Actueel Elsinga les: Tinder-tips voor BN'ers

Elsinga les: Tinder-tips voor BN’ers

-

Elsinga les: Tinder-tips voor BN’ers

Datum: 

Leestijd: 2 minuten

Categorie:

De kogel is door de kerk: de begeerde vrijgezel Marieke Elsinga (33) heeft de liefde gevonden en is daarmee officieel van de Mannenzakenmarkt. Op de favoriete dag van cupido, deelde ze op Instagram dat ze hem vier jaar geleden via een datingapp had ontmoet, maar dat ze nu pas bij elkaar zijn gekomen. Daar is iets dus niet zo goed gegaan. Daarom geeft Mannenzaken Tinder-tips voor BN’ers, zodat je niet 4 jaar hoeft te wachten, maar meteen je verovering binnen kan hengelen.

1. Swipe naar Rechts

Dat is natuurlijk het állerbelangrijkste: swipe in hemelsnaam naar rechts. Want je wilt niet de potentiële liefde van je leven mislopen doordat je per ongeluk naar links swiped terwijl je op de WC verveeld op je telefoon zit te kijken. Als BN’er heb je waarschijnlijk al een veel te druk en interessant leven en de kostbare tijd die je hebt om te Tinderen wil je niet besteden aan het maken van beginnersfouten.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Marieke Elsinga (@mariekeelsinga) op

2. Geen masker

Nee, niet dat letterlijke masker die je waarschijnlijk dagelijks op je kop kwakt om je tere huidje te beschermen voor de harde realiteit. Toen Koning Willem-Alexander in 1986 de Elfstedentocht ging schaatsen deed hij dat onder de naam W.A. van Buren. Achteraf wist iedereen dat het de Koning in spé was en iedereen die naast hem schaatste, zal hem heus hebben herkend.

Daarom: wees gewoon jezelf. Ga niet een of andere rare pseudoniem bedenken, jij bent ook gewoon een homo-sapien en op zoek naar liefde en daar mag je best voor uit komen. Én, als je dan gewoon je eigen naam gebruikt als super bekende muzikant, DJ of acteur, dan zullen de meeste mensen waarschijnlijk toch niet geloven dat je het echt bent. Dus of je nou nep gaat doen of niet het, het maakt toch geen verschil. Dus be real.

3. Zeg dat je blut bent

Een van de grootste gevaren voor de BN’er is zijn natuurlijke vijand: de golddigger. Dat zijn mensen die zich overdag verschuilen in de diepste en laagste regionen van het menselijk zelfbeeld. Wanneer zij vanuit de diepte hun prooi zien, dan kunnen ze genadeloos toe slaan en zich krampachtig vasthouden aan hun nieuwe gastheer om ze vervolgens financieel helemaal leeg te zuigen. Alle liefde lijkt in eerste instantie oprecht, maar onder het fragiele masker van de golddigger zit één grote bom vol manipulatie, met als enige wens: keiharde knaken.

Laat je dus – voor de verandering – eens van je slechte kant zien. Doe een leugentje om eigen bestwil om even te controleren of het vanaf de andere kant wel een zuivere bedoeling is. Het is een kleine tip, want voordat je het weet heb je een Tatjana Šimić aan de haak geslagen en zie je zuurverdiende geld slinken als de kilo’s van Adele!

Wat vond je van dit artikel?

kleinduimpje
kleinduimpje
Huis-tuin-en-keuken-filosoof die elke bijzaak des levens overpeinst alsof het een levensbeschouwing is. Rijdt met motoren, al draait zijn schrijfmotor op koffie en het verlangen naar nicotine.

Artikel delen:

Net binnen

Jacky Duchenne op Mannenzakenmarkt

Ex van Rico Verhoeven is zelf ook professioneel vechtjas met killer body...

Bridget Maasland nu zelf De Zwakste Schakel

Bridget is het lijdend onderwerp van haar 'eigen' show.

Mokkel Maandag: Chantal Janzen

Op Maandag zetten we graag een Nederlandse vrouw in het zonnetje. Deze keer is het dubbel feest, want Chantal Janzen was ook nog eens jarig!