B&B Vol Liefde

Mannenzaken.nl > Entertainment > TV > B&B Vol Liefde

TV-programma B&B vol liefde

B&B vol liefde is een realityshow waarin acht alleenstaande eigenaren van een bed & breakfast op zoek gaan naar de liefde van hun leven. De show is in 2021 ontwikkeld en was meteen een succes. De bed & breakfasts zijn verspreid over heel Europa. De deelnemers zoeken iemand die bereid is zijn of haar leven in Nederland op te geven om het avontuur samen met de eigenaar aan te gaan. De show is tijdens het seizoen elke dinsdag om 20:30 te zien bij RTL 4. Heb je de uitzending van B&B vol liefde gemist of wil je graag vooruitkijken? Dan kan dit via Videoland. Het programma wordt gepresenteerd door Art Rooijakkers.

Deelnemers B&B vol liefde

De acht deelnemers zijn ontzettend verschillend, maar één ding hebben ze allemaal gemeen: Ze zijn op zoek naar liefde. De jongste deelnemers zijn 30 jaar oud, de oudste is 67. Van het Portugese eiland Madeira tot de Oostenrijkse bergen, overal zitten ze. Dit betekent dat er constant gewisseld wordt van land én cultuur. Dat is ontzettend leuk om te zien vanuit je eigen Hollandse woonkamer. Ook de deelnemers van eerdere seizoenen worden niet vergeten, na een jaar geven ze een update hoe het nu met ze gaat.  

Succesformule B&B vol liefde gaat internationaal 

Het is een enorme kijkcijferhit gebleken. Mensen gaan graag voor de buis zitten om te zien hoe de bed & breakfast eigenaren proberen de liefde van hun leven te strikken. Voor de alleenstaande eigenaren is het natuurlijk ook een enorme uitkomst. Maar wat nou als je een Franse of een Belgische bed & breakfast eigenaar bent? Ook dan heb je niks te vrezen! RTL heeft namelijk het format vrijgegeven voor een Franse en Belgische versie.

Televizier-Ring Gala en B&B Vol Liefde

Het heeft B&B Vol Liefde niet lang gekost om een succesvol programma te worden. In 2023 werd het samen met De Oranjezomer en Oogappels genomineerd voor het Gouden Televizier-Ring gala. Helaas wist het programma niet de verkiezing te winnen. 

Nieuws

Wow: Dit zijn de mooiste foto’s van beeldschone Denise uit B&B Vol Liefde

Er is weer ee nieuw televisieprogramma waar je al je aandacht in kan stoppen. En dat is B&B Vol Liefde. En Denise is daar de mooiste deelnemer. 

Profiel

Eerste uitzending: 2021
Presentator: Art Rooijakkers
Zender: RTL 4 en Videoland 

Foto's

B&B Vol liefde