Temptation Island

Mannenzaken.nl > Entertainment > TV > Temptation Island

TV-programma Temptation Island

Temptation Island is al jaren één van de meest succesvolle programma’s van RTL. Dat is echter niet waar het programma ooit begonnen is. Nadat het concept in 2001 debuteerde bij FOX in Amerika, werd het al snel overgenomen door V8. Toen V8 omgedoopt werd tot Veronica werd het programma meegenomen. Van 2002 tot 2009 was Temptation Island bij de omroep te zien. Hierna was het een tijdje stil rondom het programma, tot RTL 5 het in 2016 weer oppakte. Sindsdien keert Temptation Island elk jaar terug voor een nieuw seizoen. In Temptation Island wordt de relatie van vier koppels op de proef gesteld. Ze leven twee weken lang gescheiden van elkaar, maar omringd door singles die proberen de deelnemers te verleiden. Zijn de relaties sterk genoeg dat de koppels de singles kunnen weerstaan? 

Temptation Island VIPs, USA en andere speciale edities
Naast de gewone versie van Temptation Island worden er op de Nederlandse televisie ook regelmatig speciale of buitenlandse versies laten zien. Temptation Island USA is in Nederland erg populair. Een speciale editie die enkel op steamingservice Videoland te zien is, is Temptation Island VIPs. Zoals de naam al doet vermoeden doen aan deze editie bekende Nederlandse koppels mee. Daarnaast heeft Videoland ook nog de serie Temptation Island: Love or Leave. Deze editie verschilt op een paar kleine punten van de originele opzet. Zo maken koppels hier geen afspraken over het verbieden van fysiek contact en zijn de verleiders bij dit programma op zoek naar een relatie, niet naar lust. 

Temptation Island presentatoren Temptation Island heeft door de jaren heen veel verschillende presentatoren en presentatrices gekend. Sinds het programma door RTL uitgezonden wordt is er echter een vast presentatieduo. Rick Brandsteder en Annelien Coorevits begeleidden tot 2020 de deelnemers van het programma. Momenteel wordt het gepresenteerd door Monica geuze en Kaj Gorgels. De VIPs editie wordt gepresenteerd door Kaj Gorgels en Yolanthe Cabau van Kasbergen. Temptation Island: Love or Leave wordt geleid door Monica Geuze, waar ze wordt bijgestaan door Kaj Gorgels of Viktor Verhulst. Temptation Island wordt tijdens het seizoen uitgezonden op donderdagavond op RTL 5. Daarnaast kun je de show ook op Videoland bekijken. De speciale edities zijn exclusief te zien op Videoland.

Nieuws

Foto: Deze single vrouwen doen mee aan Temptation Island 2023

Het is eindelijk zover; de nieuwe verleidsters van Temptation Island 2023 zijn bekend. Dit zijn de acht vrouwen die alles op alles gaan zetten...

Video: Anne Zwart filmt achterste in slow motion in súper strak broekje

Anne Zwart deelt een uiterst verleidelijke video via Instagram. De blondine filmt haar achterste zowaar in slow motion..

Video: Natasja van Temptation Island laat zich behandelen op plekken

Natasja Burgers, oftewel Natasja van Temptation Island, laat zich uitgebreid behandelen. Hiervoor laat de brunette zich op hele intieme plekken flink aanpakken.

Foto: Dit zijn de meest opvallende verleidsters van Temptation Island: Love or Leave

Deze dames zorgen weer voor een hoop ophef op Temptation Island!

Monica Geuze is zelf grootste verleidster op foto Temptation Island

Monica Geuze is misschien de presentatrice van Temptation Island, maar ze had zo te zien net zo goed mee kunnen doen als verleidster. Als presentatrice...

Deze schitterende foto van Monica Geuze moet je gezien hebben

Hoewel er behoorlijk wat foto's van vlogger Monica Geuze zijn is dit far out de mooiste. Door deze foto van Monica krijgen we weer zin in de zomer!

Videoland brengt spannende documentaire Onlyfans Uncovered uit

Je kent het vast wel, het online platform Onlyfans. Het is een website waar mensen direct content kunnen bestellen bij creators in ruil voor geld. Onlyfans zich helemaal op de wereld van de Adult entertainment. En Videoland brengt daar nu een spannende documentaire serie over uit: Onlyfans Uncovered!

De nieuwe vriendin van Dirk Kuyt is bekend

Hipster Dirkie Kuyt is het gesprek en misschien wel een klein beetje het lachertje momenteel in de voetbalwereld. Maar zijn enorme transformatie heeft een duidelijke oorzaak. Dirk is namelijk verliefd. En liefde maakt je blind, zelfs voor je eigen looks.

Profiel

Eerste uitzending: 2002
Presentatoren: Kaj Gorgels en Monica Geuze
Zender: RTL 4 en Videoland 

Foto's

Temptation
Temptation