Ronnie Flex

Artiest Ronnie Flex

Ronnie Flex, wiens echte naam Ronell Langston Plasschaert is, is een Nederlandse artiest. Ronnie Flex is vooral bekend geworden door zijn nummer 'zusje'. Hij werkt bij platenlabel Top Notch. Ronnie Flex is opgegroeid in Rotterdam, waar hij ook naar school ging. Hij heeft uiteindelijk een vmbo diploma behaald, waarna hij naar de mbo-popacademie is gegaan. Deze studie maakte hij niet af.

Ronnie Flex vriendin Demi de Boer

Ronnie Flex heeft een relatie met Demi de Boer. Althans, ze wonen niet meer samen, maar het is complex zeggen beide. Het stel heeft samen ook een dochtertje, wat het allemaal nog wat complexer maakt. Ook staan ze beiden niet open voor een nieuwe relatie. Ze hopen namelijk allebei dat het in de toekomst ooit nog helemaal goed komt. Ze hebben nog steeds dagelijks contact, er is dus ook zeker geen sprake van ruzie of iets dergelijks.

Ronnie Flex kinderen

Ronnie Flex heeft twee kinderen. Hij heeft een oudste dochter genaamd Nori Dua, samen met zijn 'ex vriendin' Dj Wef. Ex vriendin staat tussen aanhalingstekens, aangezien de twee nooit echt een vaste relatie hebben gehad. Naast Nori Dua heeft Ronnie Flex dus ook een dochtertje genaamd Rémi Ayoki, met zijn 'vriendin' Demi de Boer.

Ronnie Flex afkomst

Ronnie Flex is geboren en getogen in Rotterdam. De moeder van Ronnie heeft een Surinaamse afkomst, zijn vader is Moluks-Nederlands. De vader van Ronnie Flex verhuisde vrij vroeg in zijn leven naar Amerika om daar als producer te werken.

Ronnie Flex broer

De halfbroer van Ronnie Flex is ook bekend in de artiesten wereld. Zijn halfbroer is namelijk rapper ADF Samski. Zijn echte naam is Samir Plasschaert. De afkorting ADF staat voor "alleen de familie".

Nieuws

Wow: Met zulke foto’s hoeft Demi de Boer niet lang op zoek naar nieuwe man

Er is al eventjes 'trouble in paradise' tussen Demi de Boer en Ronnie Flex. De blondine hoeft echter niet te vrezen. Met deze prachtige...

Dit zijn de 4 vreemdste samenwerkingen van zangeres Maan

Maan de Steenwinkel heeft een aantal gekke samenwerkingen meegemaakt in haar carrière. En dit zijn de aller vreemdste. 

Waardoor is Emma Heesters bekend geworden?

Emma Heesters is inmiddels bij het grote publiek bekend als de bloedmooie zangeres achter hits als Waar Ga Je Heen? en Schat Ik Ben OK. Maar hoe is ze zo bekend geworden?

Deze schitterende foto van Monica Geuze moet je gezien hebben

Hoewel er behoorlijk wat foto's van vlogger Monica Geuze zijn is dit far out de mooiste. Door deze foto van Monica krijgen we weer zin in de zomer!

Op deze foto zie je Maan de Steenwinkel op haar mooist!

Maan de Steenwinkel staat natuurlijk goed op elk plaatje omdat ze van zichzelf al een plaatje is. Toch zal er één foto van haar altijd uit blijven springen!

Emma Heesters is een échte bondgirl op nieuwe foto

Bij de premiere van de nieuwe James Bond film bewees Emma Heesters dat er maar één echte bondgirl kan zijn. Ze verschijnt in een witte jurk.

Emma Heesters is lekker fanatiek in nieuwe video ‘Meisje zonder naam’

Emma Heesters is héél goed met ballen! Hoe we dat weten? Check haar nieuwste videoclip 'Meisje Zonder Naam' en je snapt 'm meteen!

Emma Heesters speelt graag met ballen op nieuwe foto

Emma Heesters is continu bezig met het bedenken van nieuwe muziek. En het lijkt er op dat ze met haar nieuwe, spannende foto weer nieuw werk aankondigt.
Ronnie Flex bio

Profiel

Geboortedatum: 16 april 1992
Sterrenbeeld: Ram
Geboorteplaats: Capelle aan den Ijssel, Rotterdam
Relatie: Ja, met Demi de Boer
Kinderen: Ja, Nori Dua, Rémi Ayoki (dochters)
Beroep: Artiest
Instagram: De Instagram van Ronnie Flex is @ronnieflex

Foto's

Ronnie Flex rapper
Ronnie Flex