Actueel Estavana wil geen Mevrouw Frikandel worden

Estavana wil geen Mevrouw Frikandel worden

-

Estavana wil geen Mevrouw Frikandel worden

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Rafael van der Vaart wil een herkansing in zijn huwelijksleven, maar daar steekt zijn vriendin Estavana Polman een stokje voor!

Voor de tweede keer in zijn leven probeerde amateur-darter (én voormalig voetballer) Rafael ‘The Frikandel Eater‘ van der Vaart om het huwelijksbootje in te stappen. Nadat zijn eerste bootje samen met Sylvie Meis was gezonken, dacht hij deze keer met handbalster Estavana Polman zijn liefde te bezegelen door middel van de eeuwenoude traditie.

Zijn vriendin Estavana dacht daar toch net even wat anders over dan de inmiddels professionale frikandelleneter die in een ver verleden in Madrid hetzelfde shirt heeft gedragen als Zinedine Zidane, dikke Ronaldo, gespierde Ronaldo en David Beckham. Zij vertelde ‘Frikandel Rafael’ dat hij zijn kansen al heeft verspeeld in zijn vorige huwelijk met Sylvie. Een huwelijk, die gaat er dus zeker niet in. Maar wat dan wel?

Huwelijk is uit, kindje is in

Estavana als Mevrouw Frikandel is dus geen match. We zullen haar dus nooit gaan zien in een elegantie witte jurk met ontelbaar veel glitters. Wat de handbalster wel ziet zitten, is nog een kindje van de snackbarkoning. Voor haar is dat een betekenisvollere bezegeling van de liefde dan het peperdure papiertje van een celebrity bruiloft.

Daarnaast wil ze waarschijnlijk ook niet lijken op Sylvie Meis. Die is van de ene relatie in de andere relatie gestapt en stond niet heel lang geleden op het punt om opnieuw te trouwen, maar zag daar op het laatste moment toch van af.

Sylvie verbrak haar zoveelste relatie. Niet om de geschiedenis in te gaan als eeuwige single, maar om gewoon opnieuw op zoek te gaan naar de oneindige liefde. En die denkt ze alweer gevonden te hebben..

Waar Estavana met het kiezen voor Rafael dus juíst wel gekozen heeft voor de frikandel, is Sylvie Meis overgestapt naar een andere snack. Onlangs is ze namelijk verloofd met de Duits kunstenaar Niclas Castello, die in het echt Norbert Zerbs heet. Broodje erbij of niet, maar Sylvie zegt hiermee dus dat ze na al die jaren in Duitsland wel trek heeft gekregen in een ‘Bratwurst’ voor langere tijd en laat daarmee haar Nederlandse snack definitief achter zich.

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Elize [Elise van der ...
Rozemarijn Moggré
Monique Smit
Klaasje Meijer (K3)
Airen Mylene

Laatste nieuws

Single mannen opgelet: Geraldine Kemper actief op dating-app

Elke single man in Nederland droomt ervan tijdens het swipen in dating-apps tegen het profiel van Geraldine Kemper aan te lopen. De single presentatrice onthult dat dit zomaar kan gebeuren!

Milou van Boer Zoekt Vrouw chilt in bubbelbad

Wat is het beste medicijn na een zware boswandeling? Chillen in een bubbelbad! Milou van BZV neemt het ervan in Noord-Frankrijk!

GOAL: Dit is nu al mooiste Eredivisie-doelpunt van het jaar

Wie nog niet doorhad dat de Eredivisie weer begonnen is: deze goal schudt je wel wakker! Is de 'doelpunt van het jaar'-verkiezing bij dezen al beslist? Kijk en oordeel zelf...

Geef je mening