Even tot hier

Mannenzaken.nl > Entertainment > TV > Even tot hier

Tv-Programma Even tot hier

Even tot hier is een programma dat wordt uitgezonden door BNNVARA op NPO 1. Het programma volgde De Kwis op, nadat Paul de Leeuw als presentator besloot hiermee te stoppen. Maar ondanks dat Paul de Leeuw aan het begin van De Kwis degene was die zorgde voor de populariteit, hadden de andere presentatoren inmiddels laten zien ook voor een leuke show te kunnen zorgen. Daarom werd besloten dat het einde van De Kwis niet het einde van het concept moest zijn. Hoewel De Kwis en Even tot hier niet identiek zijn, hebben de twee shows veel gelijkenissen.   In Even tot hier wordt elke aflevering leuk ingespeeld op het actuele nieuws. Er wordt een quiz gehouden met het publiek, er zijn sketches en er zijn muzikale parodieën te horen. Daarnaast maken de presentatoren een soort musical over de belangrijkste gebeurtenis van die week en maken ze een ‘heel simpel liedje over een best wel ingewikkeld onderwerp’. Even tot hier is elke zaterdagavond op televisie te zien.

Even tot hier presentatie, muziek en kijkcijfers

Het programma Even tot hier wordt gepresenteerd door Niels van der Laan en Jeroen Woe. Deze twee cabaretiers hebben dus al eerder ervaring opgedaan bij De Kwis en zetten dat nu voort bij Even tot hier. Ze worden bijgestaan door Miguel Wiels, die de muziek verzorgt. Ook hij komt van De Kwis. Tot aan het tweede seizoen had hij een band om hem te ondersteunen, vanaf seizoen drie ging hij solo verder. Het lijkt alsof er voorlopig geen wijziging in de presentatie of het concept hoeft plaats te vinden, Even tot hier stijgt elk seizoen weer in de kijkcijfers. In het openingsseizoen keken er rond de miljoen mensen per aflevering. Inmiddels ligt het kijkcijferrecord al ver boven de twee miljoen. Bovendien won het programma in 2022 de Gouden Televizier-Ring.

Even tot hier bijwonen of gemist

Lijkt het jou nou leuk om de quiz van Even tot hier mee te spelen vanuit het publiek? Dan zul je wel een kaartje moeten kopen. De show is namelijk ontzettend populair. Afleveringen zijn vaak al uitverkocht kort nadat de kaartverkoop begint. Je kunt via deze link tickets kopen voor Even tot hier. Kijk je liever vanaf je bank, maar heb je de aflevering gemist? Gelukkig kun je de show terugkijken wanneer je wil, via NLZiet. Daarnaast verschijnen wekelijks fragmenten op YouTube. 

Nieuws

Video: Yvonne Coldewijer wordt bezongen in loflied Meau bij Even Tot Hier

Yvonne Coldewijer wordt geliefd door enkelen, maar gehaat door de meeste. Gelukkig krijgt ze, uit onverwachte hoek, een gratis lofliedje om haar een hart onder de riem te steken.

Profiel

Eerste uitzending: 2019
Presentatie: Niels van der Laan en Jeroen Woe, Miguel Wiels (Muziek)
Zender: NPO1 
Locatie: Studio 11 in Almere
Speelduur: 45 minuten

Foto's