Het Perfecte Plaatje

Mannenzaken.nl > Entertainment > TV > Het Perfecte Plaatje

TV-programma Het Perfecte Plaatje

Bij Het Perfecte Plaatje draait het allemaal om die éne perfecte foto. Een aantal bekende Nederlanders nemen het tegen elkaar op om te kijken wie zich het beste zou redden als professionele fotograaf. Elke aflevering van het programma krijgen de kanditaten een opdracht. Iedere week heeft een bepaald thema, waarbij er ook verschillende specialisaties aan bod komen. Zo maken de kandidaten de ene week een foto van de ‘wilde’ natuur, om een week later bezig te gaan met onderwaterfoto’s. Na het schieten van de plaatjes moeten deze natuurlijk ook nog bewerkt worden om zo tot het perfecte plaatje te komen. De uiteindelijke foto’s van de kandidaten worden afgedrukt en beoordeeld door de jury. De kandidaat van de foto met het laagste cijfer moet het programma verlaten. De finale vindt altijd plaats in het buitenland.

Het Perfecte Plaatje deelnermers, kandidaten en jury

Het Perfecte Plaatje wordt sinds de start in 2016 gepresenteerd door Tijl Beckand. Elk jaar doen er zo’n acht tot tien deelnemers mee aan het programma. Dit zijn bekende Nederlanders uit elke professionele hoek. Zo heeft bijvoorbeeld actrice Victoria Koblenko al eens meegedaan, en wist Geraldine Kemper het al eens tot de finale te schoppen. Wat je eigenlijke beroep is maakt niet uit, bewees drummer Jamie Westland door het programma in 2019 te winnen. Bekende Nederlanders staan in de rij om ook een keertje mee te mogen doen aan het populaire programma. De jury bestaat uit het vaste duo William Rutten en Cynthia Bol. Beide zijn professioneel fotograaf. 

Het Perfecte Plaatje thuisopdracht

De fans van Het Perfecte Plaatje schakelen natuurlijk elke week in om te zien hoe de kandidaten het doen. Maar daarnaast kunnen de kijkers zelf ook meedoen met het programma, dankzij de thuisopdracht. Elke week verschijnt er opdracht die in verband staat met het thema van de aflevering van die week. Via de website van het programma kun je jouw perfecte plaatje insturen, waarmee je kans maakt op een cadeaubon van een foto-zaak.

Het Perfecte Plaatje commotie

In het tweede seizoen van “Het Perfecte Plaatje” was gravin Eloise van Oranje een van de deelnemers. Ze trok echter de aandacht van journalist Jeroen Snel toen ze in verscheen tijdens het programma. Jeroen Snel vond dat dit ‘op het randje’ was van wat van een lid van de koninklijke familie verwacht wordt in zo’n situatie. Toch waren er veel mensen het niet eens met de journalist, waaronder enkele influencers die als reactie ook foto’s in op sociale media deelden.

Nieuws

Loes Haverkort scheurt open in steegje tijdens Het Perfecte Plaatje

De actrice is enorm populair vanwege haar deelname aan het programma Het Perfecte Plaatje, waar steeds meer blijkt dat zij dat zelf is.

Deelnemer Het Perfecte Plaatje schokt kijker met zeer foto in de natuur: ‘Écht hoogtepunt’

Het Perfecte Plaatje haalt regelmatig het nieuws met intrigerende en soms zelfs gewaagde foto's die door bekende kandidaten gemaakt worden. Deze week maakte één deelnemer het wel héél bont!

Uitgeklede Sylvia Geersen wil zich niet tussen de benen laten gluren door Frans Duijts: ‘Voelt heel raar’

Sylvia Geersen schrok zich een hoedje toen Frans Duijts tijdens Het Perfecte Plaatje een wel héél diepgaande foto probeerde te maken...

Loes Haverkort haalt met foto zonder kleding maximale score bij Het Perfecte Plaatje

Loes Haverkort maakt zichzelf de laatste tijd ontzettend populair met haar spannende foto's voor Het Perfecte Plaatje.

Met deze extreem foto blaast Loes Haverkort Het Perfecte Plaatje-kijker volledig omver

De aantrekkelijke actrice en zangeres Loes Haverkort heeft in Het Perfecte Plaatje weer een hele andere kant van zichzelf laten zien. 

Foto: Model Sylvia Geersen heeft de allergrootste lippen die jij ooit hebt gezien

Het oogverblindende model Sylvia Geersen heeft haar lippen laten opvullen, wat resulteert in wel heel opvallende video's.

Loes Haverkort is het absolute hoogtepunt van nieuw seizoen ‘Het Perfecte Plaatje’

Loes Haverkort zorgt er voor dat het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje nu al een hit is. De blondine steelt de show volledig met haar looks.

Tatum Dagelet moet Het Perfecte Plaatje verlaten na bedfoto met stoute medekandidaat

Het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje heeft je constant op het puntje van je stoel, maar met deze foto shockeert Tatum Dagelet fans wel heel erg...
Het perfecte plaatje

Profiel

Eerste uitzending: 2016
Presentatrice: Tijl Beckand 
Zender: RTL 4 
Bedenker: John de Mol

Foto's

Het perfecte plaatje
Het perfecte plaatje
Het perfecte plaatje