Actueel Renate Verbaan komt onder steen vandaan

Renate Verbaan komt onder steen vandaan

-

Renate Verbaan komt onder steen vandaan

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Renate Verbaan vertrok een paar jaar geleden niet alleen van de desk van Shownieuws. De presentatrice was na het vertrek bij het showbizzprogramma op geen beeldscherm meer te zien. Ze zag het niet meer zo zitten in het hele tv-wereldje, vertelde ze. Toch kwam ze onder haar steen vandaan om samen met haar man Winston Gerschtanowitz mee te doen aan RTL-show Deze Quiz is voor jou.

Wie in The Zero’s (2000 – 2010) de tv een keer aanzette, moest moeite doen om Renate Verbaan niet te spotten. Deze blonde chick maakte naam als videojockey van de inmiddels opgeheven zender TMF – de voorganger van MTV, maar dan écht met muziek. Na haar TMF-dagen presenteerde ze het programma Revenge of the Nerds, waarna ze achter de Shownieuws-desk mocht plaatsnemen.

Shownieuws

Na een dienstverband van zes jaar verliet Renate in 2019 het SBS6-programma. Hoewel dat afscheid destijds onverwachts kwam, vertelde Renate dat ze al langer speelde met het idee. Ze wilde wat anders gaan doen met haar leven.

Wat dit ‘anders’ precies inhield, wist ze zelf ook nog niet zo goed. Ze wilde graag ‘iets met online’ gaan doen of een boek schrijven. Stilzitten leek in ieder geval geen optie. ‘Ik ben van het Rotterdamse niet lullen maar poetsen-mentaliteit’, zei ze destijds tegen RTL Boulevard.

(Lees verder onder afbeelding)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door RenateGerschtanowitz (@renategerschtanowitz) op

Want de tv-wereld waarin ze al dik twintig jaar werkte, trok haar niet zo veel meer. Het was vooral tijd voor andere dingen. Die andere dingen blijken vooral MILF zijn. Op TV zien we haar bijna niet meer, haar online-ambities reiken op dit moment niet verder dan een aantal kekke familiekiekjes en de laatste keer dat een boek werd opengeslagen, was het 1896 – maar wel leuk initiatief, Renaat!

Poscodeloterijlot

Met andere woorden: hoe komt deze chick überhaupt rond? Dat kan deels komen door haar lot uit de Postcodeloterij: Winston Gerschtanowitz. Renate werd in 2011 een Gerschtanowitz en samen met Winston heeft zij twee kinderen. Het opvallende is: dit kroost speelt dus de hoofdrol op het Instagram-account van Renate. Maar daar valt ook te lezen dat er van de rest van haar ambities (nog) weinig terecht kwam.

Ze werkt nog steeds voor TV. Renate presenteert dan geen vaste show of programma, maar is nog altijd aangesloten bij één van de agentschappen voor ‘mediatalenten’ die ons land kent. Het was daarom maar deels een verrassing dat Renate onder haar steen vandaan kroop om bij Linda de Mols Deze Quiz is voor jou (RTL) weer eens voor de camera te gaan zitten.

Voor afbeeldingen uit Deze Quiz is voor jou, kun je op het forum terecht.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door RenateGerschtanowitz (@renategerschtanowitz) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door RenateGerschtanowitz (@renategerschtanowitz) op

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Saskia Noort
Willemijn Verkaik
Sylvie Meis
Helene Hendriks
Dyantha Brooks

Laatste nieuws

Rondje Forum 12-7: Foto’s van Sylvie Meis, Sensi Lowe en Hélène Hendriks

Zin in screencaps van Sensi Lowe en Hélène Hendriks? Heb je de laatste foto's van Beertje van Beers gemist? Of wil je graag uitgenodigd worden voor Sylvie Meis' pikante zwembadbruiloft? Tijdens ons Rondje Forum maak je het allemaal mee!

De Slimste Mens met Monica Geuze gaat beginnen

Het nieuwste seizoen van De Slimste Mens gaat beginnen! Een groot aantal BN'ers gaat het tegen elkaar opnemen in de meest prestigieuze kennisquiz van Nederland. Kanshebbers? Monica Geuze, Astrid Kersseboom, Markoesa Hamer en Ortál Vriend...

Helene Hendriks showt verborgen talenten

Veelzijdige vrouw, die Hélène Hendriks! Wist je dat deze hockeyster / reporter / interviewer/ presentatrice ook een heuse circusact kan verzorgen? Iets met (surprise) balbehandeling en hooghouden...

Geef je mening