Dionne Stax weg bij NOS

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Dionne Stax stopt bij NOS

Oh nee! Onze favoriete nieuwslezeres stopt met nieuwslezen!

‘Slecht’ nieuws! Dionne Stax heeft namelijk besloten vanaf dit najaar te stoppen bij de NOS. Ze gaat exclusief voor AVROTROS werken, waar ze volgend jaar een dagelijks programma op Radio 1 krijgt. Ze is naar eigen zeggen “klaar voor een nieuwe stap”.

Fans van de blonde presentatrice hoeven niet te treuren: ze ‘verdwijnt’ echt niet van je beeldscherm! Ze blijft in samenwerking met AVROTROS namelijk ook tv-programma’s maken. Zo neemt ze de presentatie van DNA Onbekend over van Caroline Tensen. Ook wordt er hevig gespeculeerd over een rol bij het Songfestival van volgend jaar…

Wat ze ook gaat doen, het wordt toch écht afkicken van die dagelijkse dosis Dionne!

Artikel delen:

Laatste nieuws

Gaat Lieke van Lexmond naar de maan?

Neil Armstrong, Leika het ruimtehondje en straks…Lieke van Lexmond. Als het aan de actrice ligt bezoekt ze binnenkort gewoon de maan. Ze heeft zich inmiddels al ingeschreven voor de bijzondere reis.

Dirk Kuyt voor het eerst op foto met nieuwe vriendin Kate Ruinemans

Of hij nou vreemdging of niet: Dirk Kuyt is dolgelukkig met zijn nieuwe vriendin Kate Ruinemans. Ze doen niet meer stiekem: Dirk verscheen voor het eerst met Kate in het openbaar...

ZIEN: Welke auto rijdt Max Verstappen dit jaar?

Het is bijna zover. Het nieuwe seizoen van F1 begint bijna en hier horen natuurlijk ook nieuwe auto's bij. Wat voor auto zal Max Verstappen dit jaar rijden? 

Gerelateerde berichten