Bankzitters

Bankzitters

Ontstaan Bankzitters

De YouTubegroep die dit kanaal beheert, is ontstaan in 2015, maar het gezamenlijke kanaal is opgericht in 2017. Zeven onafhankelijke Nederlandse FIFA-YouTubers, Matthyas het Lam, Robbie van de Graaf, Raoul de Graaf, Koen van Heest, Milo ter Reegen, Mark van Harten en Mathijs Stals, besloten gezamenlijk video’s op te nemen. Het kanaal bestond de eerste jaren daarom ook voornamelijk uit game-gerelateerde video’s. Toen de content steeds meer veranderde van game-gerelateerde video’s naar real life challenges, groeide het kanaal als een speer. Begin 2020 besloten Mark en Mathijs de Bankzitters te verlaten, In het begin van 2020 verlieten Van Harten en Stals de groep. De nieuwe content paste toch niet helemaal bij Mark en Mathijs was op dat moment te druk met zijn studie.

Leeftijd Bankzitters en beschrijving Bankzitters

De oudste van het stel, ook wel de ‘boomer’ genoemd, is Raoul de Graaf. Raoul werd geboren op 27 augustus 1994 in Blaricum. Raoul zijn oude kanaal heette FC Roelie. Raoul wordt beschouwd als de ‘papa’ van het stel. Hij kookt graag (voornamelijk vegan) en is een fanatiek Inter Milaan supporter.

Daarna volgt Matthyas het Lam (ofwel: Matthy), geboren op 29 mei 1995 in het pittoreske Ameide. Matthy wordt ook wel als het meesterbrein achter de video’s gezien. Waar Bankzitters nu een eigen editor heeft voor het in elkaar zetten voor de video’s, was Matthy degene die dit eerst deed. Vooral op zijn kanaal Fifalosophy maakte hij furore en was hij de grootste Bankzitter. Verder heeft Matthy een bochel en beweren de andere Bankzitters dat hij sociaal ongemakkelijk is.

Nu volgt er een kleine leeftijdskloof van bijna 3 jaar tot Koen en Robbie. Koen van Heest werd op 15 juni 1998 geboren in Haarlem. Koen, voorheen DoNotPressNL, staat bekend als de ondernemer van het stel. Hij is direct en heeft een grote mond, wat voor hem voordelig werkt. Koen lanceerde in 2020 de app ‘Kaasje’, waarmee hij vermoedelijk meer dan een miljoen euro heeft verdiend.

Robbie werd geboren op 5 juli 1998 in Eindhoven. De Brabander wordt vaak getreiterd om zijn lengte en accent. Verder zijn worstenbroodjes en de PSV goaltune typisch Robbie. Robbie, oorspronkelijk boekhouder, heeft wellicht niet de vlotste babbel van het stel maar is dan wel weer handig met cijfers. PSV’er in hart en nieren en veruit de beste voetballer van de Bankzitters.

Het jongste lid van de Bankzitters is Milo ter Reegen, hij werd geboren op 3 augustus 1999. Milo, AKA stroopmannetje, is de meest gekke persoon van de Bankzitters. Milo leeft nog steeds een studentikoos leventje: een vette hap en een drankje gaan er dagelijks goed in. Milo staat bekend om zijn glimmende voorhoofd, terugtrekkende haarlijn, welvaartsbuikje, gladde praatjes en humoristische uitspraken.

Content Bankzitters

De Bankzitters creëren uiteenlopende en vermakelijke content op hun kanaal. Hun video's bestaan voornamelijk uit vlogs en challenges. Denk hierbij aan voetbalchallenges, eetwedstrijden, 24 uur challenges, raad de persoon of verstoppertje/tikkertje video’s. De diversiteit van hun inhoud weerspiegelt de veelzijdigheid van de groep en trekt een gevarieerd publiek aan. Met hun kenmerkende stijl en levendige presentatie blijven de Bankzitters hun kijkers boeien en vermaken.

Muziek Bankzitters

Naast content maken de Bankzitters regelmatig muziek. Ze duiken samen met bekende producers als Russo de studio in en weten hits te scoren. Dit is weliswaar met een hoop autotune, want talent hebben de heren niet. Toch weten ze miljoenen views te genereren met hun nummers op YouTube, waar ze ook veel tijd steken in het maken van de videoclips. Voorbeelden van hits zijn: Je Blik Richting Mij, Factureren, NIKS, Eenzaam, Stapelgek, Baldadig, Zuipen Tot We Kruipen, Cupido

Bankzitters Eurovisie Songfestival

De grootste droom van de mannen is om deel te nemen aan het Eurovisie Songfestival 2024. Ze doen er daarom ook alles aan om hier Nederland te mogen vertegenwoordigen. Het nummer Cupido moet het gaan doen voor de Bankzitters. Het is momenteel een nummer 1 hit in Nederland, dus wie weet scoort het nummer ook enorm goed in Malmö. Het mooie aan alles is dat de mannen eigenlijk totaal niet kunnen zingen, maar met sterke producers en veel autotune toch pakkende nummers in elkaar weten te zetten.

Nieuws

Foto: Op deze manier lokt Chantal Janzen haar man het bed in

Als de man van Chantal Janzen meer interesse heeft in haar tv-programma dan in Chantal zelf, komt ze met een slimme manier om haar man toch naar bed te lokken.

Victoria Koblenko duikt op na 10 dagen offline; liet zich vrijwillig opsluiten in ‘strafkamp’ voor vrouwen

Na tien dagen stilte is Victoria Koblenko weer online verschenen. Ze liet zichzelf een tijdje flink afmatten op een afgelegen locatie...

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...

Johan Derksen fileert uiterlijk Hélène Hendriks: “Wat heeft ze met haar lippen gedaan?”

Als Hélène Hendriks met een nieuwe look op tv verschijnt, staat Johan Derksen voor een raadsel. Heeft de presentatrice fillers genomen?

Deze beelden bewijzen dat Lies Zhara zonder kleding slaapt (Foto!)

Lies Zhara laat in een video zien dat ze geen kleren draagt in bed. Ze slaapt bovendien niet alleen!

Omstreden topmodel Rikkie Kolle vergeet broek op uitdagende selfie

Rikkie Kollé weet haar volgers flink te verassen met een opvallende foto waarbij ze haar broek niet aanheeft!
Bankzitters bio

Profiel

 

Eerste video: 5 januari 2018
Leden: Matthyas het Lam, Robbie van de Graaf, Raoul de Graaf, Koen van Heest en Milo ter Reegen.
Platform: YouTube
Locatie: kantoor in Utrecht
Instagram: @bankzitters

Foto's

Bankzitters YouTube
Bankzitters