NOS Journaal

Mannenzaken.nl > Entertainment > TV > NOS Journaal

TV-programma NOS Journaal

Het NOS Journaal is het langstlopende nieuwsprogramma van Nederland. Het wordt elke dag, de hele dag door uitgezonden. In de vroege ochtend wordt elk half uur een nieuwe uitzending gemaakt, en later op de dag volgt elk uur een nieuw NOS Journaal. De meest bekeken uitzending van het NOS Journaal is het achtuurjournaal, waar doorgaans rond de 2 miljoen mensen naar kijken. 

NOS Journaal presentatoren 

Omdat het NOS Journaal zo vaak en veel op tv komt, is er een grote groep presentatoren nodig om steeds live uitzendingen te kunnen maken. De redactie en presentatoren werken daarom in shifts, zodat iedereen tijd heeft om naar huis te gaan en bij te slapen. De meest felbegeerde plekken als presentator van het NOS Journaal zijn voor Annechien Steenhuizen en Rob Trip. Zij wisselen elkaar wekelijks af als presentator van het 20.00 uur Journaal. De ochtend, middag en avonduitzendingen van het NOS Journaal worden gepresenteerd door Simone Weimans, Cindy de Koning, Saïda Maggé, Malou Petter, Jeroen Tjepkema, Jeroen Overbeek, Winfried Baijens en Mark Visser. 

20.00 uur Journaal 

Verreweg de meest populaire uitzending van het NOS Journaal is die van 20.00 uur. Het achtuurjournaal duurt dan ook het langst van alle dagelijkse journaals. Er kijken dagelijks ongeveer 2 miljoen mensen naar het achtuurjournaal. Komt dat door de rustgevende stem van Annechien Steenhuizen? Dat is zeker een mogelijkheid. Nog een reden kan zijn dat het achtuurjournaal het enige journaal is met een uitgebreid weerbericht als afsluiter. Iedereen weet dat de gemiddelde Nederlander dol is op praten over en kijken naar het weer! 

Nieuws

Foto: Politiek verslaggeefster Marleen de Rooy laat zich van onverwachte kant zien

Politiek verslaggeefster Marleen de Rooy heeft zich op haar Instagram van een onverwachte kant laten zien...

Foto: Annechien Steenhuizen draagt gespleten broek tijdens NOS Journaal

Annechien Steenhuizen heeft normaal een keurige garderobe. Maar nu lijkt daar toch een gespleten broek tussen te zijn geslopen. 

Foto: Nieuwe NOS Journaal-presentatrice Afke Boven heeft smerige hobby

Afke Boven is de nieuwe lezeres van het NOS-Journaal. Alleen ze is wel een beetje een vieze vrouw. Ze heeft namelijk een smerige hobby.

Amber Brantsen maakt schokkende stap en deelt emotionele foto

Amber Brantsen is helemaal klaar voor haar carrière switch. Dat onthult de nieuwslezeres, die bij velen bekend is van het NOS journaal, met een foto op Instagram. Amber gaat nu stoerdere programma's presenteren...

De mooiste Instagram foto’s van NOS nieuwslezeres Amber Brantsen

Als nieuwslezeres mag Amber Brantsen iedereen voorzien van het laatste nieuws. Op haar Instagram is ze meer casual en plaatst ze allemaal leuke foto's.

Dit MOET je weten over presentatrice Eva Jinek

Een kijkje in het privéleven van presentatrice Eva Jinek...

Malou Petter is de ster van de verkiezingen

In 2019 begon Malou Petter bij het NOS Journaal. Binnenkort brengt de prachtige nieuwslezeres je de uitslagen van de verkiezingen.

Waarom nieuwslezeres Amber Brantsen onze droomvrouw is

De flauwvalvideo van Amber Brantsen heb je inmiddels waarschijnlijk al wel gezien. Onder het mom van #doeslief brengt Mannenzaken een ode aan een van Nederlands favoriete nieuwslezeressen, Amber Brantsen. Heeft ze tenslotte wel verdiend!
NOS Journaal

Profiel

Eerste uitzending: 1956 
Presentatoren: Annechien Steenhuizen, Rob Trip, Simone Weimans, Cindy de Koning, Saïda Maggé, Malou Petter, Jeroen Tjepkema, Jeroen Overbeek, Winfried Baijens, Mark Visser 
Zender: NPO 1 

Foto's

NOS Journaal
NOS Journaal
NOS Journaal