Artiesten

Mannenzaken.nl > Mannen > Artiesten

Nederland staat internationaal bekend om tulpen, klompen en molens, maar ook onze artiesten zijn één van de belangrijkste exportproducten die we hebben! Als je waar ook ter wereld de namen Tiësto, Armin van Buren of Martin Garrix uitspreekt, zal iedereen meteen weten over wie je het hebt. Of men dan ook weet dat deze artiesten uit Nederland komen is een ander verhaal. Onze dj’s en producers zijn namelijk het grootste deel van het jaar in het buitenland te vinden. Echt alleen van ‘ons’ zijn ze allang niet meer!

Toch bestaat het Nederlandse artiestengilde lang niet alleen uit wereldberoemde namen. We zijn net zo dol op de zangers die puur binnen de landsgrenzen blijven. Het Nederlandse lied is nog steeds onverminderd populair. Oudgedienden André Hazes, Frans Bauer of Marco Borsato worden nog steeds grijsgedraaid op de radio, maar er is natuurlijk ook plek voor nieuwe namen. Zo bestormen jonge artiesten als Snelle, Antoon, Lil Kleine en Flemming met elk nieuw uitgebracht nummer de nationale hitlijsten. Zelfs aanstormend talent Joost Klein wist het zelfs al tot het Eurovisie Songfestival te schoppen!

Nieuws over artiesten

Foto: Zanger Flemming kan zijn knappe vriendin nu écht niet meer verstoppen

Zanger Flemming is ontzettend gelukkig in de liefde en dat betekent dat hij zijn vriendin niet langer kan verbergen.

Foto: Dit is Nova Scholten, het knappe blonde zusje van Lil’ Kleine

Lil' Kleine blijkt een ontzettend knap zusje te hebben. Maar voor veel mensen was dit jarenlang een geheim. 

Yvonne Coldeweijer is woedend: Waylon ging vreemd met deze blondine

Het houdt niet op met de geruchten rondom de affaires van Waylon. Yvonne Coldeweijer ontdekt er weer een. Toevallig is deze meid een bekende.

Foto: Lil’ Kleine en Jaimie Vaes blijken stiekem weer samen te zijn

Niemand zag het aankomen, maar het lijkt erop dat Lil Kleine en Jaimie Vaes weer bij elkaar zijn na een hele heftige break-up..

Armin van Buuren bedenkt grootste hit van het jaar tijdens ontbijt (video)

Armin van Buuren verrast vriend en vijand: de grootste hit van het jaar ontstaat niet in een luxe studio, maar aan de keukentafel.

Foto: DJ Tiësto mag deze bizarre Tesla lenen van zijn ‘broer’ Elon Musk

De wilde avonturen van DJ Tiësto maken zijn fans wel vaker jaloers, maar deze recente onthulling heeft iedereen in rep en roer! 

Meer ellende voor Jada Borsato: relatie met vriend lijkt voorbij

Jada Borsato heeft nog meer problemen dan alleen het drama rondom haar vader. Zo lijkt het over en klaar met de brunette haar relatie.

Douwe Bob zegt ‘ja’ tegen biertje om 8 uur ’s ochtends: ‘Drank is mijn valkuil’

Douwe Bob heeft een openhartig interview gegeven waarin hij duidelijk terugkijkt op zijn acties uit het verleden. En daar heeft hij een beetje spijt van. 

Top artiesten