Het Perfecte Plaatje

Mannenzaken.nl > Entertainment > TV > Het Perfecte Plaatje

TV-programma Het Perfecte Plaatje

Bij Het Perfecte Plaatje draait het allemaal om die éne perfecte foto. Een aantal bekende Nederlanders nemen het tegen elkaar op om te kijken wie zich het beste zou redden als professionele fotograaf. Elke aflevering van het programma krijgen de kanditaten een opdracht. Iedere week heeft een bepaald thema, waarbij er ook verschillende specialisaties aan bod komen. Zo maken de kandidaten de ene week een foto van de ‘wilde’ natuur, om een week later bezig te gaan met onderwaterfoto’s. Na het schieten van de plaatjes moeten deze natuurlijk ook nog bewerkt worden om zo tot het perfecte plaatje te komen. De uiteindelijke foto’s van de kandidaten worden afgedrukt en beoordeeld door de jury. De kandidaat van de foto met het laagste cijfer moet het programma verlaten. De finale vindt altijd plaats in het buitenland.

Het Perfecte Plaatje deelnermers, kandidaten en jury

Het Perfecte Plaatje wordt sinds de start in 2016 gepresenteerd door Tijl Beckand. Elk jaar doen er zo’n acht tot tien deelnemers mee aan het programma. Dit zijn bekende Nederlanders uit elke professionele hoek. Zo heeft bijvoorbeeld actrice Victoria Koblenko al eens meegedaan, en wist Geraldine Kemper het al eens tot de finale te schoppen. Wat je eigenlijke beroep is maakt niet uit, bewees drummer Jamie Westland door het programma in 2019 te winnen. Bekende Nederlanders staan in de rij om ook een keertje mee te mogen doen aan het populaire programma. De jury bestaat uit het vaste duo William Rutten en Cynthia Bol. Beide zijn professioneel fotograaf. 

Het Perfecte Plaatje thuisopdracht

De fans van Het Perfecte Plaatje schakelen natuurlijk elke week in om te zien hoe de kandidaten het doen. Maar daarnaast kunnen de kijkers zelf ook meedoen met het programma, dankzij de thuisopdracht. Elke week verschijnt er opdracht die in verband staat met het thema van de aflevering van die week. Via de website van het programma kun je jouw perfecte plaatje insturen, waarmee je kans maakt op een cadeaubon van een foto-zaak.

Nieuws

Foto: Eloise van Oranje maakt royalty-watchers weer boos met extreem kort jurkje

De knappe influencer Eloise van Oranje moet helaas afscheid nemen van haar avonturen bij Het Perfecte Plaatje

Foto: Zangeres Numidia poseert intiem met trio bekende vrouwen tijdens Het Perfecte Plaatje

Zangeres Numidia schittert tijdens haar deelname aan Het Perfecte Plaatje op Reis. Ze is tijdens dit programma wel héél close geworden met haar mede-kandidaten!

Foto: Leonie ter Braak verschijnt in volledig doorschijnende outfit in Het Pefecte Plaatje

Leonie ter Braak mocht weer in een bijzondere outfit op komen draven in Het Perfecte Plaatje. Er werd weer legendarische televisie gemaakt. 

Eloise van Oranje negeert kritiek en deelt weer spannende foto

Eloise van Oranje was er duidelijk over: waar de grens ligt bepaalt ze zelf wel. En in dit pikante pakje maakt ze het meteen erg spannend... 

Schokkend: Eloise van Oranje poseert met nauwelijks bekende Nederlanders in een gammel busje

Influencer en edelvrouw Eloise van Oranje laat wel vaker alle royale tradities varen. Ook deze keer slaat ze toe: dit is vérre van een gouden koets... 

Foto: Dit is waarom kijkers Het Perfecte Plaatje spontaan verliefd worden op beeldschone deelnemer Numidia

Zangeres Numida doet mee aan het nieuwste seizoen van Het Perfecte Plaatje en alle kijkers zijn nu al gek op haar. De zangeres betovert iedereen met haar looks..

Video: Leonie ter Braak krijgt het verschrikkelijk heet van model tijdens Het Perfecte Plaatje

Tijdens het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje wordt deelneemster Leonie ter Blaak verleid door haar model! Ze lijkt even te vergeten dat ze gewoon een man thuis heeft zitten!

Geraldine Kemper is in shock na pikante video uit privé collectie van Gwen van Poorten

Geraldine Kemper heeft samen met Gwen van Poorten een podcast. Tijdens hun nieuwste uitzending laat Gwen ineens een sappig weetje vallen waar de mond van Geraldine van open valt!
Het perfecte plaatje

Profiel

Eerste uitzending: 2016
Presentatrice: Tijl Beckand 
Zender: RTL 4 

Foto's

Het perfecte plaatje
Het perfecte plaatje
Het perfecte plaatje