Thierry Baudet en Fajah Lourens bespreken ‘de daad’ en killerbodies

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Met nog een paar dagen te gaan voor de verkiezingen beginnen halen politici letterlijk alles uit de kast om de laatste zieltjes voor hun te winnen. Zo ook Thierry Baudet, die na alle vervelende talkshow ervaringen maar besloten heeft zijn eigen programma te beginnen. Fajah Lourens was deze week te gast in Het Forum.

Thierry lijkt een beetje zijn carrière andersom uit te voeren. Meestal ben je eerst filmster, presentator of anderzijds bekend persoon voordat je besluit de politiek in te gaan. Denk bijvoorbeeld aan Arnold Schwarzenegger, Ronald Reagan en Donald Trump. Maar Thierry gebruikt zijn politieke invloed om door te breken als talkshow host. En om zoveel mogelijk kijkers te trekken heeft hij het killerbody van Fajah Lourens uitgenodigd.

Lees ook: Verslaggeefster Floor Bremer is de échte winnaar van de Nederlandse verkiezingen

Killerbody Fajah

Fajah ken je natuurlijk nog van haar rol in Goede Tijden, Slechte Tijden. Al is ze de laatste tijd vooral bezig als ondernemer. Haar bedrijf Killerbody, waarmee ze een gezonde leefstijl promoot, doet het internationaal erg goed. En sinds kort is Fajah ook nauw betrokken bij de politiek, namelijk als aanhanger van het Forum voor Democratie. Niet geheel zonder slag of stoot want ze blijft erg kritisch. Maar wel is de voormalig actrice erg geïnteresseerd in de praatjes van Thierry Baudet. Genoeg reden dus om bij hem aan tafel aan te schuiven. Thierry wijst de kijker in de eerste paar minuten nog even op Fajah’s Killerbody, zodat ze een beter beeld hebben van Fajah.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fajah Lourens (@fayaofficial)

Charismatisch duo

Was Fajah altijd al zo betrokken bij de politiek? Dat dan weer niet. Sterker nog, ze heeft maar 1 keer gestemd in haar leven. En dat toen ze 23 was. Voor haar gevoel erg lang geleden. “Zo lang geleden ook weer niet” grapt Thierry nog tussendoor met zijn sprekende glimlach. Thierry duikt vol in de rol van charismatische talkshow host en maakt flink gebruik van vleierij. Mochten ze bij Op1 nog een nieuw duo nodig hebben, zouden ze Thierry en Fajah zo kunnen vragen. Alleen is de kans groot dat ze weigeren, aangezien ze de hele NPO een verzameling Fake News vinden.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fajah Lourens (@fayaofficial)

Moederlijke wijsheid

De hele Coronapandemie is volgens Fajah lichtelijk overdreven door de media. Omdat ze zelf uit die wereld komt weet ze een beetje hoe het werkt, met slim monteren en framing en dergelijke. Maar ook voor haar televisie debuut was ze erg argwanend over het nieuws. Haar moeder, die erg spiritueel was, waarschuwde Fajah al vanaf jongs af aan dat je niet alles moet geloven wat je op het nieuws ziet. De NOS is propaganda volgens haar moeder. En moeder weet altijd best. Die moederlijke wijsheid gebruikt Fajah nu in haar strijd voor vrijheid. Thierry luistert aandachtig naar zijn gast en lijkt geïnspireerd door haar verhaal.

‘De daad’ met Fajah

Dan neemt het gesprek opeens een hete wending. Thierry en Fajah bespreken opeens het liefdesleven van de actrice. Thierry was onder de indruk dat Fajah ook seksuoloog was, maar daar klopt niet zo veel van. Fajah houdt gewoon enorm veel van ‘de daad’. Zoveel zelfs dat ze een boekje erover heeft geschreven voor tieners die vragen hebben. Heel even lijkt Het Forum in een datingshow te veranderen. Zo wil Fajah Thierry graag nog een keer zien om hem persoonlijk mediatraining te geven. De show krijgt dus waarschijnlijk ooit nog wel een spannend staartje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fajah Lourens (@fayaofficial)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Yolanthe Cabau van Kasbergen in een strak geel pakje is de mooiste foto

Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft een hoop mooie foto's. Maar de foto van haar in een geel pakje is het allermooist.

Nikkie plessen deelt weer foto met extreme outfit

Nikkie Plessen is de koningin van de pikante outfits. De ontwerpster, onderneemster en voormalig actrice deelt weer een van haar extreme outfits. 

Eva Jinek bombardeert zichzelf tot knapste schrijver met deze nieuwe foto

Eva Jinek heeft veel te vertellen. En omdat ze dat niet allemaal in een uurtje kwijt kan schreef  ze een spannend boek.