De Oranjewinter

Mannenzaken.nl > Entertainment > TV > De Oranjewinter

TV-programma De Oranjewinter

Het TV-programma Oranjewinter is een dagelijkse talkshow met Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp. Het WK wordt in de winter gespeeld vandaar de naam De Oranjewinter. Voor het eerst in 8 jaar tijd speelt Nederland weer op een wereldkampioenschap. Genoeg reden voor de heren van Vandaag Inside om hun kijk op het nieuws en de actualiteit rondom het WK in Qatar te geven.

De Oranjewinter vervangt Vandaag Inside

Vanuit de studio in Hilversum wordt er tijdens het WK in Qatar geen Vandaag Inside uitgezonden. Door het WK in Qatar stoppen de mannen tijdelijk met Vandaag Inside. Deze winter gaan ze zich helemaal focussen op het WK in Qatar. Praten over onderwerpen als politiek, tv en andere sporten is voorlopig voorbij. Door de naam te veranderen naar De Oranjewinter weten de kijkers dat het niet over deze onderwerpen zou gaan. Ondanks dat de naam en onderwerpen veranderen, blijven de mannen wel hetzelfde. René van der Gijp, Johan Derksen en Wilfred Genee blijven gezellig aan tafel zitten om hun kijk te geven op het WK in Qatar.

De Oranjewinter gasten

Net zoals bij Vandaag Inside komen er elke avond verschillende gasten. Verslaggeefster Noa Vahle is voor De Oranjewinter naar Qatar afgereisd. Hier volgt ze Oranje op de voet, terwijl columnist Marcel van Roosmalen vanuit Nederland, op geheel eigen wijze, een bijdrage zal leveren. Jammer genoeg is de boycot die de spelers van het Nederlands elftal voeren op Vandaag Inside, ook van kracht op de Oranjewinter. Noa Vahle zal het dus moeten doen met reacties van bondscoach Louis van Gaal. Er komen gelukkig genoeg verschillende gasten aan tafel zitten. Ook zonder de interviews met spelers is er genoeg om over te praten. De Oranjewinter maakt wel weer ruimte voor oude bekenden. Jan Boskamp, Hans Kraay Jr en Wim Kieft kunnen allemaal hun rentree weer maken.

De Oranjewinter gemist en podcast

Een aflevering gemist? Wees niet getreurd, want alle afleveringen zijn op www.kijk.nl terug te kijken. Bovendien zijn alle afleveringen als podcast beschikbaar op de app Spotify!

Nieuws

Foto: Hélène Hendriks maakt met haar troeven diepe indruk op Johan Derksen

Johan Derksen heeft één favoriete tafelgast, en dat is Hélène Hendriks. Hij laat ook duidelijk weten waarom hij tijdens de tv-optredens van deze blondine altijd zo vrolijk is...

Noa Vahle maakt volgers wild met heerlijke foto vanuit Qatar

Noa Vahle is klaar in Qatar. Voor ze naar huis gaat deelt ze nog één keer beelden vanuit het WK-land. Daar werden haar volgers he-le-maal wild van!

Video: Noa Vahle duikt bed in na schunnige opmerking bij Oranjewinter

Noa Vahle leert de mannen van Oranjewinter en Vandaag Inside steeds beter kennen. Zó goed, dat ze haar nu ook durven te bestoken met vieze opmerkingen. Na dit gesprek moest Noa écht even gaan liggen...

Video: Noa Vahle maakt stiekem statement met close-up van shirtje

Noa Vahle bevindt zich in Qatar om verslag te doen van het WK voetbal. Tijdens haar schakelmomentje met de Oranjewinter-studio wordt haar ineens gevraagd of ze héél dichtbij de camera kan komen staan...

Foto: Barvrouw Ashley Zaat leidt kijkers Oranjewinter af met doorzichtig shirtje

Ashley Zaat weet maar al te goed hoe ze zichzelf moet promoten als barvrouw bij Oranjewinter!

Video: Johan Derksen spontaan verliefd op dit blonde taartmeisje bij Oranjewinter

Oranjewinter had laatst een wel héél speciale gast aan tafel, maar Johan Derksen heeft zijn aandacht bij één van de dames in het publiek...

Foto: Barvrouw Ashley Zaat ruimt vocht van René op tijdens Oranjewinter

Ashley Zaat is barvrouw bij het programma Oranjewinter. Ze kreeg een extra taak van René van der Gijp, en daar leek ze enorm van te genieten!

Op deze foto’s mocht Noa Vahle nog wél kleding dragen

Noa Vahle is in Qatar voor het WK! Binnenkort dus even geen pikante kiekjes van de blondine, want dat wordt daar niet op prijs gesteld..

Profiel

Eerste uitzending: 2022
Presentatoren: Johan Derksen, René van der Gijp, Wilfred Genee 
Zender: SBS 6 

Foto's