Daan Boom

Influencer Daan Boom

Daan Boom (Utrecht, 12 november 1989) is een Nederlandse presentator, programmamaker en komiek, bekend als The Dean. Hij volgde middelbaar onderwijs aan de Werkplaats Kindergemeenschap in Bilthoven. Sinds 2014 presenteert hij het programma Streetlab samen met Stijn van Vliet, Jasper Demollin en Tim Senders, dat werd genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring. In 2016 bereikte hij de finale van Maestro en trad op tijdens de kerstconcerten van de Toppers. In 2017 schreef hij de roman Polderglamour en maakte muziek als The Dean, met samenwerkingen met Donnie, Bizzey en anderen. Hij presenteert de FOMO Show sinds 2021.

Daan Boom FOMO Show

In de FOMO Show testen Daan Boom, Tobias Camman en Jasper Demollin de meest uiteenlopende activiteiten. De show richt zich op de angst om iets te missen (FOMO, of "Fear of Missing Out") en onderzoekt op humoristische wijze de trends, hypes en culturele fenomenen die de wereld van jonge mensen domineren. Voorbeelden van deze activiteiten zijn onder andere een fantasy-evenement, het jagen op dieren, het Oktoberfest, een zuipvakantie in Lloret de Mar en een bezoek aan een Duits pretpark. De serie is zeer populair bij kijkers vanwege de unieke karakters, zoals Tobias Camman, die vaak erg terughoudend is, niet graag uit zijn comfortzone komt, maar flink wordt gepusht door zijn vrienden.

Daan Boom ‘moeite met bekendheid’

In een interview met het AD vertelt Daan Boom over de keerzijde van bekendheid. Zo heeft zijn vriendin er moeite mee om nog samen met hem naar festivals te gaan. "Mijn vriendin vindt het eigenlijk al niet meer leuk om met me naar een festival te gaan, ze kan daar niet echt ‘met mij’ zijn. Ik vind dat wel pijnlijk, maar wil me dat soort dingen ook niet laten ontnemen", aldus Daan Boom tegen de krant. Ook vindt hij het soms lastig om nee te zeggen tegen fans die een foto willen maken. ‘Voor mij is het misschien de twintigste keer dat iemand het vraagt, maar de persoon in kwestie denkt: hé, gezellig, die ken ik ergens van’.

Nieuws

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!

Johnny de Mol zegt zonder filter wat hij van zijn nichtje Noa Vahle vindt (video!)

Het is heel speciaal als je familieleden op een bepaalde manier over je praten. Dat blijkt maar weer wanneer Johnny de Mol zijn mening geeft over zijn bloedeigen nichtje Noa Vahle. 

Spannendste tv-strijd ooit is eindelijk losgebarsten: De Slimste Mens is in groot gevaar

Zelden was het zó close tussen twee zéér goed bekeken tv-programma's. Toch moeten de makers van de Slimste Mens zich zorgen gaan maken...

Anna Nooshin smeert vooral haar voorgevel goed in tijdens heet stranddagje (video!)

Anna Nooshin smeert zichzelf helemaal in op een hete zomerse dag. De twee grote vriendinnen van Anna krijgen dan ook veel aandacht!

Tooske Ragas deelt zeldzame privé-kiekjes van zichzelf als piepjong modelletje (foto’s!)

Tooske Ragas heeft haar volgers verrast met zeldzame privékiekjes uit haar jongere dagen: Bijzondere beelden uit haar jonge modellentijd

Schaatssters Pien Hersman en Robin Groot laten hun strakke troeven zien tijdens dansje in superkort topje (video!)

Pien Hersman en Robin Groot weten iedereen te verrassen door in piepkleine outfits een leuke video op te nemen!

Hélène Hendriks en Jip van den Bos verwennen samen een enorme geluksvogel tijdens De Oranjezomer (foto!)

Hélène Hendriks en Jip van den Bos zijn op slag verliefd geworden tijdens De Oranjezomer. Wie is de gelukkige?

Humberto Tan boft maar: Irene Schouten en Tess Wester werken zich voor hem in het zweet tijdens Olympische Spelen (video!)

Humberto Tan kan lekker achterover gaan zitten: Irene Schouten en Tess Wester zweten zich namelijk kapot om hem te helpen tijdens de Olympische Spelen!
Daan Boom

Profiel

Geboortedatum: 12 november 1989
Sterrenbeeld: Schorpioen
Afkomst: Utrecht, Nederland
Woonplaats: Utrecht, Nederland
Relatie: Ja (onbekend)
Beroep: Influencer, presentator
Instagram: De Instagram van Daan is @daanboom

Foto's

Daan Boom
Daan Boom