Chahid Charrak

Ondernemer en influencer Chahid Charrak

Chahid Charrik, oftewel Dutch Performante, is een Nederlandse ondernemer en influencer. Hij is gestopt met school en is daarna gaan werken in Litouwen bij een pallethandel. Uiteindelijk is hij terugverhuist naar Nederland waar hij nu zes bedrijven bezit in de sanitair- en tegelhandel. Verder is hij bekend op YouTube als Dutchperformante. Hij is multimiljonair.

Chahid Charrak huis

Chahid Charrak heeft een grote villa met een binnenzwembad in Zeewolde. Hij woont hier samen met zijn vrouw Samantha en zijn vier kinderen. In het huis hangt allemaal dure kunst. De totale waarde van het huis en de grond bedraagt zo'n 1.5 miljoen euro.

Chahid Charrak afkomst

Chahid is geboren in Nederland en heeft een Nederlandse moeder en Marokaanse vader. Toen hij veertien jaar was, is hij gestopt met de middelbare school. Zijn ouders, die beide hoog opgeleid zijn, waren het hier absoluut niet mee eens. Chahid is daarom bij een vriend van hem gaan wonen. Uiteindelijk zullen zijn ouders nu wel trots op hem zijn na alles wat hij heeft bereikt.

Chahid Charrak bedrijf

Chahid heeft zijn grote vermogen vooral te danken door heel hard te werken. Hij is een echte 'selfmade miljonair'. Hij heeft intussen zes bedrijven in de sanitair- en tegelhandel. De bekendste is Tegeldepot. Hij heeft in zijn zes bedrijven meer dan honderd medewerkers en verdient hier miljoenen mee. Ook op YouTube is Chahid enorm gegroeid onder de naam Dutchperformante. Op zijn kanaal deelt hij filmpjes van zijn auto en doet hij veel avontuurlijke dingen die hem miljoenen views hebben opgeleverd.

Chahid Charrak auto

Chahid is een echte autoliefhebber en dat is ook te zien. Hij is namelijk in het bezit van een gouden Lamborghini Huracán Performante ter waarde van zo'n 322.000 euro. Dat hij geniet van deze snelle auto is ook duidelijk. Hij heeft namelijk een keer 250 kilometer per uur gereden en werd staande gehouden door de politie. Dit heeft hem natuurlijk een flinke boete opgeleverd en zijn auto werd in beslag genomen, omdat hij op het moment van de staande houding geen rijbewijs bij zich had.

Vermogen Chahid Charrak

Het vermogen van Chahid Charrak is niet heel precies te berekenen, maar zal in 2024 zeker tientallen miljoenen bedragen. Zo had hij in 2019 met zijn grootste bedrijf 21 miljoen euro aan omzet. Daarnaast heeft hij ook op YouTube nog miljoenen views wat natuurlijk ook nog veel geld oplevert.

Nieuws

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...

Johan Derksen fileert uiterlijk Hélène Hendriks: “Wat heeft ze met haar lippen gedaan?”

Als Hélène Hendriks met een nieuwe look op tv verschijnt, staat Johan Derksen voor een raadsel. Heeft de presentatrice fillers genomen?

Deze beelden bewijzen dat Lies Zhara zonder kleding slaapt (Foto!)

Lies Zhara laat in een video zien dat ze geen kleren draagt in bed. Ze slaapt bovendien niet alleen!

Omstreden topmodel Rikkie Kolle vergeet broek op uitdagende selfie

Rikkie Kollé weet haar volgers flink te verassen met een opvallende foto waarbij ze haar broek niet aanheeft!

Schaatsster Joy Beune eindigt hete sportsessie met flinke striemen op haar benen (foto’s)

Joy Beune weet iedereen te verassen door haar flinke striemen te laten zien nadat ze klaar is met sporten.

Suzanne Schulting gooit haar benen veel te ver uit elkaar op martelwerktuig (foto’s)

Suzanne Schulting laat haar volgers even zien hoe lenig ze is. Zó ver krijg jij je benen niet uit elkaar, zeker niet met een gebroken enkel!
Chahid Charrak bio

Profiel

Geboortedatum: 7 mei 1990
Sterrenbeeld: Stier
Geboorteplaats: Zeewolde
Woonplaats: Zeewolde
Relatie: Ja, getrouwd met Samantha Charrak
Kinderen: Ja, Giovanny, Verginio, Luciano (zoons) en Mylana (dochter)
Beroep: Ondernemer en influencer
Instagram: De Instagram van Chahid Charrak is @dutchperformante

Foto's

Chahid Charrak influencer
Chahid Charrak