Freek Rikkerink

Artiest Freek Rikkerink

Freek Rikkerink, geboren op 4 november 1992 in de Achterhoek, is de mannelijke helft van het populaire Nederlandse zangduo Suzan & Freek. Samen met zijn vriendin Suzan Stortelder begon hij muziek te maken tijdens hun middelbareschooltijd. Het duo brak in 2016 door met covers op Facebook en YouTube, wat leidde tot hun debuutalbum "Gedeeld Door Ons" in 2019. Hun mix van akoestische pop en persoonlijke teksten vond al snel een breed publiek. Freek staat bekend om zijn warme stem en gitaarspel, wat samen met Suzan's zang het kenmerkende geluid van het duo vormt. Ze hebben verschillende prijzen gewonnen en uitverkochte shows gegeven.

Freek Rikkerink relatie, getrouwd en kinderen

Zoals je misschien al weet, heeft Freek Rikkerink een relatie met Suzan Stortelder, de andere helft van het zangduo. Freek vroeg Suzan in juli 2023 ten huwelijk, en ze trouwden in december van dat jaar. Ze leerden elkaar kennen tijdens hun middelbareschooltijd in Groenlo. Het koppel wil in de toekomst graag kinderen krijgen, maar ze hebben hier voorlopig nog geen haast mee.

Freek Rikkerink marathon

In september 2023 nam Freek Rikkerink deel aan de marathon van Berlijn. Hij voltooide de marathon in drie uur, hoewel hij huilend de finish bereikte. Freek deelde deze ervaring op sociale media en schreef erbij: "Pohh, wat was het zwaar, maar ZO gaaf!" Daarnaast gaf Freek aan dat de timing van de marathon niet ideaal was, aangezien hij in dezelfde periode het album 'Iemand van vroeger' uitbracht.

Nieuws

Freek stoort zich aan asociaal gedrag van Suzanne in vliegtuig (video!)

Net zoals bij alle huwelijken loopt ook dat van Suzan en Freek tegen irritaties aan. Freek irriteert zich behoorlijk aan Suzan.
Freek Rikkerink

Profiel

Geboortedatum: 29 maart 1993
Sterrenbeeld: Ram
Afkomst: Harreveld, Nederland
Relatie: Ja met Suzan Stortelder
Beroep: Zanger
Instagram: De Instagram van Freek is @suzanenfreek

Foto's

Freek Rikkerink
Freek Rikkerink