Robbert de Hoog

Acteur Robbert de Hoog

Carriere Robbert de Hoog

Robbert de Hoog, geboren op 18 november 1988 in Alphen aan den Rijn, is een Nederlandse acteur. Zijn carrière begon met de telefilm "Skin" (2008), waarvoor hij een Gouden Kalf en een International Emmy Award nominatie ontving. Hij schitterde in diverse films zoals "Nova Zembla" (2011) en "170 Hz" (2011), waar zijn veelzijdigheid als acteur tot uiting kwam. Bij het grote publiek werd hij bekend als "Tatta" in de Videoland-serie "Mocro Maffia". De Hoog's talent reikte internationaal met rollen in films als "Love Eternal" en series zoals "Crossing Lines". Zijn indrukwekkende portfolio omvat ook theaterwerk, waaronder "Bloedbruiloft".

Robbert de Hoog relatie, getrouwd en kinderen

Robbert de Hoog is getrouwd met Sophie Dros, met wie hij ook een zoon heeft, genaamd Kees. In 2021 zou Sophie Dros Robbert de Hoog ten huwelijk hebben gevraagd. Verder vindt Robbert de Hoog zijn vrouw besluitvaardiger dan hijzelf. Zo zou hij het zijn vrouw moeilijk hebben gemaakt toen ze pas aan het daten waren, door de eerste twee afspraakjes af te zeggen uit angst. Gelukkig heeft hij zich uiteindelijk over die angst heen gezet, waardoor ze toch hebben afgesproken, en nu is hij gelukkig met haar.

Robbert de Hoog Mocromaffia

Veel mensen kennen Robbert de Hoog van zijn rol in "Mocro Maffia". In deze serie vertolkte hij de rol van Rinus Massing, beter bekend als 'Tatta'. De serie is gebaseerd op de echte Mocro Maffia die actief is in Amsterdam. Deze groepering staat bekend om haar betrokkenheid bij diverse criminele activiteiten, waaronder drugshandel, afpersing, liquidaties en andere vormen van georganiseerde misdaad. De leden van de Mocro Maffia hebben een reputatie opgebouwd van gewelddadigheid en zijn regelmatig betrokken bij conflicten met rivaliserende bendes.

Nieuws

Foto: Dit spookten Kelly Piquet en Max Verstappen uit in hun luxe hotel

Kelly Piquet en Max Verstappen hebben tóch tijd gehad om samen tijd door te brengen! Deze foto's bewijzen dat ze het heel knus hadden samen in het hotel...

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!

Knappe schaatsster Pien Hersman (20) gebruikt haar tong in hotelkamer

Schaatsster Pien Hersman is in een zeer goede bui, en kan dat moeilijk verbergen. Geen wonder dat ze dit soort foto's online zet!

Slaperige Rico Verhoeven klemt hoofd van klein kind tussen koelkastdeur (video)

Rico Verhoeven is niet helemaal wakker en slaat de koelkastdeur vol tegen zijn eigen kind!

Influencer Jade Anna filmt zichzelf in badkamer na dampende workout (video)

Jade Anna is net klaar met een moeilijke workout en ze laat iedereen haar rode gezichtje zien en haar bezwete ronde vormen...

Juultje Tieleman kleedt zich uit en laat haar twee flinke kussens zien (foto’s!)

Juultje Tieleman heeft haar volgers wederom goed verwend met een prachtige foto van haar achterzijde. 

Lies Zhara test zelf knalroze trillend speelgoed om enorme kloof op te vullen (Foto’s)

Lies Zhara heeft een zeer opmerkelijke promotie gedaan voor een erg spannend product. Ze gaat deze zelfs uittesten voor haar kijkers!

Frenkie de Jong ontvoert Mikky Kiemeney voor lange nacht vol verwennerij (foto’s!)

Mikky Kiemeney was jarig en werd op deze dag even flink verwend door haar vriend Frenkie de Jong! 
Robbert de Hoog bio

Profiel

Geboortedatum: 18 november 1988
Lengte: 1,81 m
Sterrenbeeld: Schorpioen
Afkomst: Alphen aan den Rijn, Nederland
Relatie: Ja met Sophie Dros
Kinderen: (zoon) Kees
Beroep: Acteur
Instagram: De Instagram van Robbert is @robertdehoog_

Foto's

Robbert de Hoog acteur
Robbert de Hoog