NOS Studio Sport

Mannenzaken.nl > Entertainment > TV > NOS Studio Sport

TV-programma NOS Studio Sport

NOS Studio Sport is het programma van de NOS waarin verslag wordt gedaan van alle sporten. Al sinds 1969 is het programma op televisie. De show is te zien op zondag om 13:10 en 18:10. Daarnaast is vrijdag-, zaterdag- en zondagavond NOS Studio Sport Eredivisie te zien. In de algemene uitzendingen wordt meestal live verslag gedaan bij sportevenementen. Als er grote sportevenementen zijn, zijn er vaak ook extra uitzendingen. Deze kunnen ook doordeweeks zijn.  

NOS Studio Sportzomer

In de zomervakantie zijn vaak extra sportwedstrijden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de olympische spelen, Tour de France of een Europees of wereldkampioenschap voetbal. Deze zendt de NOS uit in NOS Studio Sportzomer. Afhankelijk van het evenement zijn dit langere afleveringen, die soms ook doordeweeks en overdag uitgezonden worden. In NOS Studio Sportzomer zitten ook analyses en nabesprekingen. 

NOS Studio Sport presentatoren

Omdat verschillende sporten verschillende experts hebben, is er vaak geen vaste presentator voor NOS Studio Sport. De reguliere afleveringen van NOS Studio Sport hebben wel een paar vaste gezichten. Zo worden de uitzendingen op zondag vaak verzorgd door Rivkah op het Veld of Henry Schut. NOS Studio Sport Eredivisie heeft Sjoerd van Ramshorst als vaste presentator. Bij de analyses en nabesprekingen zitten er naast de presentatoren ook vaak gasten aan tafel bij de uitzendingen. Dit kunnen oud-sporters zijn, of simpelweg kenners op het gebied van een bepaalde sport.

Nieuws

Video: Zo heb je Bridget Maasland nog nooit gezien!

RTL Boulevard-ster Bridget Maasland is al een hele lange tijd op televisie te zien. Onlangs deelde ze twee video's uit haar eigen collectie... maar zo kennen we Bridget helemaal niet!

Foto: Dit is de prachtige nieuwe barvrouw van Veronica Offside

De prachtige 25 jarige Shannon de la Rambelje en 27 jarige Lois van Beekveld worden definitief de nieuwe barvrouwen bij Veronica Offside, wat zien ze er ongelooflijk goed uit! 

Foto: Model Lieke van der Hoorn ligt languit aan zwembad

Het prachtige model Lieke van der Hoorn is al een tijdje in Zuid-Afrika te vinden. Er verschijnen regelmatig mooie foto's, maar deze beelden overtreffen echt alles!

Video: Sophie Milzink geeft gratis en voor niets pittige content weg

YouTuber Sophie Milzink is niet zo bang om zichzelf te laten zien. Sterker nog, ze zet zelfs zomaar gratis spannende content online waar anders voor betaald zou worden...

Foto: Verleidelijke Mikky Kiemeney zet Frenkie de Jong flink aan het werk

Blondine Mikky Kiemeney en voetballer Frenkie de Jong zijn lekker in Barcalona, maar Frenkie wordt flink aan het werk gezet door zijn verloofde...

Wow: Deze foto van Jutta Leerdam in korset slaat in als een bom

Meestal loopt Jutta Leerdam in haar sportpakje, maar dit keer heeft de blondine haar schaatskloffie ingeruild voor een wel héél strak korset...

Foto: Jada Borsato maakt volgers warm met zomerse kiekjes in badkleding

Jada Borsato besluit haar volgers te verwennen met wat zomerse foto's. De brunette zorgt ervoor dat iedereen opwarmt met de plaatjes in badkleding tijdens de koude dagen.

Video: Gwen van Poorten gaat enorm in de fout na dronken avond

Iedereen doet wel eens iets doms tijdens het uitgaan. Gwen van Poorten heeft een hoop uit te leggen aan Geraldine Kemper!
Nos Studio Sport

Profiel

Eerste uitzending: 1959
Presentatie: Rivkah op het Veld, Henry Schut, Sjoerd van Ramshorst
Zender: NPO 1

Foto's

Nos Studio Sport
Nos Studio Sport
Nos Studio Sport