Khalid & Sophie

Mannenzaken.nl > Entertainment > TV > Khalid & Sophie

Tv-programma Khalid & Sophie

Khalid & Sophie is een Nederlandse talkshow van BNNVARA. Nadat in 2020 een einde kwam aan het succesvolle praatprogramma De Wereld Draait Door, zocht de NPO een opvolger om op hetzelfde tijdstip te draaien. Vanaf 31 augustus 2020 begon daarom De Vooravond. Dit programma hield het echter niet heel lang vol, na twee seizoenen was het alweer klaar. Er moest een ‘urgentere’ vervanger komen volgens de omroep. Deze werd gevonden in Khalid en Sophie. Presentatoren Khalid Kasem en Sophie Hilbrand wisselen dagelijks af en presenteren dan tussen 19.00 en 20.00 hun talkshow. In het programma bespreekt de presentator allerlei actualiteiten en maatschappelijke thema’s met betrokkenen en gasten uit de politiek, sport en entertainment.

Khalid Kasem en Sophie Hilbrand achtergrond

De twee presentatoren hebben een compleet verschillende achtergrond. Waar Sophie Hilbrand al sinds 2004 te zien is op televisie in verschillende rollen, maakte Khalid Kasem bij de talkshow pas zijn televisiedebuut. Althans, als presentator. Khalid is namelijk vooral bekend als advocaat. Hij heeft sinds 2017 een advocatenkantoor, welke hij oprichtte met Peter R. de Vries en zijn zoon. Khalid was onder andere advocaat van rapper Boef en hij hielp de familie van Abdelhak Nouri door voor hun het woord te voeren. Naast advocaat is hij ook een gastdocent bij de KNVB bij de opleiding Coach Betaald Voetbal.

Sophie Hilbrand was al een bekender gezicht op de Nederlandse televisie en was na veel klussen als actrice, verslaggever en presentatrice toe aan een eigen talkshowprogramma. Ze had al wel wat ervaring als talkshowpresentatrice omdat ze regelmatig Op1 presenteerde, maar had nog niet eerder haar eigen programma gehad.

Khalid & Sophie Twitter en bijwonen

Wil jij nou niks missen van Khalid & Sophie of wil je zelf de show een keer bijwonen? Dat kan! Via Twitter blijf je op de hoogte van alles wat er in en rondom de show gebeurt. Fragmenten, voorbeschouwingen en quotes zijn terug te vinden op het account @khalidensophie. Maar niks gaat natuurlijk boven live aanwezig zijn bij de talkshow. En ook dat valt te regelen! Via de website van BNNVARA kun je tickets bestellen om een keer vanuit de studio de show te volgen.

Nieuws

Razend knappe Pien Hersman deelt kusjes uit in slaapkamer (foto’s!)

Schaatsster Pien Hersman heeft zichzelf van meerdere kanten laten zien in de slaapkamer, iedereen smelt van de prachtige beelden!

Wielrenster Puck Moonen lift haar dekentje omhoog en onthult bedpartner (Foto!)

Puck Moonen deelt een opmerkelijke video op haar Instagrampagina. Ze doet haar deken omhoog en laat haar onderkant helemaal zien. Ook haar bedpartner komt hierbij goed in beeld!

Wow: Dit zijn de allermooiste foto’s van Máxima-actrice Delfina Chaves

Delfina Chaves is de beeldschone actrice die een piepjonge Máxima speelt in de nieuwe Videoland serie Máxima. Eén ding is al zeker: een hoop mannelijke kijkers gaan ontzettend genieten van deze Argentijnse dame!

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!

Luchtig geklede Atlete Lieke Klaver legt haar handen op enorme ronde vorm (foto’s!)

Lieke Klaver heeft haar handen vol terwijl ze bijna geen kleding aan heeft!

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!
Khalid & Sophie

Profiel

Eerste uitzending: 2021
Presentatie: Khalid Kasem en Sophie Hilbrand 
Zender: NPO 3

Foto's