Actueel Vrouw (26) ontdoet zich van kleding bij aanhouding

Vrouw (26) ontdoet zich van kleding bij aanhouding

-

Vrouw (26) ontdoet zich van kleding bij aanhouding

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Voor dit soort aanhoudingen ga je bij de politie. Een 26-jarige vrouw ontdeed zich namelijk van al haar lichaamsverhullende attributen voor het oog van twee politieagenten. Echt waar!

Laten we even bij het begin van dit opmerkelijke verhaal beginnen. Twee Belgische politieagenten deden om 11:00 hun ronde in Limburg (België). Ineens troffen de twee mannen een stilstaande auto in de berm aan. Gezien het hele coronagebeuren besloten de twee te gaan kijken. En wat ze daar aantroffen mag je best opmerkelijk noemen.

Niets meer dan een badjas en een onderbroek

De twee beste mannen troffen een 26-jarige dame aan die in haar auto zat te bellen. Nu is dat op zichzelf zo vreemd nog niet natuurlijk. De outfit van de vrouw zorgde daarentegen wel voor open monden. Ze droeg namelijk niets meer dan een badjas en een onderbroek. Mazzelaars, die agenten.

Maar wacht! Het escaleert nog…

Blijf hangen! Het wordt namelijk vreemder. Toen beide agenten haar aanspraken op het feit dat ze niets op de desbetreffende locatie te zoeken had, liet deze dame weten het er niet bepaald mee eens te zijn. Dus, als geheel logisch gevolg, ontdeed de jongedame zich van (jawel) haar badjas én onderbroek.

De agenten reageerden hier natuurlijk op door de vrouw direct vast te pakken. Wéér iets waar deze dame niet blij mee was. Aangezien ze niets meer had om uit te trekken, reageerde ze hierop door de politieagent in kwestie te bijten. De vrouw werd hierna afgevoerd naar het politiebureau waar ze (we begrijpen de teleurstelling van de mannen op het politiebureau) een setje kleding aangeboden kreeg.

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Holly Mae Brood
Puck Moonen
Nienke de la Rive Box
Verona van de Leur
Yora Rienstra

Laatste nieuws

BEELD: Sensi Lowe voor de laatste keer in badpak

Helaas mannen, de kans is groot dat we Sensi Lowe voorlopig niet meer in badpak gaan zien..

3 redenen waarom Raymond van Barneveld beter kan stoppen

Raymond van Barneveld kondigde zijn comeback aan, maar is dat wel zo'n goed idee? Er zijn genoeg redenen te noemen die erop wijzen dat Barney, als ie slim is, beter achter de geraniums kan blijven zitten!

Wow: Tabitha is dé ontdekking van Beste Zangers

We zijn inmiddels gewend geraakt aan het feit dat Beste Zangers 'nieuwe' artiesten introduceert aan het Nederlandse publiek. Tabitha was al een beetje bekend, maar is dankzij het liedjesprogramma nu helemaal klaar om Nederland te veroveren. We laten je zien waarom...

Geef je mening