Sensi Lowe speelt in het water met glibberige vriend

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Sensi Lowe werkt als freelance verslaggeefster en is wel eens voorbij gekomen bij Voetbal International en later bij Voetbal Inside, haar verschijning is er eentje die je niet zo snel vergeet. Ook ging de blondine een aantal keer bij Powned als verslaggeefster aan de slag. Een heuze Youtube-carrière ziet Lowe niet zitten, na een aantal vlogs is ze er helaas alweer mee gestopt. Gelukkig deelt Sensi genoeg foto’s op haar Instagram, onder andere haar laatste vakantie naar het zonnige Curaçao.

VI verslaggeefster Sensi Lowe neemt vakantie

De voormalige VI-verslaggeefster Sensi Lowe is door het dolle heen dat ze eindelijk weer op vakantie mag. Met een koffer vol badkleding pakte ze gelijk het vliegtuig naar haar favoriete eiland Curaçao. Sensi viert vakantie samen met haar vriend Billy Dans, met wie ze al ruim 9 jaar een relatie heeft. Op de Insta van Sensi Lowe is te zien dat ze zich prima vermaakt en deelt een heuse fotoshoot van hoe ze ging zwemmen met een stel dolfijnen. Die glibberige vriendjes leken zich ontzettend te vermaken met de blondine. Ooit gedacht dat je jaloers kon zijn op een dolfijn in gevangenschap?

Lees ook Dit MOET je weten over zangeres Emma Heesters

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sensi lowe (@sensilowe)

Dit zijn de pluspunten van Sensi Lowe

Sensi Lowe is ‘n droomvrouw. Ze kwam regelmatig langs bij mannenprogramma VI, en kan dus aardig meepraten over voetbal. Ook met haar balbeheersing zit het goed – dat filmpje op het Scheveningse strand staat bij iedereen nog in het geheugen gegrift! Daarnaast heeft ze een uitstraling waar je u tegen zegt. Een perfect pakketje dus! Sensi’s Instagram staat vol met foto’s waarop we de inmiddels 30-jarige blondine vanuit verschillende hoeken kunnen bewonderen. De man achter de camera is haar vriend Billy Dans. Helaas is de verslaggeefster dus al een tijdje geen single meer. Zo is op haar Instagram te zien dat ze onlangs haar 9 jarig jubileum vierde samen met haar vriend.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sensi lowe (@sensilowe)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

De leukste Instagram foto’s van mooiste sportvrouw Lieke Martens

Lieke Martens is inmiddels uitgeroepen tot de mooiste sportvrouw van Nederland en met goede reden. Kijk maar naar haar Instagram, daar staan een heleboel mooie foto's. 

Hoe is het nu met actrice Marlijn Weerdenburg?

Marlijn Weerdenburg is een prettige verschijning in het grillige medialandschap. Er is dan ook geen televisiewereld zonder haar voor te stellen. Toch was ze even verdwenen. Dus hoe gaat het nu met Marlijn?

Dit MOET je weten over Oranjezomer barvrouw Ashley Zaat

Ashley Zaat, bekend van onder andere haar werk als walk-on girl tijdens het darten en als barvrouw bij VI. Maar er is nog veel meer wat je nog niet weet van deze dame.