Veronica Offside

Mannenzaken.nl > Entertainment > TV > Veronica Offside

TV programma Veronica Offside

Jarenlang waren Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp elke maandag en vrijdag te zien in hun voetbaltalkshow Voetbal International. Ze gingen later verder als Voetbal Inside, alvorens naar Veronica over te stappen voor Veronica Inside. Het programma, dat eigenlijk bedoeld was als voetbaltalkshow, had een imago dat daar ver van af stond. Veronica Inside stond meer bekend als een show waarin Wilfred, Johan en René het hadden over alles wat ze die week op televisie gezien hadden, aangevuld met anekdotes en analyses van verschillende gasten. De heren zelf hadden steeds minder zin om het hoofdzakelijk over voetbal te hebben, dus besloten ze begin 2022 de show te beëindigen. Ze gingen verder met de dagelijkse, meer algemene talkshow Vandaag Inside. Dat betekende dat er niet langer een voetbalshow was op maandag en vrijdag. Om dit gat op te vullen, zendt Veronica sinds 15 augustus 2022 Veronica Offside uit, een nieuw voetbalpraatprogramma. Veronica Offside is elke maandag om 20:30 te zien bij Veronica.

Veronica Offside Presentatie

De afgelopen jaren is de kijker wellicht vastgeroest in het idee dat een voetbaltalkshow door Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp gehost moet worden. Maar nu zal dat idee toch echt aan de kant geschoven moeten worden. Gelukkig krijgt de vaste kijker van VI nog wel iets bekends, Wilfred Genee is namelijk ook van Veronica Offside de presentator. Wilfred heeft drie vaste tafelgasten. De eerste is oud-voetballer Andy van der Meijde, die inmiddels misschien nog wel bekender is van zijn YouTube serie Bij Andy in de Auto. Daarnaast schuift Wim Kieft aan, die ook regelmatig in Veronica Inside als gast aanwezig was. Wesley Sneijder maakt de tafel compleet. Naast de drie vaste gasten zijn er afwisselend diverse prominente stamgasten bij de show aanwezig.

Veronica Offside opzet

Het doel van het programma is dat Veronica Offside aan moet voelen als “een gezellige voetbalkantine, met amateurclubs in tenue in het publiek en biertje op tafel”. Het wordt dus een niet al te serieuze show, lekker luchtig. Maar, wanneer het om voetbal gaat, is de show bloedserieus. Veronica Offside gaat daarmee verder waar Veronica Inside gebleven was. Niet enkel de naam is gelijkend tussen de beide programma’s. De show gaat semi-live zijn. Dit houdt in dat de show iets eerder is opgenomen dan dat hij uitgezonden wordt. De reden hiervoor is dat Genee nog steeds Vandaag Inside zal presenteren, en dus op tijd klaar moet zijn met Veronica Offside.

Nieuws

Foto: Dit is de prachtige nieuwe barvrouw van Veronica Offside

De prachtige 25 jarige Shannon de la Rambelje en 27 jarige Lois van Beekveld worden definitief de nieuwe barvrouwen bij Veronica Offside, wat zien ze er ongelooflijk goed uit! 
Veronica Offside

Profiel

Eerste uitzending: 2022
Presentator: Wilfred Genee
Gasten: Andy van der Meijde, Wim Kieft, Wesley Sneijder
Zender: Veronica

Foto's

Veronica Offside
Veronica Offside
Veronica Offside