NOS Studio Sport

Mannenzaken.nl > Entertainment > TV > NOS Studio Sport

TV-programma NOS Studio Sport

NOS Studio Sport is het programma van de NOS waarin verslag wordt gedaan van alle sporten. Al sinds 1969 is het programma op televisie. De show is te zien op zondag om 13:10 en 18:10. Daarnaast is vrijdag-, zaterdag- en zondagavond NOS Studio Sport Eredivisie te zien. In de algemene uitzendingen wordt meestal live verslag gedaan bij sportevenementen. Als er grote sportevenementen zijn, zijn er vaak ook extra uitzendingen. Deze kunnen ook doordeweeks zijn.  

NOS Studio Sportzomer

In de zomervakantie zijn vaak extra sportwedstrijden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de olympische spelen, Tour de France of een Europees of wereldkampioenschap voetbal. Deze zendt de NOS uit in NOS Studio Sportzomer. Afhankelijk van het evenement zijn dit langere afleveringen, die soms ook doordeweeks en overdag uitgezonden worden. In NOS Studio Sportzomer zitten ook analyses en nabesprekingen. 

NOS Studio Sport presentatoren

Omdat verschillende sporten verschillende experts hebben, is er vaak geen vaste presentator voor NOS Studio Sport. De reguliere afleveringen van NOS Studio Sport hebben wel een paar vaste gezichten. Zo worden de uitzendingen op zondag vaak verzorgd door Rivkah op het Veld of Henry Schut. NOS Studio Sport Eredivisie heeft Sjoerd van Ramshorst als vaste presentator. Bij de analyses en nabesprekingen zitten er naast de presentatoren ook vaak gasten aan tafel bij de uitzendingen. Dit kunnen oud-sporters zijn, of simpelweg kenners op het gebied van een bepaalde sport.

Nieuws

Video: Lenige Marijn Kuipers laat fans dromen over haar bedprestaties

Marijn Kuipers slaat weer toe: met dit zéér suggestieve filmpje heeft ze al haar volgers aan het watertanden. 

Zangeres S10 showt haar lijf op zeldzaam pikante foto in zwemtopje

Zangeres S10 mag dan zeer openhartig zijn over haar gouden keeltje, haar spectaculaire figuur houdt ze vaak verborgen. Maar daar komt verandering in.

Deze blondine is eerste vrouw sinds 5 jaar in F1-auto: “Ze moet Lance Stroll vervangen”

De eerste vrouw sinds vijf jaar die plaats mocht nemen in een Formule 1-auto? Dat moet natuurlijk even uitgebreid gevierd worden. 

Bizar: GTST-acteur beschoten met spijkerpistool en ontvoerd

Er is weer eens iets bijzonders gebeurd in medialand. Een acteur van GTST is namelijk flink toegetakeld met een spijkerpistool!

Video: Geraldine Kemper bloedde uit haar voorgevel na speels hapje van hongerige badgast

Geraldine Kemper heeft weer een bijzonder verhaal verteld in haar podcast met Gwen van Poorten. En het is om te schrikken!

Foto: Zangeres Jada Borsato hijst zich in stout pakje in slaapkamer

Jada Borsato weet met haar ongelooflijk mooie foto's altijd de aandacht te grijpen van haar fans. Maar deze foto is wel heel verleidelijk!

Video: Puck Moonen voert haar poes stiekem met verboden lekkernij

Puck Moonen beloont haar katje met een heerlijk verboden lekkernij. Maar is dat nou wel zo goed voor het beestje? Niet iedereen is het er mee eens. 

Johan Derksen wil Hélène Hendriks zien omkleden: “Heb John de Mol gemaild”

Johan Derksen is stiekem een beetje een vies mannetje, maar op een aandoenlijke manier. Met Hélène Hendriks wil hij wel een kleedkamer delen. 
Nos Studio Sport

Profiel

Eerste uitzending: 1959
Presentatie: Rivkah op het Veld, Henry Schut, Sjoerd van Ramshorst
Zender: NPO 1

Foto's

Nos Studio Sport
Nos Studio Sport
Nos Studio Sport