Kopen Zonder Kijken

Mannenzaken.nl > Entertainment > TV > Kopen Zonder Kijken

TV-programma Kopen Zonder Kijken

Kopen Zonder Kijken is een woonprogramma waarin stellen die moeite hebben met het vinden van een geschikt huis de zoektocht overdragen aan Martijn Krabbé en zijn team. Vanwege de oververhitte huizenmarkt krijgen de stellen het niet voor elkaar om hun droomhuis te vinden. Als laatste hulp schakelen ze daarom het team van Krabbé in. Dit team zoekt op basis van de wensen van het stel naar dé ideale woning. Pas na het zoeken, kopen en verbouwen krijgen de nieuwe eigenaren hun huis te zien. Met hulp van bouwexpert Bob Sikkes en interieurstylist Roos Reedijk lukt het Krabbé om de huizen precies te vormen naar de wensen van de deelnemers. Het programma is te zien bij RTL 4 en op streamingservice Videoland.

Kopen Zonder Kijken opgeven

Via een online formulier kun je je opgeven voor Kopen Zonder Kijken. Vervolgens kiezen de programmamakers de meest geschikte koppels uit om mee te doen aan de show. Met de woningmarkt van tegenwoordig heb je echter wel een flink budget nodig om in aanmerking te komen voor een plek in het programma. Makelaar Alex, uit het team van Krabbé, geeft aan dat het absolute minimale budget €400.000 is, maar liever hebben ze dat je minstens vijf ton te besteden hebt. Als deelnemer ben je ook zeker niet verzekerd van een snel huis, gemiddeld doet het team zo’n 23 biedingen voor ze ergens een plekje hebben gevonden. Soms duurt een deelname van begin tot eind meer dan twee jaar. 

Hoe is het nu met oude deelnemers Kopen Zonder Kijken?

Één van de meest gestelde vragen; hoe blij zijn deelnemers nou achteraf? En veranderd dit naarmate ze er langer wonen? Gelukkig laten de makers van de populaire huizenshow je niet in de steek. Op de site zijn diepgaande interviews te vinden met de voormalige deelnemers. Hierin laten ze weten hoe het nu is, of ze überhaupt nog in het huis wonen en of ze nog dingen veranderd hebben. Daarnaast bespreken de stellen vaak ook wat hun toekomstplannen zijn. 

Nieuws

Stylist Roos Reedijk deelt lekkere video als afsluiter Kopen Zonder Kijken

De prachtige styliste Roos Reedijk van Kopen Zonder Kijken sluit het seizoen van het populaire programma in stijl af.

Video: Roos Reedijk van Kopen zonder Kijken aangevallen na misstap in kledingkast

Roos Reedijk is de laatste tijd veel lastig gevallen om een grappig bedoeld momentje in Kopen zonder Kijken. Praat ze het toch weer goed?

Foto: Roos Reedijk van Kopen Zonder Kijken lastiggevallen door bekende fan

Roos Reedijk is dé interieurstyliste van Nederland. Doordat Roos altijd als styliste wordt ingezet tijdens het mega populaire programma Kopen Zonder Kijken heeft de blondine nu duizenden fans. Eén van haar grootste fans is deze Bekende Nederlander..
Kopen zonder Kijken

Profiel

Eerste uitzending: 2019
Presentatie: Martijn Krabbé Bouwexpert: Bob Sikkes
Interieurstylist: Roos Reedijk
Zender: RTL 4 en Videoland 
Makelaar en taxateur: Alex van Keulen

Foto's

Kopen zonder kijken
Kopen zonder kijken
Kopen zonder kijken