Editie NL

Tv-Programma Editie NL

Editie NL is een nieuwsprogramma van RTL. Het programma is dagelijks te zien en duurt ongeveer 15 minuten per aflevering. RTL heeft meerdere nieuwsprogramma’s met elk een eigen insteek. Zo is er het RTL Nieuws voor de algemene onderwerpen en RTL Boulevard voor nieuws over bekend Nederland. Editie NL focust op binnenlands nieuws, waarbij het verder de diepte in duikt dan zijn algemenere tegenhangers. Ook komen er onderwerpen aan bod die het reguliere nieuws net niet gehaald hebben. Het programma is te zien op RTL 4 van ongeveer 18:15 tot 18:30, waarna afgesloten wordt met het RTL Weer. Het programma al sinds 2003 op televisie en heeft al meer dan 5000 afleveringen gehad. In die tijd zijn er natuurlijk ook een hoop presentatoren gewisseld, al zijn sommigen al jaren vaste kracht bij het programma.

Editie NL Presentatrices

Al meer dan 30 mensen hebben voor Editie NL gepresenteerd of verslag gedaan. Tussen de voormalige werknemers zitten een hoop bekende gezichten zoals Merel Westrik en Daphne Lammers. Ondanks de vele wissels achter de bureaus stellen de presentatrices van Editie NL nooit teleur. Met onder andere Meike de Jong, Jetske Schrijver en Anne van der Meer is er altijd een reden om even in te schakelen bij het programma. Deze mooie dames worden bijgestaan door een aantal mannelijke presentatoren, naast de collega’s die verslaggeven vanuit het veld. 

Editie NL gemist en terugkijken

Omdat Editie NL vaak ander nieuws behandelt dan zijn concurrenten, is het soms nog echt de moeite waard om het programma terug te kijken wanneer je het gemist hebt. Als er een onderwerp aan bod is gekomen waar jij geïnteresseerd in bent, is er een kans dat ze er bij Editie NL net wat dieper op in gegaan zijn dan bij bijvoorbeeld RTL Nieuws. Gelukkig is het niet moeilijk om een aflevering terug te kijken. Via RTL XL kun je tot een week geleden alle afleveringen bekijken, daarnaast zijn er ook korte fragmenten van items beschikbaar via de site.

Nieuws

Foto: Jada Borsato maakt volgers warm met zomerse kiekjes in badkleding

Jada Borsato besluit haar volgers te verwennen met wat zomerse foto's. De brunette zorgt ervoor dat iedereen opwarmt met de plaatjes in badkleding tijdens de koude dagen.

Video: Gwen van Poorten gaat enorm in de fout na dronken avond

Iedereen doet wel eens iets doms tijdens het uitgaan. Gwen van Poorten heeft een hoop uit te leggen aan Geraldine Kemper!

Foto: Kelly Piquet maakt Max Verstappen helemaal wild met zéér laag jurkje

Kelly Piquet deelt één van haar meest verleidelijke foto's ooit via Instagram. Vriend Max Verstappen lijkt zich - heel begrijpelijk - niet in te kunnen houden!

Noa van der Bij maakt niet alleen vriend Cody Gakpo blij met foto in superstrak topje

De knappe vriendin van Cody Gakpo, Noa van der Bij, weet wel hoe ze haar vriend en haar volgers gelukkig moet houden met deze mooie foto. 

AnneKee Molenaar deelt zeer zeldzame foto van zichzelf als 18-jarige

Sinds het moment Matthijs de Light populairder werd, kwamen we ook steeds meer te weten over zijn vriendin. AnneKee Molenaar werkte echter al aan de weg als model voordat ze bij het voetbalpubliek écht bekend werd. Van die tijd voordat wij haar allemaal kende deelt ze nu een bijzondere en zeker zeldzame foto. 

Wow: Sylvana IJsselmuiden brengt hoofd van volgers op hol met heerlijke foto

Sylvana IJsselmuiden heeft een heerlijk mysterieuze foto geplaatst en laat haar volgers helemaal op hol slaan met wilde gedachtes. 

Foto: Maxime Meiland is lekker bezig op toilet

Maxime Meiland is flink bezig in haar nieuwe huisje. En daar houdt ze haar volgers natuurlijk graag van op de hoogte.

Foto: Emma Heesters wisselt snel van outfit tijdens liveshow

De knappe Emma Heesters blijft haar fans maar verrassen tijdens Vrienden van Amstel Live. De  zangeres trekt de ene naar de andere spannende outfit aan in een rap tempo..
Editie NL

Profiel

Eerste uitzending: 2003 
Presentatoren: Onder andere Margreet Beetsma, Meike de Jong, Ann-Lynn Hamelink, Jetske Schrijver 
Zender: RTL 4 

Foto's

Editie NL
Editie NL
Editie NL