Vrouwen Buitenlandse vrouwen Sansa Stark heeft een Bastard in haar buik

Sansa Stark heeft een B*****d in haar buik

-

Sansa Stark heeft een B*****d in haar buik

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Niet Winter, maar a Baby is Coming voor Game of Thrones-actrice Sophie Turner. Hoewel, dat schijnt zo te zijn. Op dit moment verbergt ze haar toekomstige kroost nog achter een dik harnas van truien, of achter haar persoonlijke dire wolfje. Maar waarom? Als Prinses Sansa Stark droomde ze van een bol buikje door het toedoen van een prins op het witte paard. Of moet haar Joe van House Jonas bang zijn dat er een b*****d op komst is?

In mei vorig jaar trouwde Sansa Stark met Joe Jonas of House Jonas. Dit huis van de drie succesvolle broers heeft een iets andere reputatie dan het House Stark van Sansa. Waar de Starks al duizenden jaren betrokken zijn bij oorlogen en wolven zo groot als kleine paarden als huisdier hebben, houd House Jonas zich vooral bezig met driestemmig zingen en het trouwen van mooie vrouwen. Het motto van hun huis is dan ook: A Jonas always marries a babe.

De Jonasbroers nemen de woorden van hun huis serieus, want alle drie zijn inmiddels getrouwd met wonderschoon lid van het vrouwelijke geslacht. Een van hen schaakte dus de begeerlijke dochter van wijlen Lord Eddard Stark: Sophie Turner.

(Lees verder onder de afbeelding)

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Sophie Turner (@sophiet) op

Bastaardzoon?

Uiteraard heerst er de angst bij Joe Jonas of House Jonas, Heir to the Boyband Kingdom, dat er in de b********r van zijn veroverde Queen of the North een vrucht van een vijandig huis aan het groeien is. Hoe lang heeft Sansa op de set gestaan met Tyrion Lannister? Wat gebeurde er allemaal toen Ramsay Bolton haar als persoonlijke gevangene vasthield? Komt er straks een dansende en zingende Jonas-telg ter wereld, of krijgt Joe straks te maken met andermans b******d?

Twee ‘Kingdoms’

Een zuivere erfgenaam van Sophie en Joe mag namelijk aanspraak maken op een enorme rijkdom. De Jonas Brothers hebben een aardig fortuin vergaard, en de vleesgeworden

Ondanks House Jonas een vrij jong huis is met weinig gevaarlijke krijgers, hebben zij natuurlijk een levensgevaarlijk legioen knotsgekke vrouwen achter zich staan. Gewapend met stiften, posters en selfiesticks zijn zij zonder enige twijfel bereid zichzelf op te offeren voor hun idolen.

Een levensgevaarlijk zusje

Met een huurmoordenaar als zusje en bovendien moordenaar van King of the Night, is het voor het newlywed-stel uitkijken geblazen dat hun jonge kroost niet ‘uitgeschakeld’ wordt door de ‘no one‘. Zusje Arya Stark zou zomaar eens andere belangen kunnen hebben dan haar grote zus. En iedereen weet ondertussen hoe dat eindigt…

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Welmoed Sijtsma
Maaike Timmerman
Nikkie Plessen
Marieke Elsinga
Berget Lewis

Laatste nieuws

Bo Maerten speelt hoofdrol in zomercliffhanger GTST

Ondanks problemen met coronavirus komt er tóch een zinderend einde aan het GTST-seizoen. Tipje van de sluier: nieuwkomer Bo Maerten gaat het zwaar krijgen...

Anna Nooshin is graag onderdanig tussen de lakens

Opvallend nieuws vers uit Youtube-land: Anna Nooshin heeft onthuld dat ze in bed het liefst vernederd wil worden. Da's nou informatie waar je iets mee kan!

Weervrouw Helga van Leur denkt aan comeback

Drie jaar geleden stopte Helga van Leur als weervrouw. Trouwe fans missen haar nog steeds. Voor hen had ze een bemoedigend bericht: Helga wil terug op tv!

Geef je mening