Dionne Stax in tranen na kerstbericht live op radio

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Na een lief berichtje tijdens haar radioshow Stax en Toine weet Dionne Stax het niet droog te houden…

Het is een emotionele Kerst voor veel mensen. We missen allemaal iemand deze feestdagen. Dionne Stax mist haar zus bijvoorbeeld ontzettend. De blonde presentatrice had geen Robert ten Brink nodig – de tranen kwamen vanzelf!

Lees ook: Help! Jurkjes-stress bij Dionne Stax! 

Dionne Stax mist zus en pinkt een traantje weg op radio

Live tijdens haar radioprogramma Stax en Toine kreeg Dionne Stax een emotionele boodschap van haar zus te zien en horen. Ook haar nichtje, de dochter van haar zus, was in beeld. Dat deed Dionne duidelijk veel. Na het fragment, dat hieronder te bekijken is, zie je de zichtbaar geëmotioneerde presentatrice een klein traantje wegpinken…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Stax & Toine (@staxentoine)

Gerelateerde berichten

Artikel delen:

Laatste nieuws

Anouk Hoogendijk verovert Marble Mania

Topsporter Anouk Hoogendijk domineert tijdens een potje knikkeren. In Marble Mania laat het toptalent zien wat ze in huis heeft.

Zevende seizoen The Blacklist komt naar Netflix

Maart is aangebroken, en dat betekent dat het zevende seizoen van de spannende crime-serie The Blacklist binnenkort op Netflix verschijnt!

Hartkloppingen voor Barbara Sloesen bij De Verraders

Het eerste seizoen van RTL's De Verraders zit bomvol BN'ers! Deelnemer Barbara Sloesen verklapt alvast dat haar hart het bijna begaf tijdens de opnames van dit spannende spelletje...