Actueel ECHT: De huwelijkse daad is een wondermiddel tegen hoofdpijn

ECHT: De huwelijkse daad is een wondermiddel tegen hoofdpijn

-

ECHT: De huwelijkse daad is een wondermiddel tegen hoofdpijn

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Ja mannen, het is echt zo! De huwelijkse daad schijnt een wondermiddel te zijn tegen hoofdpijn.

Hoofdpijn. Het is zo’n kwaaltje waar we allemaal wel eens last van hebben. De een vaker en erger dan de ander, maar we zijn er allemaal wel bekend mee. Vaak speelt het nét op zo’n moment op dat we het echt even niet kunnen gebruiken. Je weet wel, net op het moment dat je iets leuks gepland hebt staan of net op die dag dat je werk je echt niet kan missen. Gelukkig hebben we goed nieuws! Er bestaat namelijk een wondermiddel tegen hoofdpijn waar wij allemaal héél vrolijk van gaan worden!

Laat je vrouw dit even lezen

Ja, het is echt zo. De voor iedereen welbekende huwelijkse daad schijnt namelijk een fantastisch wondermiddel te zijn tegen hoofdpijn. En nee, dat hebben we niet zelf verzonnen om het eeuwenoude ‘excuus’ van de vrouwelijke populatie te weerleggen. Het is namelijk wetenschappelijk bewezen. (lees verder na de advertentie)

Neurologen zijn er namelijk achter gekomen dat meer dan de helft van de mensen die met migraine kampten, minder klachten hadden na een heuse liefdesdans. Wat is de wetenschap toch mooi. Dus mannen, gooit jouw ‘danspartner’ weer eens de welbekende zin ‘Neh, ik heb een beetje hoofdpijn’ op tafel? Sla dan terug met dit prachtig mooie stukje wetenschap!

Gerelateerde berichten

Artikel delen:

Foto updates

Victoria Koblenko
Dionne Stax
Nicolette Kluijver
Yvonne Coldeweijer
Carolina Lo Galbo

Laatste nieuws

Andre Hazes heeft blik gericht op Maan de Steenwinkel

Tijdens de vrienden van Amstel Live wist Maan het met iedereen goed te vinden. Ze kreeg veel bekijks, voornamelijk van Andre Hazes.

WOW: Victoria Koblenko laat zich zien in spannend LINDA-nummer

De nieuwste LINDA heeft een pikant thema. Victoria Koblenko staat met foto's in het blad. We beloven: zó zag je de actrice nog nooit!

VIDEO: tijd voor ‘nieuwe’ rel bij Veronica Inside?

"Wij haten 'm nog steeds," lacht Johan Derksen terwijl Wilfred Genee veelzeggend grinnikt. Het is duidelijk nog steeds niet helemaal oké tussen de mannen van Veronica Inside...

Geef je mening