Actueel Mannenzaken Update: forum verbeterd, aantal aanpassingen

Mannenzaken Update: forum verbeterd, aantal aanpassingen

-

Mannenzaken Update: forum verbeterd, aantal aanpassingen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Na kort technisch oponthoud draaien we weer op volle toeren!

Wie de afgelopen week veel op het Mannenzaken Forum zat, heeft misschien gemerkt dat er soms een error-pagina tevoorschijn kwam, vooral voor ingelogde gebruikers. Dit issue is inmiddels gefixt. Mocht je toch nog te maken krijgen met foutmeldingen: verwijder dan even de cookies in je browser.

We hebben tegelijkertijd nog meer onderhoud gepleegd op het forum. Zo hebben we het filter voor afbeeldingen vernieuwd. Deze versie is accurater, waardoor we ‘m minder streng in hoeven te stellen. Resultaat: er worden nu nóg minder onschuldige foto’s onterecht afgeschermd. Alle foto’s vanaf half 2019 zijn opnieuw beoordeeld. Kleine bijkomende zaak: advertenties zijn nog steeds erg belangrijk voor de instandhouding van de website. We zijn er achter gekomen dat sommige gebruikers-avatars, net als foto’s, soms voor problemen zorgen in de advertentieweergave op pagina’s. Helaas is er geen automatische avatar-detectie die de problematische plaatjes eruit pikt, dus hebben we besloten om de avatar-functie voor nu uit te schakelen.

In de tussentijd blijven we natuurlijk bezig. We willen nog op veel vlakken verbeteren. Er zitten een aantal mooie nieuwe ideeën in de pijplijn die het forum uiteindelijk nóg gebruiksvriendelijker en minder streng zullen maken. We houden je op de hoogte!

Gerelateerde berichten

Artikel delen:

Foto updates

Victoria Koblenko
Malou Petter
Marieke Elsinga
Sandra Schuurhof
Tooske Ragas-Breugem

Laatste nieuws

Andre Hazes heeft blik gericht op Maan de Steenwinkel

Tijdens de vrienden van Amstel Live wist Maan het met iedereen goed te vinden. Ze kreeg veel bekijks, voornamelijk van Andre Hazes.

WOW: Victoria Koblenko laat zich zien in spannend LINDA-nummer

De nieuwste LINDA heeft een pikant thema. Victoria Koblenko staat met foto's in het blad. We beloven: zó zag je de actrice nog nooit!

VIDEO: tijd voor ‘nieuwe’ rel bij Veronica Inside?

"Wij haten 'm nog steeds," lacht Johan Derksen terwijl Wilfred Genee veelzeggend grinnikt. Het is duidelijk nog steeds niet helemaal oké tussen de mannen van Veronica Inside...

Geef je mening