Actueel WOW: Zo krijg je jouw schoenen weer als nieuw

WOW: Zo krijg je jouw schoenen weer als nieuw

-

WOW: Zo krijg je jouw schoenen weer als nieuw

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Vraag ons niet waarom, maar bijna alle sneakers hebben witte zolen. Hartstikke modebewust natuurlijk, maar vreselijk onhandig. Gelukkig weten we hoe je jouw witte zolen weer in nieuwstaat kan krijgen!

Witte zolen. Ze zijn de natuurlijke vijand van menig man. Want ja, je hoeft er maar één keer mee in de zooi te gaan staan en ja hoor: smerige schoenen. Dat is natuurlijk hartstikke zonde. Al helemaal als je er flink wat voor betaald hebt. Gelukkig is er een wondermiddeltje waarmee je die smerige schoenzolen weer zo goed als nieuw krijgt!

Je vriendin heeft dit spul vast in huis!

Ja, voor de oplossing moet je wel bij je vriendin, vrouw of eventueel zelfs moeder zijn. Nee, niet om te vragen of zij ze voor je schoonmaakt, maar om iets van haar te lenen. De meesten vrouwen zijn namelijk in het bezit van een wondermiddeltje tegen vieze schoenzolen: nagellakremover. Ja, met deze vloeistof zouden jouw schoenen er weer als nieuw uit moeten zien. Maar, let wel op dat je het alleen op de schoenzolen gebruikt. Voor andere materialen is nagellakremover namelijk iets te agressief.

 

Gerelateerde berichten

Artikel delen:

Foto updates

Victoria Koblenko
Dionne Stax
Nicolette Kluijver
Yvonne Coldeweijer
Carolina Lo Galbo

Laatste nieuws

Andre Hazes heeft blik gericht op Maan de Steenwinkel

Tijdens de vrienden van Amstel Live wist Maan het met iedereen goed te vinden. Ze kreeg veel bekijks, voornamelijk van Andre Hazes.

WOW: Victoria Koblenko laat zich zien in spannend LINDA-nummer

De nieuwste LINDA heeft een pikant thema. Victoria Koblenko staat met foto's in het blad. We beloven: zó zag je de actrice nog nooit!

VIDEO: tijd voor ‘nieuwe’ rel bij Veronica Inside?

"Wij haten 'm nog steeds," lacht Johan Derksen terwijl Wilfred Genee veelzeggend grinnikt. Het is duidelijk nog steeds niet helemaal oké tussen de mannen van Veronica Inside...

Geef je mening