Ex on the Beach Double Dutch

Mannenzaken.nl > Entertainment > TV > Ex on the Beach Double Dutch

TV Programma Ex on the Beach: Double Dutch

Relaties, ze beginnen vaak met twee hopeloos verliefde tortelduifjes. Maar naar mate de tijd verstrijkt blijkt dat je niet altijd de prins op het witte paard of de vrouw van je leven gevonden hebt. Soms gaan mensen dan rustig uit elkaar en blijven ze vrienden, maar soms gaat het er ook wat minder netjes aan toe. Dat zorgt ervoor dat niet iedereen goed met zijn voormalige geliefden kan. En dat is precies waar het programma Ex on the Beach: Double Dutch gebruik van maakt. Acht singles worden losgelaten in een luxe villa in een mooi vakantieland. De programmamakers kijken of ze liefde kunnen laten bloeien tussen de singles. Ondertussen komen er exen van de singles bij in de villa. Dit zorgt natuurlijk voor veel wrijving en daarmee voor sensatie. Het programma is erg populair, het is toch best leuk om te kijken naar de drama die in de villa ontstaat als gevolg van haantjesgedrag en jaloezie. Sinds 2016 is de TV-show te zien bij MTV. Een seizoen bestaat uit ongeveer negen afleveringen van 50 minuten en één special. 

Ex on the Beach: Double Dutch seizoen 10 2023

Ook volgend jaar komt er weer een seizoen Ex on the Beach: Double Dutch uit. Lijkt het jou nou leuk om in seizoen 10 mee te doen met het programma? Je kunt je online opgeven. Vergeet je niet goed voor te bereiden op de tablet of terror, en probeer het nog snel even goed te praten met die ene ex die je eigenlijk hoopt nooit meer tegen te komen.


Nieuws

Foto: Voormalig Ex on the Beach-deelneemster Lie Meurs draagt wel héél kort topje

Lie Meurs is een prachtige Vlaamse vrouw. Ze verscheen in Ex on the Beach en Ex on the Beach Double Dutch. Nu plaatst ze megapikante foto's op haar Instagram... Dit wil je zien!

Video: Gaby Blaaser beleeft kreunend hoogtepunt op vliegveld

Video: Gaby Blaaser beleeft kreunend hoogtepunt op vliegveld

Lesley (23) zorgt voor eerste heftige beelden Ex On The Beach

Het nieuwste seizoen van Ex On The Beach is goed begonnen!

Olympisch spelen bij Ex On The Beach

Toch nog contactsport op tv de komende maanden!

‘Sexpeditie’ Robinson vanavond van start (Reblog)

Expeditie Robinson gaat terug naar een oude/nieuwe formule. Fitte, fanatieke en ONbekende robinsons. Als dat geen vuurwerk wordt...

Boxing Influencers geven elkaar een tikkie

En dat grietje hier links, Fabiola Volkers, die was er ook bij!
Ex on the beach

Profiel

Eerste uitzending: 2016
Zender: MTV Nederland en MTV Vlaanderen

Foto's

Ex on the beach
Ex on the beach