Actueel Hendriks en Hoogendijk ‘wijnen’ Oranje Leeuwinnen weg

Hendriks en Hoogendijk ‘wijnen’ Oranje Leeuwinnen weg

-

Hendriks en Hoogendijk ‘wijnen’ Oranje Leeuwinnen weg

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Helene Hendriks en Anouk Hoogendijk nemen het er van tijdens de wedstrijden van de Oranje Leeuwinnen. Omdat de voetbalsters maar niet weten te winnen, zorgen Hendriks en Hoogendijk er in ieder geval voor dat hun avond wél drie punten waard is.

Helene Hendriks en Anouk Hoogendijk mogen bij Veronica de voor- en nabeschouwing verzorgen als de Oranje Leeuwinnen spelen. De Nederlandse voetbaldames spelen een oefentoernooi in Frankrijk. Er zou tijdens deze wedstrijden flink geëxperimenteerd worden door de bondscoach, maar het grootste experiment lijkt zich in de Veronica-studio af te spelen.

Het Martien Meiland-recept

Hendriks en Hoogendijk gingen namelijk samen met een paar flessen wijn op de foto. Hierbij maakten zij nog duidelijk dat dit ‘niet is wat het lijkt’ (het ging om een prijsvraag), maar iedereen die zijn hersencellen niet heeft weggezopen weet ongetwijfeld wat hier aan de hand kan zijn: dit zijn de voorbereidingen voor iets groters. Maar wat dan?

Lees ook: Helene Hendriks leeft deze zomer haar droom

Atje puntverlies

Zo lijkt het allerminst een bezopen idee om per verliespunt van de Oranjedames één atje te trekken. Nu denk je: wij winnen toch alles? Dat valt toch tegen. Aangezien onze Leeuwinnen nog droog staan qua overwinningen op het oefentoernooi in Frankrijk, scheelt dat in dit geval géén grote slok op de borrel. Sterker nog: kijkend naar de stand op het moment van schrijven (9-3-2020, red.) dan zijn dat vier atjes voor Hendriks en Hoogendijk.

Toasten op het verleden?

Maar goed: een elftal Oranje Leeuwinnen zonder overwinningen, dat zijn we de laatste jaren niet gewend. Het Nederlandse vrouwenvoetbal zat de laatste jaren juist in de lift. Op grote toernooien speelde het team mee om de prijzen. Het EK werd gewonnen en op het laatste WK was alleen Amerika sterker dan onze Leeuwinnen. Wellicht dat Hendriks en Hoogendijk, die zelf deze hoogtijdagen niet als voetbalster meemaakte, daar hun glazen op lieten klinken.

Goede moed indrinken?

Het zou ook goed kunnen zijn dat er helemaal geen wedstrijdspanning meer over is voor de laatste wedstrijd tegen Frankrijk. De Oranje Leeuwinnen verzamelden twee punten in de afgelopen twee wedstrijden en kunnen klassementsleider Frankrijk (6 punten) niet meer inhalen. De vraag die dan vooral over blijft: drinken zij moed in, tevergeefs hopend op een goede afloop, of knallen Henkdriks en Hoogendijk een flesje open om deze wedstrijd toch nog een beetje interessant te maken?

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Miljuschka Witzenhausen
Fidan Ekiz
Sandra Schuurhof
Sharon Pieksma
Maaike Timmerman

Laatste nieuws

Drankliefhebbers opgelet! Met deze lifehack gaat je voorraad langer mee!

Dankzij deze tip zullen je kostbare flessen véél langer meegaan...

FORUM: bekijk de spannende vakantiefoto’s van Sensi Lowe

BREEK: de forumpagina van Sensi Lowe staat nu vol met spannende vakantiekiekjes van de blondine!

Hoogtepunten: Trump en Biden schelden elkaar uit tijdens debat

Ooit twee bejaarden elkaar bijna een kopje kleiner zien maken op live-tv? Het eerste debat tussen Trump en Biden was een waar spektakel. Inhoudelijk? Zelden. Wat dan wel? Lekker schelden!

Geef je mening