Editie NL

Tv-Programma Editie NL

Editie NL is een nieuwsprogramma van RTL. Het programma is dagelijks te zien en duurt ongeveer 15 minuten per aflevering. RTL heeft meerdere nieuwsprogramma’s met elk een eigen insteek. Zo is er het RTL Nieuws voor de algemene onderwerpen en RTL Boulevard voor nieuws over bekend Nederland. Editie NL focust op binnenlands nieuws, waarbij het verder de diepte in duikt dan zijn algemenere tegenhangers. Ook komen er onderwerpen aan bod die het reguliere nieuws net niet gehaald hebben. Het programma is te zien op RTL 4 van ongeveer 18:15 tot 18:30, waarna afgesloten wordt met het RTL Weer. Het programma al sinds 2003 op televisie en heeft al meer dan 5000 afleveringen gehad. In die tijd zijn er natuurlijk ook een hoop presentatoren gewisseld, al zijn sommigen al jaren vaste kracht bij het programma.

Editie NL Presentatrices

Al meer dan 30 mensen hebben voor Editie NL gepresenteerd of verslag gedaan. Tussen de voormalige werknemers zitten een hoop bekende gezichten zoals Merel Westrik en Daphne Lammers. Ondanks de vele wissels achter de bureaus stellen de presentatrices van Editie NL nooit teleur. Met onder andere Meike de Jong, Jetske Schrijver en Anne van der Meer is er altijd een reden om even in te schakelen bij het programma. Deze mooie dames worden bijgestaan door een aantal mannelijke presentatoren, naast de collega’s die verslaggeven vanuit het veld. 

Editie NL gemist en terugkijken

Omdat Editie NL vaak ander nieuws behandelt dan zijn concurrenten, is het soms nog echt de moeite waard om het programma terug te kijken wanneer je het gemist hebt. Als er een onderwerp aan bod is gekomen waar jij geïnteresseerd in bent, is er een kans dat ze er bij Editie NL net wat dieper op in gegaan zijn dan bij bijvoorbeeld RTL Nieuws. Gelukkig is het niet moeilijk om een aflevering terug te kijken. Via RTL XL kun je tot een week geleden alle afleveringen bekijken, daarnaast zijn er ook korte fragmenten van items beschikbaar via de site.

Nieuws

Foto: Schaatsster Robin Groot deelt heerlijk hapje met vriendin Pien Hersman

Robin Groot en Pien Hersman hebben een bijzondere band. Dat merk je wel uit de foto's van de twee schaatssters.

Video: Kelly Piquet laat Max Verstappen links liggen voor andere liefde

Kelly Piquet verlaat Max Verstappen vlak voor eerste raceweekend en dat doet ze voor déze andere liefde van haar...

Foto: Heeft Songfestival-deelnemer Joost Klein een vriendin?

Joost Klein gaat als een speer. Sinds bekend is dat hij Nederland gaat vertegenwoordigen bij het Songfestival is er één vraag die iedereen bezig houdt.

Video: Memphis Depay laat trots zijn strakke nieuwe kapsel zien

Memphis Depay is voor een strakke nieuwe coupe gegaan en dat ziet er zó uit. Wat heeft de voetballer nou weer gedaan?

Foto: Razend knappe Daphne van Domselaar (23) speelt zich ondanks verlies flink in de kijker

Normaal gesproken krijgen vrouwelijke keepsters veel kritiek, maar de knappe oranjeleeuwin Daphne van Domselaar weet inmiddels op meerdere manieren haar visitekaartje af te geven!

Video: Anna Gimbrère rent in badpakje over je beeldscherm tijdens Wie Is De Mol?

Anna Gimbrère, kandidaat bij Wie is de Mol?, verwent alle fans met haar strakzittend badpakje! Wat ziet dat er goed uit.

Foto: Indigo Oord trekt haar broekje een klein stukje naar beneden

Model Indigo Oord kan zichzelf niet meer inhouden en deelt het moment waarbij ze haar korte broekje bijna helemaal naar beneden doet!

Foto: Mikky Kiemeney zet Frenkie de Jong aan de kant voor andere ‘nummer 21’

Geeft Mikky Kiemeney voortaan de voorkeur aan een andere man in haar leven?
Editie NL

Profiel

Eerste uitzending: 2003 
Presentatoren: Onder andere Margreet Beetsma, Meike de Jong, Ann-Lynn Hamelink, Jetske Schrijver 
Zender: RTL 4 
Opnamelocatie: Hilversum 

Foto's

Editie NL
Editie NL