snelle SUV toch een beetje op een traktor. Naast deze dure Lamborghini bezit Enzo ook nog is een Porsche Panamera.

Enzo Knol vermogen

Het vermogen van Enzo Knol werd in januari 2024 geschat op zo'n €6,6 miljoen euro. Dit verdient hij vooral door inkomsten van zijn Youtube kanalen, sponsordeals en zijn kledingmerk KP Active.

Nieuws

Influencer Enzo Knol laat zijn tweede grote liefde ronken van genot (video!)

Enzo Knol heeft een tweede grote liefde en laat deze aardig ronken wanneer hij flink gas geeft! Dat hij zo hard zou gaan, had niemand verwacht.

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende nieuwe aanwinst: een Lamborghini Urus Mansory, ter waarde van maar liefst 500.000 euro. Deze opvallende...

Pasgeboren baby Myron Koops en Enzo Knol zet onbedoeld eerste stapjes als influencer

Influencers Myron Koops en Enzo Knol maken interessant nieuws bekend over pasgeboren baby, Riven.

Myron Koops is vlak na bevalling alweer enorm afgeslankt (foto’s)

Myron Koops is kersverse moeder geworden van zoon Riven Khen Knol. Vooral de foto's van vóór en ná de bevalling doen haar volgers versteld staan!

Enzo Knol heeft nu al een peperdure auto gekocht voor zijn ongeboren baby (foto’s!)

Het zoontje van Enzo Knol is nog niet eens geboren, maar heeft het al goed voor elkaar. Hij is vóór zijn eerste levensjaar al in het bezit van een Lamborghini Urus...

Foto: Myron Koops laat zich van álle kanten zien in nietsverhullende ouftit

Myron Koops is zwanger op wintersport, maar ze lijkt vooral bezig te zijn met de spiegel in de sportschool!

Video: Vriendin van Enzo Knol wordt kletsnat tijdens fotoshoot op het strand

Myron Koops, ook wel bekend als de knappe vriendin van Enzo Knol, heeft een spannende fotoshoot gedaan waar ze heerlijk nat van werd. 

Foto: Dee van der Zeeuw laat alles zien tijdens fotoshoot

Dee van der Zeeuw gaat bijna helemaal uit de kleren voor deze pikante fotoshoot! De blondine besluit het verloop van de shoot te delen via Instagram..
Enzo Knol bio

Profiel

Geboortedatum: 8 juni 1993
Sterrenbeeld: Tweelingen
Geboorteplaats: Rolde
Woonplaats: Soesterberg
Relatie: Ja, met Myron Koops
Beroep: Youtuber
Instagram: De Instagram van Enzo Knol is @enzoknol

Foto's

Enzo Knol
Enzo Knol 3