Het Perfecte Plaatje

Mannenzaken.nl > Entertainment > TV > Het Perfecte Plaatje

TV-programma Het Perfecte Plaatje

Bij Het Perfecte Plaatje draait het allemaal om die éne perfecte foto. Een aantal bekende Nederlanders nemen het tegen elkaar op om te kijken wie zich het beste zou redden als professionele fotograaf. Elke aflevering van het programma krijgen de kanditaten een opdracht. Iedere week heeft een bepaald thema, waarbij er ook verschillende specialisaties aan bod komen. Zo maken de kandidaten de ene week een foto van de ‘wilde’ natuur, om een week later bezig te gaan met onderwaterfoto’s. Na het schieten van de plaatjes moeten deze natuurlijk ook nog bewerkt worden om zo tot het perfecte plaatje te komen. De uiteindelijke foto’s van de kandidaten worden afgedrukt en beoordeeld door de jury. De kandidaat van de foto met het laagste cijfer moet het programma verlaten. De finale vindt altijd plaats in het buitenland.

Het Perfecte Plaatje deelnermers, kandidaten en jury

Het Perfecte Plaatje wordt sinds de start in 2016 gepresenteerd door Tijl Beckand. Elk jaar doen er zo’n acht tot tien deelnemers mee aan het programma. Dit zijn bekende Nederlanders uit elke professionele hoek. Zo heeft bijvoorbeeld actrice Victoria Koblenko al eens meegedaan, en wist Geraldine Kemper het al eens tot de finale te schoppen. Wat je eigenlijke beroep is maakt niet uit, bewees drummer Jamie Westland door het programma in 2019 te winnen. Bekende Nederlanders staan in de rij om ook een keertje mee te mogen doen aan het populaire programma. De jury bestaat uit het vaste duo William Rutten en Cynthia Bol. Beide zijn professioneel fotograaf. 

Het Perfecte Plaatje thuisopdracht

De fans van Het Perfecte Plaatje schakelen natuurlijk elke week in om te zien hoe de kandidaten het doen. Maar daarnaast kunnen de kijkers zelf ook meedoen met het programma, dankzij de thuisopdracht. Elke week verschijnt er opdracht die in verband staat met het thema van de aflevering van die week. Via de website van het programma kun je jouw perfecte plaatje insturen, waarmee je kans maakt op een cadeaubon van een foto-zaak.

Nieuws

Geraldine Kemper is in shock na pikante video uit privé collectie van Gwen van Poorten

Geraldine Kemper heeft samen met Gwen van Poorten een podcast. Tijdens hun nieuwste uitzending laat Gwen ineens een sappig weetje vallen waar de mond van Geraldine van open valt!

Video: Geraldine Kemper gaat helemaal los in superstrak sportbroekje

Geraldine Kemper is één met de natuur! Het is helaas iets te koud voor badkleding, maar in deze strakke broek vermaakt de blondine zich ook uitstekend op de camping!

Oelala: Bente maakt dankzij Het Perfecte Plaatje de beste pikante slaapkamerfoto

Bente lijkt altijd zo ontzettend onschuldig, maar na haar deelname aan Het Perfecte Plaatje blijkt dat toch wel even anders te zijn...

Foto: Tina de Bruin scheurt bijna uit haar kleding tijdens Het Perfecte Plaatje

Tina de Bruin doet mee met Het Perfecte Plaatje. Tijdens een aflevering moet ze enorm uitkijken dat ze niet uit haar peperdure outfit scheurt!

Georgina Verbaan maakt haastige foto van buik op perfect moment

Georgina Verbaan weet als geen ander wat haar beste hoeken zijn. Als de zon dan ook nog eens goed staat moet alles en iedereen wijken voor hét perfecte plaatje. Gelukkig is Georgina samen met Patrick Martens op vakantie en schiet hij met plezier wat mooie foto's!

De 6 leukste weetjes over Roxanne Kwant

Deze 6 weetjes over de knappe presentatrice Roxanne Kwant moet je absoluut weten! Maak nu kennis met deze blonde verschijning.

Niet wéér: Georgina Verbaan gedwongen in zwemkleding voor foto

Georgina Verbaan schopte het tot de finale van Het Perfecte Plaatje. Een voorsprong heeft de actrice absoluut, want voor de allesbepalende shoot moest ze naar het strand...

Foto: Bridget Maasland in meest extreme outfit ooit voor Perfecte Plaatje

Bridget Maasland trekt voor Het Perfecte Plaatje letterlijk alles uit de kast. En dat ze zulke frappante kleding in de kast had hangen kwam heel onverwachts.
Het perfecte plaatje

Profiel

Eerste uitzending: 2016
Presentatrice: Tijl Beckand 
Zender: RTL 4 

Foto's

Het perfecte plaatje
Het perfecte plaatje
Het perfecte plaatje