Een huis vol

Mannenzaken.nl > Entertainment > TV > Een huis vol

TV-programma Een huis vol

Het gemiddelde aantal kinderen bij Nederlandse gezinnen zakt al jaren en inmiddels ligt het onder de twee per gezin. Maar zoals altijd zijn er ook hier uitzonderingen. Die bijzondere gevallen worden opgezocht in het programma Een huis vol. Gezinnen met soms wel 13 kinderen laten zien hoe het leven er in zo’n vol huis aan toe gaat. Elk jaar rond de jaarwisseling is het programma op televisie te zien bij de KRO-NCRV op NPO 1. Sommige gezinnen zijn één keer langsgekomen, anderen doen elk jaar mee. Het programma is al sinds 2011 op televisie en is nog altijd een echte jaarlijkse hit. Het programma wordt op enkele dagen gedurende het jaar opgenomen. Zo krijg je dus ook de zomervakanties te zien, ondanks dat het programma aan het einde van het jaar wordt uitgezonden.

Een huis vol families

De meeste gezinnen die meedoen aan het programma doen meerdere jaren mee. Dat betekent dat de kijker op een gegeven moment de familie echt kent. Eén van die veel terugkerende gezinnen is de familie Buddenbruck, 11 kinderen telt. Zij zijn al sinds 2017 te zien in het programma. Als kijker zie je de kinderen dus echt opgroeien door de jaren heen. Ook de familie Jelies en Cudogham zijn al een aantal jaren vaste gasten in het programma. Met respectievelijk 9 en 7 kinderen is ook daar zeker te spreken van een huis vol.

Een huis vol Instagram en Twitter

Tegenwoordig volg je televisieprogramma’s als echte fan niet alleen meer op de buis, maar ook op sociale media. Toch heeft het programma Een huis vol opvallend genoeg geen eigen Instagram pagina. Maar wees niet getreurd, de families zijn namelijk zelf wel te vinden op het platform. Zo volg je de familie Buddenbruck via @buddenbruckjes en is de familie Jelies actief als @famjelies. De familie Cudogham vind je als @familiecudogham. De accounts zijn immens populair bij de fans van het programma. Op hun pagina’s delen ze van alles wat ze meemaken. Als echte fan van de show moét je ze eigenlijk wel volgen!

Nieuws

Foto: Juultje Tieleman probeert volgers te verleiden met zwoele blik

Juultje Tieleman is een van de knapste influencers van Nederland. Dat heeft ze deels te danken aan haar zwoele blik. 

Foto: Gwen van Poorten begaat enorme modeblunder in deze gekke outfit

Het is geen goede dag voor Gwen van Poorten. De brunette praat de hele dag over hoe goed het met haar gaat, maar Gwen slaat de plank écht volledig mis met deze bizarre outfit...

Video: Natte Fajah Lourens laat piepklein pakje zien

Fajah Lourens is een van de knapste vrouwen van het land. Dat zie je vooral goed als ze weer een piepklein pakje heeft aangetrokken. 

Video: Romy Monteiro schudt keihard met haar achterste in boevenpakje

Romy Monteiro gaat helemaal los op het podium. De zangeres staat ongegeneerd met haar achterkant te schudden terwijl ze wordt gefilmd...

Foto: Zielige Marieke Elsinga weigert om te gaan werken

Marieke Elsinga is nog absoluut niet klaar om weer te gaan werken en kijkt er dan ook ontzettend tegenop. Toch is het goed dat Marieke naar werk is gegaan want ze ziet er verpletterend uit!

Beelden: Kelly Piquet kijkt verlekkerd naar gloednieuwe auto Max Verstappen

Max Verstappen mocht bij Red Bull Racing het nieuwe seizoen aftrappen met een onthulling. En Kelly Piquet was daar natuurlijk bij!

Foto: Rianne Meijer laat alvast zien wat ze in de slaapkamer draagt op Valentijnsdag

Rianne Meijer zorgt ervoor dat iedereen zin krijgt in Valentijnsdag door te laten zien wat ze in de slaapkamer gaat aantrekken voor haar vriend...

Foto: Jennifer Hoffman verlangt naar haar eigen ‘volle jopen’

Jennifer Hoffman heeft veel zelfkennis. Dus ze kan vrij makkelijk terugkijken op deze bijzonder geslaagde foto van zichzelf in badpak.
Een huis vol

Profiel

Eerste uitzending: 2011
Families: Onder andere de familie Buddenbruck, de familie Jelies en de familie Cudogham
Zender: NPO 1

Foto's