Achmed Akkabi

Acteur Achmed Akkabi

Achmed Akkabi is geboren op 3 oktober 1983 in Den Haag. Hij werkt als acteur, producent, presentator en schrijver. Achmed Akkabi heeft een Marokkaanse afkomst. Zijn vader en moeder komen beide uit Marokko. Achmed komt uit een groot gezin met drie jongere zusjes en twee oudere broers. Hij is vooral bekend geworden als Appie in Het Huis Anubis. Verder zullen velen hem kennen als de Paus uit de populaire serie Mocro Maffia. Wat veel mensen niet weten is dat hij niet alleen acteert in deze serie, hij heeft de serie namelijk zelfs geschreven. Ook maakte hij een aantal spin-offs van de serie.

Achmed Akkabi relatie met Eileen Akkabi

Achmed Akkabi heeft een relatie met Eileen Akkabi. Het stel is in juli 2023 getrouwd. Op Instagram deelden ze foto's van de bruiloft. De laatste foto van de Instagram slide liet ook zien dat het stel in verwachting is van een dochtertje. Zij is inmiddels geboren en heeft de prachtige naam Aïcha gekregen. Het geluk van de verliefde Achmed en Eileen kan dus niet op.

Achmed Akkabi Huis Anubis

In 2006 overleed de moeder van Achmed Akkabi. Tijdens deze periode van veel verdriet werd hij gebeld om auditie te doen voor een rol in de serie Het Huis Anubis. Hij kreeg uiteindelijk de rol als Appie. Het huis Anubis is enorm belangrijk geweest voor Achmed, omdat je bij dit soort jeugdseries in korte tijd veel moet draaien en dus ook tekst leren en scènes spelen. Hij zegt zelf dat dit hem uiteindelijk heeft klaargestoomd voor het 'grotere werk'.

Achmed Akkabi paus

Naast zijn bekende rol in Het Huis Anubis, heeft Achmed nog een andere hele bekende rol. Dit is in de serie Mocro Maffia die vooral onder jongeren heel erg populair is. In de serie speelt hij de Paus. De Paus is een van de hoofdrolspelers in de serie over de drugsoorlog.

Achmed Akkabi vermogen

Het vermogen van Achmed Akkabi wordt in 2024 breed geschat op zo'n 1 miljoen euro.

Nieuws

Foto: Op deze manier lokt Chantal Janzen haar man het bed in

Als de man van Chantal Janzen meer interesse heeft in haar tv-programma dan in Chantal zelf, komt ze met een slimme manier om haar man toch naar bed te lokken.

Victoria Koblenko duikt op na 10 dagen offline; liet zich vrijwillig opsluiten in ‘strafkamp’ voor vrouwen

Na tien dagen stilte is Victoria Koblenko weer online verschenen. Ze liet zichzelf een tijdje flink afmatten op een afgelegen locatie...

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...

Johan Derksen fileert uiterlijk Hélène Hendriks: “Wat heeft ze met haar lippen gedaan?”

Als Hélène Hendriks met een nieuwe look op tv verschijnt, staat Johan Derksen voor een raadsel. Heeft de presentatrice fillers genomen?

Deze beelden bewijzen dat Lies Zhara zonder kleding slaapt (Foto!)

Lies Zhara laat in een video zien dat ze geen kleren draagt in bed. Ze slaapt bovendien niet alleen!

Omstreden topmodel Rikkie Kolle vergeet broek op uitdagende selfie

Rikkie Kollé weet haar volgers flink te verassen met een opvallende foto waarbij ze haar broek niet aanheeft!
Achmed Akkabi bio

Profiel

Geboortedatum: 3 oktober 1983
Sterrenbeeld: Weegschaal
Geboorteplaats: Den Haag
Relatie: Ja, met Eileen Akkabi
Kinderen: Ja, Aïcha Akkabi (dochter)
Beroep: Acteur
Instagram: De Instagram van Achmed Akkabi is @achmedakkabi

Foto's

Achmed Akkabi acteur
Achmed Akkabi 1