Goedemorgen Nederland

Mannenzaken.nl > Entertainment > TV > Goedemorgen Nederland

TV-programma Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland is een actualiteitenprogramma dat elke werkdag tussen 7.00 en 10.00 op NPO 1 wordt uitgezonden. In het tv-programma wordt nieuws, media, sport en entertainment besproken. Er schuiven ook altijd een paar gasten aan. Tussendoor wordt soms geschakeld met verslaggevers en voorbereide reportages. Het programma wordt elk halfuur onderbroken voor het NOS Journaal. Goedemorgen Nederland is in meerdere opzichten een speciaal programma op de Nederlandse tv. Allereerst wordt het gemaakt door omroep WNL, wat betekent dat Goedemorgen Nederland één van de weinige nieuwsprogramma’s is waarin een overwegend rechts geluid te horen is. Ook het team van presentatoren valt op. Er staan namelijk uitsluitend jonge vrouwen aan het roer bij Goedemorgen Nederland! Het programma is de opvolger van Vandaag de Dag en Ochtendspits. 

Presentatrices Goedemorgen Nederland 

Het grootste wapenfeit van Goedemorgen Nederland zijn ongetwijfeld de presentatrices. Nikkie Herr, Welmoed Sijtsma, Maaike Timmerman, Lisette Wellens en Raquel Schilder zijn een hechte groep jongen vrouwen die zowel in als buiten de studio ontzettend goed met elkaar op kunnen schieten. Die chemie spat elke ochtend van het scherm: de cast van Goedemorgen Nederland heeft echt lol met elkaar. Dat is voor de kijker heerlijk wakker worden!  

Goedemorgen Nederland heeft zomerstop 

Kijkers vragen zich in de zomermaanden wel eens af waar hun vertrouwde ochtend met Goedemorgen Nederland ineens gebleven is. Geen paniek: Goedemorgen Nederland heeft elke zomer een zomerstop van een aantal weken. Ook in de wintermaanden staat elk jaar een korte winterstop gepland. 

Goedemorgen Nederland kleding 

Omdat Goedemorgen Nederland gepresenteerd wordt door een groep mooie, jonge en trendy vrouwen vragen veel kijkers zich vaak af welk merk kleding Nikkie, Welmoed, Maaike, Lisette en Raquel precies dragen. Vooral in de zomermaanden zal je ze regelmatig in vrolijk gekleurde zomerjurkjes in beeld zien. Gelukkig zijn er genoeg websites die precies bijhouden wat de presentatrices dragen, zodat kijkers zelf ook zo’n setje aan kunnen schaffen. 

Nieuws

Ex-model Tanja Kok laat je heerlijk wakker worden bij Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland heeft een nieuw gezicht: Tanja Kok! Met deze blondine wakker worden is bepaald geen straf!

6 leuke weetjes over presentatrice Maaike Timmerman

Maaike Timmerman is elke werkdag op tv te zien. Wie wil er nou niet in de ochtend wakker worden met het nieuws van de knappe brunette? Naast presentatrice van Goedemorgen Nederland schuilt er nog veel meer achter Maaike...

De mooiste Instagram foto’s van Welmoed Sijtsma

Nederland viert feest, want Welmoed Sijtsma, een van de knapste presentatrices die het land rijk is, is weer op de markt. Eerder dit jaar...

In de Spotlight: Jill Bleiksloot in Goedemorgen Nederland

Heb je Jill Bleiksloot nog nooit op tv gezien? Dan moet je echt wat vroeger uit je bed komen!
Goedemorgen Nederland

Profiel

Eerste uitzending: 2015 
Presentatrices: Nikkie Herr, Welmoed Sijtsma, Maaike Timmerman, Lisette Wellens, Raquel Schilder 
Zender: NPO 1 
Omroep: WNL 

Foto's

Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland