Khalid & Sophie

Mannenzaken.nl > Entertainment > TV > Khalid & Sophie

Tv-programma Khalid & Sophie

Khalid & Sophie is een Nederlandse talkshow van BNNVARA. Nadat in 2020 een einde kwam aan het succesvolle praatprogramma De Wereld Draait Door, zocht de NPO een opvolger om op hetzelfde tijdstip te draaien. Vanaf 31 augustus 2020 begon daarom De Vooravond. Dit programma hield het echter niet heel lang vol, na twee seizoenen was het alweer klaar. Er moest een ‘urgentere’ vervanger komen volgens de omroep. Deze werd gevonden in Khalid en Sophie. Presentatoren Khalid Kasem en Sophie Hilbrand wisselen dagelijks af en presenteren dan tussen 19.00 en 20.00 hun talkshow. In het programma bespreekt de presentator allerlei actualiteiten en maatschappelijke thema’s met betrokkenen en gasten uit de politiek, sport en entertainment.

Khalid Kasem en Sophie Hilbrand achtergrond

De twee presentatoren hebben een compleet verschillende achtergrond. Waar Sophie Hilbrand al sinds 2004 te zien is op televisie in verschillende rollen, maakte Khalid Kasem bij de talkshow pas zijn televisiedebuut. Althans, als presentator. Khalid is namelijk vooral bekend als advocaat. Hij heeft sinds 2017 een advocatenkantoor, welke hij oprichtte met Peter R. de Vries en zijn zoon. Khalid was onder andere advocaat van rapper Boef en hij hielp de familie van Abdelhak Nouri door voor hun het woord te voeren. Naast advocaat is hij ook een gastdocent bij de KNVB bij de opleiding Coach Betaald Voetbal.

Sophie Hilbrand was al een bekender gezicht op de Nederlandse televisie en was na veel klussen als actrice, verslaggever en presentatrice toe aan een eigen talkshowprogramma. Ze had al wel wat ervaring als talkshowpresentatrice omdat ze regelmatig Op1 presenteerde, maar had nog niet eerder haar eigen programma gehad.

Khalid & Sophie Twitter en bijwonen

Wil jij nou niks missen van Khalid & Sophie of wil je zelf de show een keer bijwonen? Dat kan! Via Twitter blijf je op de hoogte van alles wat er in en rondom de show gebeurt. Fragmenten, voorbeschouwingen en quotes zijn terug te vinden op het account @khalidensophie. Maar niks gaat natuurlijk boven live aanwezig zijn bij de talkshow. En ook dat valt te regelen! Via de website van BNNVARA kun je tickets bestellen om een keer vanuit de studio de show te volgen.

Nieuws

Foto: Naomy van Beem bezorgt Rico Verhoeven een uitzicht om je vingers bij af te likken

Naomy van Beem staat bekend om haar geweldige fitnessprestaties, en het resultaat mag er dan ook zijn. Kijk maar naar deze foto!

Foto: De verse citroentjes van Lieke van der Hoorn zijn om op te peuzelen

Lieke van de Hoorn laat volgers watertanden met kiekje waar ze bloemetjes badkleding draagt in het zonovergoten Italië!

Foto: Anna Nooshin barst bijna uit haar véél te heet gewassen jurkje

Anna Nooshin onthult zichzelf in haar witte cupcake-jurkje. De knappe influencer is een ware smaaktraktatie voor het oog!

Foto: Lies Zhara deelt heerlijke kiekjes in zeer pikant setje

Lies Zhara heeft haar volgers versteld doen staan met enkele verleidelijke kiekjes waarin ze een zéér pikant setje draagt! 

Suzanne Schulting krijgt commentaar op deze foto met bizar kledingstuk

De volgers van Suzanne Schulting staan helemaal perplex om een kiekje op haar Instagram! Eén volger reageert zelfs: 'heb je die outfit gescoord op de wallen?’

Heleen van Royen maakt volgers hongerig met spiegelfoto

De knappe schrijfster Heleen van Royen weet wel hoe ze haar volgers een beetje moet verwennen. En dus plaatst ze dit heerlijke kiekje. 

Video: Topfitte Nochtli laat zien wat ze ’s nachts in bed draagt

Nochtli Alvarez heeft een nieuw filmpje geplaatst voor haar volgers, zodat die met haar het bed in kunnen duiken. 

Wow: Dit zijn alle magische FHM-foto’s van ‘mooiste vrouw’ Romy Monteiro

Romy Monteiro is deze keer door FHM verklaard als 'Mooiste vrouw van Nederland' en daar hoorde natuurlijke spannende foto's bij.

Profiel

Eerste uitzending: 2021
Presentatie: Khalid Kasem en Sophie Hilbrand 
Zender: NPO 3

Foto's