Moltalk

TV-programma Moltalk

Moltalk is de officiële live talkshow van Wie Is De Mol?, die direct na de uitzending van WIDM begint. In het programma wordt de gehele aflevering besproken. Hierbij worden de meest opvallende momenten, waaronder belangrijke hints of interessante observaties, door presentators Marlijn Weerdenburg en Rop Verheijen gedeeld met de kijker vanuit locatie De Hallen in Amsterdam. Er zijn altijd oud-deelnemers te gast bij Moltalk, die hun ervaringen delen en gebruiken om de meest recente aflevering te analyseren. 

Moltalk presentatoren 

De bezetting van Moltalk is door de jaren heen veel veranderd. In de vroege jaren van het programma werd Moltalk uitsluitend uitgezonden via een stream. Deze afleveringen werden gepresenteerd door Arjen Lubach, die tevens de bedenker van de napraatshow is. Later namen andere presentatoren het stokje over van Lubach. Zo hebben Patrick Martens, Viviënne van den Assem, Rik van de Westelaken, Chris Zegers en Margriet van der Linden ook Moltalk gepresenteerd. Wat deze mensen gemeen hebben, is dat ze allemaal oud-deelnemer van Wie Is De Mol? zijn. 

Tegenwoordig wordt Moltalk gepresenteerd door Marlijn Weerdenburg en Rop Verheijen, die dit al sinds 2020 doen. Een belangrijk onderdeel van Moltalk is het grote interactieve scherm, waarop Marlijn en Rop de leukste Mol-theorieën die trouwe ‘Molloten’ op Twitter opperen verzamelen en bespreken. Ook wordt uiteraard elke aflevering gekeken naar welke Wie Is De Mol-kandidaat het meest of minst verdacht wordt. 

Nieuws

Foto: Marlijn Weerdenburg laat Moltalk-kijkers naar adem happen met strakke outfit

Marlijn Weerdenburg zet alle Moltalk-kijkers voor het blok met deze waanzinnig strakke outfit!

Foto: Marlijn Weerdenburg lijkt knapper in Moltalk omdat ze naast Rob Verheijen staat

Marlijn Weerdenburg is van zichzelf al een hele knappe presentatrice, maar naast Rob Verheijen ziet ze er nog vele malen knapper uit. 

Foto: Marlijn Weerdenburg onthult meest schokkende WIDM-hints in Moltalk

Marlijn Weerdenburg onthult binnenkort alle schokkende geheimen achter WIDM in het spannende programma Moltalk.

Deze foto bewijst dat Marlijn Weerdenburg het Elfje in The Masked Singer is

Over de identiteit van het Elfje in The Masked Singer kan lang gediscussieerd worden. Deze foto bewijst toch dat het Marlijn Weerdenburg is.

Marlijn Weerdenburg heeft zin in nieuw seizoen Wie Is De Mol

Vroeg voor de start van het nieuwe seizoen van Wie Is De Mol? zijn de kandidaten al bekend. Het 22e seizoen van het spelprogramma is vanaf januari 2022 te zien op tv en Marlijn Weerdenburg, die altijd MolTalk presenteert, is er al helemaal klaar voor! 

Foto Marlijn Weerdenburg bij TV Kantine is zoekplaatje

Ook bij de TV Kantine gaat er wel eens iets mis. Op wie vind jij deze 'enge' Marlijn Weerdenburg het meest lijken? En de andere typetjes?

ZIEN: Betoverende ‘achter de schermen’-foto van Marlijn Weerdenburg bij Moltalk

In Moltalk wordt wekelijks nagepraat over Wie Is De Mol?, maar na het zien van deze foto zijn we onze focus op het programma heel even kwijt...

Marlijn Weerdenburg laat beste WIDM-theorie zien in MolTalk

Marlijn Weerdenburg maakt het extra leuk om dieper in de mysteries van Wie Is De Mol? te duiken in haar napraatprogramma MolTalk. Je kunt met ál je theorieën bij haar terecht...
Moltalk Logo

Profiel

Eerste uitzending: 2013 (Youtube) 2016 (tv) 
Presentatoren: Marlijn Weerdenburg en Rop Verheijen 
Zender: NPO 3
Locatie: Vondelpark 3, Amsterdam (2015-2021, 2023-heden), en de Hallen (2022)

 

Foto's

Marlijn Weerdenburg Moltalk
Marlijn Weerdenburg Moltalk
Marlijn Weerdenburg Moltalk