Khalid & Sophie

Mannenzaken.nl > Entertainment > TV > Khalid & Sophie

Tv-programma Khalid & Sophie

Khalid & Sophie is een Nederlandse talkshow van BNNVARA. Nadat in 2020 een einde kwam aan het succesvolle praatprogramma De Wereld Draait Door, zocht de NPO een opvolger om op hetzelfde tijdstip te draaien. Vanaf 31 augustus 2020 begon daarom De Vooravond. Dit programma hield het echter niet heel lang vol, na twee seizoenen was het alweer klaar. Er moest een ‘urgentere’ vervanger komen volgens de omroep. Deze werd gevonden in Khalid en Sophie. Presentatoren Khalid Kasem en Sophie Hilbrand wisselen dagelijks af en presenteren dan tussen 19.00 en 20.00 hun talkshow. In het programma bespreekt de presentator allerlei actualiteiten en maatschappelijke thema’s met betrokkenen en gasten uit de politiek, sport en entertainment.

Khalid Kasem en Sophie Hilbrand achtergrond

De twee presentatoren hebben een compleet verschillende achtergrond. Waar Sophie Hilbrand al sinds 2004 te zien is op televisie in verschillende rollen, maakte Khalid Kasem bij de talkshow pas zijn televisiedebuut. Althans, als presentator. Khalid is namelijk vooral bekend als advocaat. Hij heeft sinds 2017 een advocatenkantoor, welke hij oprichtte met Peter R. de Vries en zijn zoon. Khalid was onder andere advocaat van rapper Boef en hij hielp de familie van Abdelhak Nouri door voor hun het woord te voeren. Naast advocaat is hij ook een gastdocent bij de KNVB bij de opleiding Coach Betaald Voetbal.

Sophie Hilbrand was al een bekender gezicht op de Nederlandse televisie en was na veel klussen als actrice, verslaggever en presentatrice toe aan een eigen talkshowprogramma. Ze had al wel wat ervaring als talkshowpresentatrice omdat ze regelmatig Op1 presenteerde, maar had nog niet eerder haar eigen programma gehad.

Khalid & Sophie Twitter en bijwonen

Wil jij nou niks missen van Khalid & Sophie of wil je zelf de show een keer bijwonen? Dat kan! Via Twitter blijf je op de hoogte van alles wat er in en rondom de show gebeurt. Fragmenten, voorbeschouwingen en quotes zijn terug te vinden op het account @khalidensophie. Maar niks gaat natuurlijk boven live aanwezig zijn bij de talkshow. En ook dat valt te regelen! Via de website van BNNVARA kun je tickets bestellen om een keer vanuit de studio de show te volgen.

Nieuws

Foto: Britt Dekker maakt diepe indruk met extreem kort jurkje bij Oranjewinter

De stralende Britt Dekker weet wel hoe ze de ogen op haar gericht krijgt. Bij Oranjewinter zit ze aan tafel met een heerlijk kort jurkje...

Foto: Sophie Bouquet gooit benen omhoog in badkuip

De beeldschone Sophie Bouquet lijkt zich van haar stoute kant te laten zien wanneer ze haar benen de lucht in gooit in bad...

Foto: Vrouw van Daley Blind gaat in héél kort jurkje over straat in Qatar

De prachtige vrouw van Daley Blind zet alles op het spel wanneer ze in dit ontzettend korte jurkje de straten van Qatar onveilig maakt.

Foto: Rose Bertram heeft op vreemde plek gat in jurkje

Rose Bertram was aanwezig bij de British Fashion Council Awards! hier had de blondine natuurlijk een spetterende outfit voor uitgekozen, met wel een héél apart gat in haar jurkje..

Foto: Knoeiende Nochtli houdt heel weinig kleren aan

Nochtli Peralta Alvarez deelt een stel intieme beelden via Instagram. De fitness-influencer houdt vrij weinig kleding aan, na het knoeien van haar drankje..

Foto: Irene Schouten laat zich flink van achter aandrukken

Irene Schouten lijkt altijd heel verlegen in haar foto's, maar niets is minder waar! Ze deelt namelijk hoe ze van achteren wordt aangedrukt en dat is voor haar fans immens genieten!

Foto: Natasja van Temptation Island geniet intens van zichzelf in klein hoekje

Natasja Burgers Temprano heeft zichzelf helemaal gevonden in een privé hoekje in een cafeetje. Ze slurpt zichzelf helemaal op.

Foto: Sylvie Meis lokt volgers richting slaapkamer in pikant jurkje

Sylvie Meis laat zichzelf van haar beste kant zien. Ze vindt zichzelf er zo prachtig uit zien dat ze haar volgers de slaapkamer in probeert te lokken.

Profiel

Eerste uitzending: 2021
Presentatie: Khalid Kasem en Sophie Hilbrand 
Zender: NPO 3

Foto's