Een huis vol

Mannenzaken.nl > Entertainment > TV > Een huis vol

TV-programma Een huis vol

Het gemiddelde aantal kinderen bij Nederlandse gezinnen zakt al jaren en inmiddels ligt het onder de twee per gezin. Maar zoals altijd zijn er ook hier uitzonderingen. Die bijzondere gevallen worden opgezocht in het programma Een huis vol. Gezinnen met soms wel 13 kinderen laten zien hoe het leven er in zo’n vol huis aan toe gaat. Elk jaar rond de jaarwisseling is het programma op televisie te zien bij de KRO-NCRV op NPO 1. Sommige gezinnen zijn één keer langsgekomen, anderen doen elk jaar mee. Het programma is al sinds 2011 op televisie en is nog altijd een echte jaarlijkse hit. Het programma wordt op enkele dagen gedurende het jaar opgenomen. Zo krijg je dus ook de zomervakanties te zien, ondanks dat het programma aan het einde van het jaar wordt uitgezonden.

Een huis vol families

De meeste gezinnen die meedoen aan het programma doen meerdere jaren mee. Dat betekent dat de kijker op een gegeven moment de familie echt kent. Eén van die veel terugkerende gezinnen is de familie Buddenbruck, 11 kinderen telt. Zij zijn al sinds 2017 te zien in het programma. Als kijker zie je de kinderen dus echt opgroeien door de jaren heen. Ook de familie Jelies en Cudogham zijn al een aantal jaren vaste gasten in het programma. Met respectievelijk 9 en 7 kinderen is ook daar zeker te spreken van een huis vol.

Een huis vol Instagram en Twitter

Tegenwoordig volg je televisieprogramma’s als echte fan niet alleen meer op de buis, maar ook op sociale media. Toch heeft het programma Een huis vol opvallend genoeg geen eigen Instagram pagina. Maar wees niet getreurd, de families zijn namelijk zelf wel te vinden op het platform. Zo volg je de familie Buddenbruck via @buddenbruckjes en is de familie Jelies actief als @famjelies. De familie Cudogham vind je als @familiecudogham. De accounts zijn immens populair bij de fans van het programma. Op hun pagina’s delen ze van alles wat ze meemaken. Als echte fan van de show moét je ze eigenlijk wel volgen!

Nieuws

Aanlokkelijke Jutta Leerdam toont trots haar nieuwe glimmertje

Jutta Leerdam is ontzettend blij met haar nieuwe medaille. En dat moet online natuurlijk wel even gevierd worden met een mooie foto.

Emma Heesters laat haar fans ontzettend diep naar binnen kijken

Zangeres Emma Heesters heeft met haar nieuwe video maar weer aangetoond dat ze meer kan dan alleen maar mooi zingen. 

Deze nieuwe beelden van House of the Dragon seizoen 2 dwingen fans nú al tot een keuze

De nieuwe trailer van seizoen 2 van House of the Dragon staat online. De vraag die centraal staat: Aan wiens kant sta jij dit seizoen?

Soepel bewegende Katja Schuurman is na All Stars eindelijk weer terug op het voetbalveld

Katja Schuurman wordt steeds beter op het veld. Hoe kan dat ook anders, ze speelde immers ooit in de voetbalserie van Nederland. 

Juultje Tieleman is helemaal ondersteboven van foto in kort rokje

Juultje Tieleman is een ontzettend mooie vrouw om te zien. Maar op deze bijzondere foto pakt ze het weer heel anders aan.

Hélène Hendriks laat zich achter de schermen innig omhelzen in rood jurkje

Hélène Hendriks laat zich even flink aanpakken door een grote, harige man. En dat zag er toch wel bijzonder uit op beeld. 

Voormalig model Yvette Broch hijst zich weer in kort sportbroekje voor opvallende comeback

Yvette Broch was lang gestopt met handbal en met Oranje, maar keerde onlangs terug op een wel heel bijzondere manier.

Knappe schaatsster Michelle de Jong (24) gaat haar beroemde zus achterna

De jongere zus van Antoinette de Jong, die meerdere Olympische medailles en WK-goud heeft, lijkt ontzettend op haar zus. 
Een huis vol

Profiel

Eerste uitzending: 2011
Families: Onder andere de familie Buddenbruck, de familie Jelies en de familie Cudogham
Zender: NPO 1
Omroep: KRO NCRV

Foto's