Tygo Gernandt

Acteur Tygo Gernandt

Tygo Gernandt, geboren op eenentwintig oktober 1974, begon zijn opmars op televisie op twaalfjarige leeftijd in een promotieclip voor de Olympische Spelen in Nederland. Zijn doorbraak kwam met de rol van Dennis Hulshof in de TROS-serie "Fort Alpha" (1996). Na gastoptredens in populaire shows, zoals "Goede tijden, slechte tijden", oogstte hij lof en ontving hij een Gouden Kalf voor zijn rol in "Van God Los" (2003). Gernandt's veelzijdigheid strekt zich uit tot stemacteren en presenteren. Hij verkende ook documentaireproductie, zoals "Tygo in de GHB" (2018), en schitterde in theaterproducties als "The Passion" (2021).

Tygo Gernandt relatie, getrouwd en kinderen

Tygo Gernandt staat bekend om zijn vermeende relaties met een scala aan mooie vrouwen. Het wordt beweerd dat hij onder andere romantisch betrokken is geweest bij Anna Drijver, Eva van de Wijdeven, Tanja Jess, Tatum Dagelet, Inge Schrama, Mirona Meseure, Annewil Hokken, Alexandra Lorenza en Dianne van den Eng. Echter, zijn relatie met Dianne van den Eng liep spaak in 2023, waardoor het lijkt alsof Tygo Gernandt momenteel vrijgezel is. Niettemin suggereren zijn vele voormalige partners dat dit waarschijnlijk niet lang zo zal blijven.

Tygo Gernandt verloren ‘broertje’ Jimmy

Tijdens het Solid Groovers-festival werd Jimmy Schepers doodgestoken. Dit nieuws bereikte Tygo Gernandt toen hij werd gebeld door het ziekenhuis. Tygo Gernandt kende de jongen omdat hij voorheen eigenaar was van het restaurant dat nu in handen is van de familie van het slachtoffer. Hij beschouwde Jimmy Schepers dan ook als zijn 'lief klein broertje'. Tijdens het festival zou Jimmy Schepers in een geschil zijn beland met de verdachten, wat escaleerde tot een gevecht. Naast Jimmy raakten ook twee van zijn vrienden zwaargewond.

Nieuws

Sorry mannen: schaatsster Pien Hersman (20) heeft stiekem toch een vriendje

Pien Hersman heeft lang een groot geheim gehouden voor iedereen. Ze blijkt namelijk toch een vriendje te hebben. Hij is net als Pien ook topsporter!

Lies Zhara zet haar piepkleine zwemtopje zwaar onder druk met gigantische troeven (foto’s!)

Lies Zhara ligt lekker in de zon met haar zwemtopje aan, maar laat haar twee bekende 'vriendinnen' bijna eruit floepen!

NOS Studio Sport heeft nieuw kijkcijferkanon: maak kennis met knappe blondine Eline de Zeeuw (31)

NOS Studio Sport kijkcijfers schieten omhoog! Niet omdat er ineens meer naar sport gekeken wordt, maar omdat er een nieuwe presentatrice aangesteld is! Hoog tijd om even kennis te maken met deze dame: Eline de Zeeuw.

Juicetekort: Drie redenen waarom we niks meer van Yvonne Coldeweijer horen

Het is de laatste tijd erg stil geworden rondom Yvonne Coldeweijer. Hoe komt het dat de juicy blondine ineens naar de achtergrond verdwijnt?

Schaatsster Pien Hersman trakteert giechelende ploeggenotes op hobbelig ritje (video)

Pien Hersman is momenteel op trainingskamp in Italië. Naast het trainen is er ook ruimte voor wat gekkigheid. Zo laat Pien haar collega's Robin Groot en Joy Beune schreeuwen van het lachen tijdens een hobbelige rit. 

Documentaire S10 blijkt enorme kijkcijferflop na gigantische fout

De documentaire van S10 heeft enorm veel kijkers misgelopen en was een grote mislukking. Dit is waarom het zo fout is gegaan.

Heleen van Royen heeft het na De Oranjezomer wel héél gezellig achter de schermen met Merel en Hélène (foto)

Deze exclusieve beelden laten ons zien dat Heleen van Royen het wel erg gezellig heeft! Na de uitzending van De Oranjezomer dook ze achter de schermen met Hélène Hendriks en Merel Ek...

Joost Klein gespot in vliegtuig op weg naar geheime locatie (foto)

Joost Klein is gespot in een vliegtuig onderweg naar een geheime locatie. Maar wij denken te weten waar Joost Klein naar toe gaat!
Tygo Gernandt

Profiel

Geboortedatum: 7 april 1974
Lengte: 1,9 meter
Sterrenbeeld: Ram
Afkomst: Amsterdam, Nederland
Relatie: Vrijgezel
Beroep: Acteur
Opleiding: Pedagogische Academie voor het Basisonderwijs (PABO)
Instagram: De Instagram van Tygo is @tygo_gernandt

Foto's

Tygo Gernandt
Tygo Gernandt